40

Анонимен

преди 3 години

Проблема е в фигуранта. Той е този, който представлява власт и е зад протеста. Ще си понесе последствията.Иначе жандармерия, всички в ареста и после на съд. Там да доказват с какво право нарушават закона. Още малко и ще се случат и така нещата. От протеста вече се дразнят и обикновенна хора. Организаторите и Ментори те им ги бях доверие, и на изборите ще се покаже точно това.

39

Анонимен

преди 3 години

Недоволните били 100 000??? Дори да приемем, че е вярно, остават още 3 000 000 гласоподаватели, които не са по площадите. А никога не са били 100 000. За ден - два бяха 5000. В цялата страна по площадите. В Благоевград - 20 човека, в Русе - 15 човека, в Бургас - 100 човека, в Пловдив спряха да излизат, във Варна за два дена - 200 човека. В София между 50 и 2-3000. Трябва да спрете алкохола, за да ги преброите правилно.

38

Анонимен

преди 3 години

Защо 20 тероризират софиянци ?Призовавам полицията да ги помоли доброволно незабавно да освободят блокираните кръстовища.Ако не го сторят да им направи проверка на документите за самоличност и още веднаж да им нареди да напуснат терена с предупреждение за съставяне на акт за глоба.Ако продължават да упорстват - съставяне на акт за нарушение на обществения ред на всеки киeк поотделно с предупреждение за насилствено му отстраняване от района.При неизпълнение - за краката, та у реката

37

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Не са 20, а са 99,20 % и защото не е допустимо да ни управляват мутрите-мафиоти на ГЕРБ. ВМРО, НФСБ! Не е допустимо да ни управляват министри, които са мутри и мафиоти!

36

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, просто 1:1 опорките на сестра Галева и Кутев от времето на Орешарски :DСамо дето тогава герберите бяха 20 човека и пречеха, а сега са откъм такованата страна.

35

vvv

преди 3 години

Една от последните фази на съпротивата е изпълзяването на орди пратени писачи в подкрепа на Борисов. По минусите на коментара ми ще ги познаете

34

Грую

преди 3 години

Не съм чул да са спрели метрото. Работи си нормално и е елементарно да се отиде на работа.Детските градини са близо до жилищата и децата могат да ги водят до там пеша. Нали затова въведоха изискванията за уседналост. Проблема е че няма места за половината деца, ама това не е заради протестите.Блокирането на 1-2 кръстовища не е фатално - има толкова много други булеварди.А истината е че ако беше някой друг град така блокиран на никой нямаше да му направи впечатление.

33

Анонимен

преди 3 години

Нищо не блокират. Нормалните хора си работят и изкарват много повече отколкото от преди 5-6-7 години. Нормалните хора знаят как да създадат собствено изобилие и не разчитат на "държавата" да им дава наготово.

32

Анонимен

преди 3 години

Накрая ще дойде горският и ще ги изгони. Играят си на партизани и демократи тия. Ще обясняват на целия народ какво да избира?

31

до 24

преди 3 години

Тия опорки не вървят вече, боса ви от Банкя ре, че трябва яко да псувате, да сте вулгарни и безочливи, почвайте

30

ето защо

преди 3 години

А тези, които мислят, че блокадите не са правилния начин за отправяне на демократични искания, са свободни да отправят исканията си до:Европейските лидери, оправени с 200 от Борисов;Братиньото в Конституционния съд; в Народното събрание;Простака начело на Министерския съвет;Каскета в отпуск;и др.и да за започнат да чакат от умрял писмо. Не ви ли писна да сте роби безкрайно?!ОСТАВКА Албена Белянова, Фейсбук

29

нАучен сътрудник

преди 3 години

А защо 20 министри и 240 парламентарни джебчии, блокират живота на 6 милиона? Ненаяде се Ревизоро - от Царско време до днес все на софрата!

28

1

преди 3 години

До Глобявайте ги! а твоята тиква банкянска,случайно да е фашист,той сигурно има по-голям стаж,като комунист ,от твоите години живот.

27

Анонимен

преди 3 години

На един футболен мач се събират в пъти повече хора и стоят около стадиона много повече.

26

Анонимен

преди 3 години

Имитация на протести е това. Това е най-смешният и малоброен протест в историята. Като са толкова сериозни, защо излизат само след 20 часа и крещят до 2 посред нощ? Къде са през останалото време? Протест през свободното време?

25

Бау

преди 3 години

Защото протеста е политически и никой не смее да ги разгони. Ще ревнат. Егоисти ...

24

Анонимен

преди 3 години

А де, защо? 20 човека да подменят изборът на всички останали? И не само това, подменя се самата система на демокрация и установения ред. След един месец на 90% от тия ще им писне да са политически ангажирани и ще забравят за хобито си. А последствията???

23

Глобявайте ги!

преди 3 години

Защото са комунисти и мислят с г.......а си.Търтеи.

22

Анонимен

преди 3 години

и сега Гешев като вкара радко потника в централния пак ли ще кесите на Орлов мост ваща *** наркоманска

21

Анонимен

преди 3 години

Ами 20 души са, защото другите няколко милиона които също искат оставките ви, ходят на работа, за да ви плащат заплатите, а тоя номер за лигитимните избори дето са ви избрали беше преди 3 години с малка избирателна активност с много ромски гласове за ГЕРБ и преди хората да научат какви измамници сте всъщност.