38

Анонимен

преди 3 години

В ЕС на ненормалното се казва нормално !

37

опалаа

преди 3 години

Всичко написано са глупости и измишльотини!Макарона си е чист гей,има снимки в нета колкото искаш,а тая пастърма си е чиста буржоазка,сключила сделка за пари като нашата йончева!Не разбирам каква е целта на подобни простотии!?

36

Анонимен

преди 3 години

До 44Да по любов е. Той я гледа с обожание и респект и двамата са от много заможни семейства, имат образование и възпитание.От друга страна Тъмп, кръшка на "богинята" Мелания с порнозвезда. На всички снимки Мелания изглежда стресирана и сякаш иска да е възможно по-далеч от съпруга си. Тази година Мелания накара Тръмп да си преподпишат брачното споразумение за да не остави той сина им без наследство. Тръмп се е женил няколко пъти. Тази му е поредната трофейна съпруга, манекенка от някво село.

35

Анонимен

преди 3 години

33, ко кайш ко? Много е щастлива бабката от снимката дето се опитва да отблъсне ***..ругата макарон, обаче според твоят ЕКСПЕРТНА оценка богинята Мелания е женена за Тръмп за пари, докато бабето и Макарон са адски влюбени? Ти си просто един жалък либераст.

34

Анонимен

преди 3 години

"Тяхна целувка от онова време става публично достояние след като той се кандидатира за президент на САЩ."Oле боже, гледам и не вярвам на ушите си, това джурналяги ли са какво са...кой се кандидатира, за какво, в коя държава, пълна каша. Дори и да превеждат не ги научихте!

33

Анонимен

преди 3 години

Невероятна история, съдбата прави чудеса. Как една детска любов, провокирана от кой знае какво в главата на тогавашния тинейджър, променя живота и на двамата. Не мога да си го представя, но и факт. Той е намерил подкрепа и любов в тази жена, дори и майчина такава.

32

ЧОВЕК

преди 3 години

БРИДЖИТ НА ПЪРВО МЯСНО Е.....ИНТЕРЕСНА ЖЕНА, С ОРИГИНАЛНО МИСЛЕНЕ И УМ, ПРОСТО...ЛИЧНОСТ. КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЗА МНОГО ОТ ПИШЕЩИТЕ ТУК МЛАДИ МЪЖЕ. Но само един интелигентен мъж може да оцени подобна жена. И двата вида въобще не се срещат често. Желая им ВЕЧНА ЛЮБОВ. ДА, ИМА ТАКОВА ЧУДО. НО НЕ Е ЛЕСНО ДОСТЪПНО.

31

Анонимен

преди 3 години

Определно имат здрава връзка,може би не такава каквато ни се представя в тази книга,и статия защото за мен Макрон е гей.

30

Ристо багеристо

преди 3 години

Алоооу джурналистите!Макрон се кандидатира за президент на Франция, не на САЩ...Мухахахахаха

29

Анонимен

преди 3 години

Ами защото те не разбират любовта, разбират от сделки.

28

Анонимен

преди 3 години

Изглеждат по-влюбени и щастливи от 80% от семейните двойки, които познавам така, че да са живи и здрави! Много умна, премерена и елегантна дама. Макрон е случил на жена.Не е някоя селска *** като нашата.Само не мога да разбера защо за дъртака Тръмп и младата му жена ( и тя с 25-26 години по-млада от него) не се възмущавате. Е те не се обичат - дядо паричко и златотърсачка.

27

Fenasi Kerim

преди 3 години

До Факт Нищо подобно. Вика му се Любов. А на вашето виждане се вика Ориенталщина.

26

Факт

преди 3 години

До Fenasi KerimКогато богат стар мъж си вземе бедна млада жена е нормално.Когато богата стара жена си вземе беден млад мъж също е нормално.Викат му сделка.Обаче когато богат млад мъж си вземе стара жена е извратено!Другия вариант също.

25

Анонимен

преди 3 години

До Fenasi KerimЗа съжаление тука е светотатство да си жена на възраст. Подиграват ти се с удоволствие.

24

Fenasi Kerim

преди 3 години

Вие повечето "патриоти" тука "православни християни" що не се възмутихте когато Сидеров се взе с приятелката на доведения си син която може да му бъде дъщеря? Големи красавци сте всичките сигурно жените ви са манекенки на всички. Човек не остарява. Човек се влюбва в началото от пръв поглед (физически) но после нещата стават други. Не харесвам Макарон, но не подкрепям да се обижда една жена защото била възрастна.

23

Мда

преди 3 години

Не е кусура в бабата...

22

Макрон

преди 3 години

оф , тая мойта много остаря и по-млада няма да става ...

21

Fenasi Kerim

преди 3 години

Когато бях на 20 имах връзка с жена на 43. Жена като жена просто по зряла и по умна. Няма нищо ненормално в това.

20

Чавдар Михов

преди 3 години

"Тяхна целувка от онова време става публично достояние след като той се кандидатира за президент на САЩ." Брей, не знаех, че Макрон се е кандидатирал за президент на САЩ. Догодина може да дойде да се кандидатира и за президент на България. Тъкмо може да го оженим за Лили Иванова. Сигурен съм, че ще се харесат.

19

Handel

преди 3 години

До ШибиРиби: Ами явно не е гнуслив.