140

Читател

преди 3 години

Защото тези "20 души" олицетворяват исканията на стотици хиляди протестиращи в България и по света,от Чикаго до Нова Зеландия,за оставката на правителството и Гешев,затова! Не се прави Димитров,че живееш на друга планета!

139

кратунке куха,

преди 3 години

не се опитвай да умаловажиш протестиращите хората от ЦЯЛАТА страна

138

Анонимен

преди 3 години

"Богатото трио" всеки ден трупа пачки в някоя офшорна сметка.

137

Сата НАТО

преди 3 години

А мантрата, че за тях били гласували милион и н'ам колко си, отдавна не е актуална. Гласувал съм за ГЕРБ, но отдавна свалих доверието си от тях. Подкрепят ги само най-безмозъчните поклонници на проста щината Бокова.

136

Анонимен

преди 3 години

Борисов е отвратителени е събрал партия отврати телни . За това няма извинение и оправдание. И тоя плешив , дето го защитава, е абсолютно от същия лош материал. Този тип дерибейско поведение, на което са се научили в Комсомола, вече не може да се търпи.

135

Сата НАТО

преди 3 години

не желая маргинални човечета да оплюват този за когото гласуваха милион и двеста хиляди избиратели!-------Не са милион и двеста хиляди.

134

Анонимен

преди 3 години

Искам да припомня: Борисов беше бодигард на Живков,на Симеон,стана генерал,беше кмет на София,създаде най голямата партия в България,от десет години е премиер,познава го цяла Европа! И не желая маргинални човечета да оплюват този за когото гласуваха милион и двеста хиляди избиратели! И точка

133

Анонимен

преди 3 години

А бе на цял свят заради вируса е зле! Който умее чужди езици да чете и гледа! И зимата ще е още по зле! Не вярвайте на чудодейни спасители,не търсете справедливи шамани! На тримата чичковци хонорара им върви,докато мръзнете по паветата!

132

анонимен

преди 3 години

Мили протестиращи, защо подкрепяте Васил Божков?!

131

Анонимен

преди 3 години

Исканията в момента са чист анархизъм! Да махнем всички,всичко и да заживеем свободни,богати и щастливи! Наивно! Нарочно!

130

анонимен

преди 3 години

Прав си 133Една шепа народ подкрепяща БСП с президента-фигурант, Божков-мафиот, Пинокио и отровното трио искат да зачеркнат вота на стотици хиляди българи, само за да докопат властта и да отърват кожата! А медиите услужливо им помагат, като кака Канна Рачева, дето я чу и видя цяла България, как ще си "измисли за протестите в чужбина"! А реват, че има цензура?! Ще дойдат изборите и тогава ще решим!

129

някой

преди 3 години

До MM100Значи всички работещи за тези пари са некадърници.Знаеш ли ******* за колко пари работи една жена в пивашки цех и на колко ги осигуряват.Знаеш ли колко взема един кадърен човек в в малките градове.Пълен *********.

128

тъп електорат

преди 3 години

Айде, София не е България! Ние извън столицата си работим, не че сме доволни, но като дойдат изборите ще изметем всички стари муцуни, отляво и отдясно! Нека отсега да си знаят и да не се пишат в листите!

127

до гост

преди 3 години

Не се правим, но ефект няма да има дори и да падне това правителство. Спор няма, тия за нищо не стават но на тяхно място пак ще дойдат същите. Какъв е смисъла за протест, ако манталитета на българина не се промени. Българина е събрал най-негативните качеста от запада и изтока и това е истинския проблем.

126

Анонимен

преди 3 години

-Кои сте вие?-Десетте хиляди души на Божков.-А защо сте само 20?-Нема хора!

125

Анонимен

преди 3 години

Защото се допусна да се нагълтат няколко олигарха за сметка на цяла България! Затова!

124

гост

преди 3 години

Защото се правите, че нито виждате нито ви засяга - затова.

123

А един

преди 3 години

А защо един очевидно негоден за премиер, корумпиран престъпник да обрича на нищета цял един народ?

122

Анонимен

преди 3 години

А защо 240 и още 18 - колкото са общият брой министри и един главен съвсем горница, блокират цяла държава?

121

Барбикян

преди 3 години

Обича отзад, но трудно си намира мераклии, причината не е известна. Идеи?