75

Накъде..

преди 3 години

Пандемията е ужасна. Никога в историята на човечеството не е имало такава зараза.Ковчезите ще ПОСКЪПНАТ, а ваксина още няма.По добре ваксина с чип, отколкото човек да бъде интубиран и задушен в ковид отделение!

74

Златена

преди 3 години

Освен Гърция Австралия Кипър още много страни от Европейския съюз ще наложат забрана за българите които желаят да пътуват към техните страни заради повишения брой заразени с короновирус в България за това са виновни дебилния президент Радев БСП Слави Трифонов компания и дебилните дебелокожи протестиращи българи егоисти с егоистично мислене но кой каквото си надроби това ще сърба.

73

Златена

преди 3 години

Когато роднините на дебилния президент Радев БСП Слави Трифонов компания и на дебилните дебелокожи протестиращи българи егоисти с егоистично мислене се заразят с короновирус не могат да дишат и са на апаратна вентилация в болницата точно тогава ще повярват че короновируса е опасна болест и въобще не е за подценяване.

72

Златена

преди 3 години

Нормално нищо хубаво не можем да очакваме от дебилния президент Радев БСП Слави Трифонов компания и дебилните протестиращи българи егоисти с егоистично мислене всички те се интересуват само от себе си и от своето благополучие за другите Българи въобще не им пука жалко ще заради дебелокожи дебели в България страдаме ние нормалните Българи

71

Анонимен

преди 3 години

На никой не му дреме колко са заразени с тъпия ви вирус. Заврете си го там дето слънце не огрява.

70

Анонимен

преди 3 години

ЛЕЛЕ 3 ЧАСА СЛЕДОБЕД НАБЛИЖАВА, А НЯМА И 60 КОМЕНТАРА?,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ТОЛКОВА БЯХА В 7 ЧАСА ПРЕДИ 2 СЕДМИЦИ..........................................................ЗНАЧИ НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА ТЕЗИ СТАТИСТИКИ!

69

Jon

преди 3 години

% на заразените спрямо тестваните хора е под 4 вече!!! България да въведе резипрочни мерки за чужденците - само с отрицателен ПЦР тест!

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 56Попарата е световна, погледи и извън българските граници

67

Анонимен

преди 3 години

До НЕКОЙАко идсаха, биха го направили и при 100бройки, както бяха обявили. Напротив и при много бройки юли и август няма строги мерски

66

Анонимен

преди 3 години

До НЕКОЙОткъде ти е тази информация?

65

НЕКОЙ

преди 3 години

Българското правителство е поискало от другите държави да наложат искане за тестове на българи, също така всички български правителства искаха от САЩ никога да не пада визовият режим.

64

Факт

преди 3 години

Почти всички държави вече искат тест за идващите от България, което обяснява увеличения брой на тестовете при липса на съществена промяна в броя на новите случаи.

63

do 69

преди 3 години

тогава им започва работното време

62

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНараства броя на хората в болница защото всички които ги приемат в болница независимо от причината задължително ги тестват и за короната.Логиката ти куца, за съжаление. Няма толкова много хора болни от корона че приема в болница по други причини да вдига числата. Погледни минаващите през границата и ще разбереш.

61

Анонимен

преди 3 години

Явно троловете се будят към 8-8,30. Гледам коменарите по часове и падам от смях!

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Къде в манифеста на комунистическата партия е написано, че комунистите винаги трябва да използвате терористични методи"Не е в манифеста а във писанията на терориста ленин.

59

Анонимен

преди 3 години

До да,да ама неНараства броя на хората в болница защото всички които ги приемат в болница независимо от причината задължително ги тестват и за короната. Нещо неясно?!

58

до41

преди 3 години

Как ще обясниш тежките двустранни пневмонии,неповлияващи се от познатите лекарства.Ако тестовете са фалшиви снимките и кръвната картина не са.Проблема е,че няма статистика за починали от тежки пневмонии последните години и сега .Не знам дали е корона,но е ужасен вирус.

57

НЕКОЙ

преди 3 години

Броят тестове нараства, броят заразени намалява. Неистово е герберасткото желание за повече заразени, за да опитат номера с КПП-тата.

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58Човека искал да те предупреди, а ти се праивш на умен .. ейййй простотията българска край няма!