8

Зозо

преди 3 години

При герб всичко е гнилоч, не свикнахте ли вече

7

от Варна

преди 3 години

Лошо! Водата ще има мирис и вкус на блато, но там се води борба за редовно водоснабдяване от 1926 та и чак през 80те изградиха система "Дунав" мисля че се казва и трябваше да покрива целия делиорман. Беше нещо комплексно, да не се зависи от един източник.

6

Бивши

преди 3 години

И аз така на моята бивша минавах от време на време да не забрави малкия,а тя ми вика да си останем приятели докато аз я работя отгоре.

5

Лора

преди 3 години

ялови напъни на отиващите си гробари,погребали България безвъзвратно!Язови,да се чете.ЯЛОВИ!

4

деБели лом

преди 3 години

Зеленият цвят на "Бели Лом" е признак за засилено жабясване.

3

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно нормален природен процес!Високи температури, слаб обмен на водата, много фосфати и нитрати - и планктонът "цъфти"!Гооооляма новина:)

2

Мухахаха

преди 3 години

Абсолютно същото заключение направиха и Търновските експерти на РИОСВ когато съвсем наскоро реката се напълни с умряла риба и по сигнал на гражданин ги накараха да проверят какво е станало.Гнолостни процеси по дъното на Янтра, отделяне на метанов газ ... и няколко стотин риби умрели . Ей тъй на . ИзведнАж . Щото ходили да видят какво бълбука и дишали от метана .Предупреждение: Не ходете да гледате какво бълбука в язовира "Бели Лом" ...и за бога братя , НЕ ДИШАЙТЕ .

1

АнонимеН

преди 3 години

ТОВА Е НА ХУБАВО!ТЕЗИ КОИТО ПИЯТ ОТ ЗЕЛЕНАТА ВОДА ЩЕ СТАНАТ КАТО ХЪЛК