15

Анонимен

преди 3 години

Е и? Всяка сутрин едно и също. Това не е новина. Сега почват да си чешат клавиатурите звездите на форума- Чебурашка, Плевен, Златена, Ужасена...

14

Анонимен

преди 3 години

Гласуваш за радев, оставаш без работа и пари, заразяваш се с корона! Радев е позор! ОСТАВКА ДО ПОБЕДАТА НА ТИРАНИНА РАДЕВ!

13

Анонимен

преди 3 години

На всичкото отгоре, тиквата и новата ангелкова, от вчера пускат украинци без тестове. Голямо обгрижване на хотелиерресторантьор *** хиената,който е много честен човека и работлив, спокойно може да ви нахрани с новогодишното меню от банско, защото и там мърля нещо.

12

Анонимен

преди 3 години

ПРИ РАДЕВ Е ТАКА - КРИЗА, МИСЕРИЯ, ГЛАД, НИЩЕТА, БОЛЕСТИ! КЛЕПОУХИЯТ В СИБИР!

11

Анонимен

преди 3 години

Съд и доживотен затвор за хората,които хулят нашият Президент.

10

Анонимен

преди 3 години

ОСТАВКА, СЪД И ДОЖИВОТЕН ЗА РУМЕН РАДЕВ!

9

Хемус

преди 3 години

Ай стига ва!Аз като казвам,че ще достигнем до 10 млн българин,вие не вярвате!Бай Тошо не успя,ама тъпия му доведен син ще го докара!През това време си ходя на моренце,радвам се на слънцето,мацките по монокини и мидите с бира!Така се живее до сто години

8

Анонимен

преди 3 години

Гледа се колко са в интензивни отделения - 34 човека,те се борят за живот.Другите новозаразени ако не усещат нищо са само статистика. Колко са заразените няма значение защото всички ще се заразим!

7

да,да ама не

преди 3 години

Процентите са пак такива каквито бяха! Активните са над 60 на 100 000! Няма какво да се коментират бройки и проценти! Нараства обаче броя на хората в болница!Новия министър на здравеопазването да тръгва по провинциалните болници!От жълтите павета не се вижда какво става в провинцията! Защо инфекциозните болници не са на първа линия в битката с КОВИД 19!? Всеки бивш /от Татово време/ окръжен град има такава болница! Какво им е, че не се ползва капацитета им?!

6

Кутка Караянчева

преди 3 години

Положението е тежко.Ще трябва пак да произвеждам пластмасови бидони във Кърджалда !

5

Анонимен

преди 3 години

Защо комунистите сте винаги в комбина с престъпници ?Къде в манифеста на комунистическата партия е написано, че комунистите винаги трябва да използвате терористични методи и да вземате власт само чрез преврат ?Карл Маркс и Фридрих Енгелс никога не са писали такова нещо.

4

ЦК на БКП

преди 3 години

Никога повече ГЕРБ!!! Никога повече фашизъм!!! Никога повече КОВИД19 !!!

3

Активист на БСП

преди 3 години

Днес човеконенавистното правителство на хунтатата ГЕРБ-Суджук ще подаде оставка!!! Виновните за националната катастрофа ще бъдат затворени в лагери с тежък режим! Политбюро на ГЕРБ отива директно в Анадола! Справедливостта победи!!!

2

Ееее

преди 3 години

Господа журналисти.Един път напишете първо оздравелите,после болните.Стига с това стресиране.И ще видите колко по-положително и оптимистично ще ни започне деня.Понякога и позитивните новини са новини.

1

Анонимен

преди 3 години

Въх марии