35

Анонимен

преди 3 години

еййй да не повярваш, половината случаи по север ото черноморие, а Бургаска област демек мутроморието чисто, аде аде канарчета. Пазим сезона на софийските мутттри по южното черноморие.

34

Чебурашка

преди 3 години

До ПатриотКазват, че патриотизма е последното убежище на не годника и изглежда са прави, защото използваш пандемията за правиш политическа пропаганда. От регистрираният първи случай на заразата у нас на 8 март, до края на юни имаме 4989 заразени. И само за този месец, който още не е приключил регистрираните са 6431. И това ли е лъжа умнико?

33

Патриот

преди 3 години

Всички на протест да се уплашат управляващите и да спрат да лъжат за корона.

32

Анонимен

преди 3 години

Носете си маските, че ще си дърпаме ушите; И умната

31

Анонимен

преди 3 години

До 27 Му-ха-ха -ха, аз съм Алеко Константинов

30

Анонимен

преди 3 години

до 22''Та то 70 процента от българите са комунисти по някакъв начин и харесват Русия.''Аааа тук грешиш!Няма добри комунисти и гадни комунисти!Всичките са гадни!Не са 70% а около 30% и е жалко,че са толкова много харесващите Русия.Като казвам Русия визирам политиката а не руският народ!Има разлика и не ги съчетавай като комунист!Западните поклонници и те са около 30%,което също не е добре.Има едни 40%,които са чисти Българи и не се кланят нито на изток-североизток,нито на запад.Е това са хора!

29

Анонимен

преди 3 години

То има млади хора, но как ще ги припознае този заблуден народ? Пак ще си гласуват за Герб, БСП и разни измислени патриоти.

28

Анонимен

преди 3 години

Златинче, дефинирай кретеноид. Или използвай думички, които са ти ясни. Не виждам затрито поколение, а мързеливо, дето все някой му е виновен. За обида нали знаеш закона.

27

анонимен

преди 3 години

27 коментара - 5 по темата на статията! ЗАТВАРЯЙ!

26

ГЕРБ forever

преди 3 години

Нека със смирение да приемем всичко,което ни наложат заради извънредното положение.Дори да върнат КПП тата и да ни затворят в къщи,нека не роптаем,защото е за наше добро!Новия здравен министър правилно каза,че сме занемарили дисциплината и броят на заразените драстично се е увеличил,затова нека не забравяме да си носим маските навън.И както каза г-н Борисов ще има ваксини за всички,само по че е въпрос на време.

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимно 25Ганьовеца като теб със сигурност

24

Анонимен

преди 3 години

До 24Хахахахахахахаха!

23

Анонимен

преди 3 години

Ганьовеца е фурнаджийска лопата - молбата му за работа при соца - дядо ми беше червен и беше репресиран по фашистко; Искам място на държавната трапеза; - молбата му за работа при демократунизацията - другият ми дядо беше фашист и беше репресиран след девети септември; Искам място на държавната трапеза

22

Анонимен

преди 3 години

до 21Как да няма?!Има 30 години минаха,родиха се хора изучиха се на 30+ вече са зрели.Ботев на колко е бил?!Има образовани млади успели хора вече.Време е да поемат властта от тези закостенели пребоядисани комунисти дето лъжат народа,че са десни демократи!Всички досега в кошчето!Трябва да дойдат родолюбци готови да свършат работата,която комунистите 30 години замитат под килима!

21

Анонимен

преди 3 години

Дори да е комунист Президента ни,какво от това? Та то 70 процента от българите са комунисти по някакъв начин и харесват Русия. Само 10 процента са тези дето гледат на запад. От комунист до комунист има огромна разлика. Боко Тиквата е от гадните комунисти,тези в парламента БСП също. Президента ни е единствения политик,който се противопостави на това управление и застана на страната на народа си. Него го харесват над половината българи,а ще стават все повече.

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18Ами то други няма. Как ще стане тогава?

19

Анонимен

преди 3 години

Говори се ,че родителите на герберастите били върли комунисти. Явно затова само подскачат опитвайки се да прикриват произхода си. Прикривайки чувство за малоценност с активност във разни форуми и сайтчета,плюейки останалите хора.

18

Анонимен

преди 3 години

ПРИ БОКО -ШКЕМБЕТО БРЕМЕННО С ТИКВА Е ТАКАКРИЗА, МИСЕРИЯ, ГЛАД, НИЩЕТА, БОЛЕСТИ!И ТО ОТ ДЕСЕТ ГОДИНИ. ТИКВИТЕ НА РАЧЕЛ! ДА ГИ ЕКСПОРТИРАТ В САХАРА ЗА ОБМЯНА НА ОПИТ

17

Анонимен

преди 3 години

Радев и Борисов не ме интересуват и двамата са комунисти-ФАКТ!А бивши там няма!Няма понятие малко бременна!Щом си станал член на БКП край!Такива изобщо не трябва да са в политиката!ГЕРБ и БСП,ВМРО,НФСБ,ДПС са комунисти и Държавна Сигурност.Марешки,АТАКА са партии на руснаците.ВСИЧКИ ВЪН!!!!Власт за такива не трябва да има!!!!!

16

Анонимен

преди 3 години

Сигурна съм ,че мутрата *** от Банкя крои нещо подло с този вирус. Нарочно сложи за здравен министър безчувствен паевдо лекар. Нещо са замислили. Ще впрегнат останалата вярна *** от НОЩ и ще се опитат да поставят под карантина народа отново. Ще стане война! Тулупа това цели. Да пусне своите еничари-полицаи срещу народа за последно преди да се акрие някъде в чужбина.