45

1

преди 3 години

рискова е и още как, защото крият болните по хотелите

44

Анонимен

преди 3 години

Германците да хващат тоягите и да смачкат ковид измамниците докато не са им били отровната ваксина.

43

офф

преди 3 години

Те самите германци не могат да се разберат.В една провинция учениците ще бъдат с маски в час, в други без..

42

минаващ

преди 3 години

"Дойче веле" от време оного пази и защитава България.Свикнало е да плюска български пари.На времето режимът на пъдаря от Правец ги хрантутеше да не говорят срещу България в най-тъмните за нея години и сега пак плюска някакво пари на българи за да не издава тайната-тя е красноречива.Скоро ще гръмне и ще се отвори кутията на Пандора и истината ще лъстне. А тя е-в България няма условия, болници,база, умения, специалисти за ефективна порба с коронавируса. Скоро ще се види и тогава ще стане страшно..

41

минаващ

преди 3 години

В България на ден се правят 4-6.000 теста, при 45.000-100.000 в ЕС. И от тези 4000 теста излиза,че 290-303 души са COVID-19. Просто ги умножете с 10-4000 теста х 10 пъти-толкова теста правят най-малко в ЕС= са 2900-3030 болни на ден. И да си признаем и да не си признаем е така.Никой не е глупав да не разбира,че крием истината.Има ли друга такава държава да прави гражданите и чужденците на глупави? Няма. Кой кого лъже? Демек Германската държава е хамава и няма информация за ситуацията в България?

40

Анонимен

преди 3 години

Алоу, като си продавате фолксвагените и машинките не е опасна България, а като трябва наш тираджия да вози стока през Германия или да дойдете на море- лоша била България... то бива двойни стандарти...

39

r3v0lv3r

преди 3 години

До АнонименНикой не им промива мозъците, просто при нас не се тества и повечето хора го изкарват на крак или с минимални симптоми. На всички е ясно, че заразените са поне 10-20 пъти повече от официалната статистика.

38

Анонимен

преди 3 години

До Гобелс. rusnazite sachto .

37

DAAA

преди 3 години

propaganda. nekoi ima interes da razpostraniava straxotii za Balgaria.trebva balgarite da pokagat kolko sa disziplinirani i da ne dopusnat zatvariane na letichtata i granizite. inache stava locho..

36

Анонимен

преди 3 години

Хората идват тук и разбират, че в техните"демократични" страни им промиват мозъците с истории за "пандемия". Разбира се, че ще ни сложат в черни списъци. Истината не трябва да се разпространява.

35

Анонимен

преди 3 години

Как става заразяването с нещо което не съществува? Ако някой знае, моля да обясни.

34

голата истина

преди 3 години

За рискова се счита страна с над 20 нови заразени на 100000 за седмица. От месец средно имаме по 1500 при официарно 6.9 а реално под 6 милиона население.Който може да смята.Отдавна сме в най-черните списъци.Испания- най-туристическата страна затваря хотели,клубовете на Ибиза а в Барса се върнаха най-тежките мерки и това при 1000 заразни на ден при 40-50хил. теста дневно.Те са 8 пъти повече хот нас а само 3 пъти повече заразени при 10 пъти повече теста. КЪДЕ СМЕ НИЕ? Иваше такъв въпрос.НА МАЙНАТА

33

anonymouz

преди 3 години

Аман от писания на шваби за нас. Като са толкова велики какво само нас плюят и само за нас пишат. Явно имат някакъв комплекс спрямо нас.

32

моля цербера

преди 3 години

да трие всичко което не е с български букви. Лесно е. Няма нужда да се чете

31

Анонимен

преди 3 години

Платената журналистика там е на светлинни години. За тези услуги им плащат доста. В тая битка за туристи точно сега...

30

Тео

преди 3 години

До Анонимен"Искаш да спреме да плюеме по България, а самия Ти пишеш на шльокавица! Ти си пич"То да беше само това, ами написал и България с малка буква! На един такъв пич в моя клас учителката му писа 1 на релси! Мен лично би ме било много срам от такъв пост!

29

Данчо от Елин Пелин

преди 3 години

Познавам селски труженик който никога и никъде не е ходил на курорт или почивка до смърта си. За него земята и животните му бяха най голямата радост в Живота...

28

Анонимен

преди 3 години

До цвят лилавПри няс дойде по-късно, сега имаме повече от тях. Затварят се и се пазят. А като не се спазват мерки в България, ще продължаваме да сме в червени списъци

27

Анонимен

преди 3 години

До ДаПри тях нещата отминаха, докато при нас сега въплува.

26

Анонимен

преди 3 години

До българин 7Имаме доста случаи, ако не четеш. А в Германия и другаде четат