98

Анонимен

преди 3 години

Това ако е нормална държава, тая шепа наркомани досега щеше да бъде на друго място. Навярно справедливи искания, но да създават хаос и пречат на нормалния живот едва ли е най-правилното. Затова тоягата трябва да реши всичко. Тия *** нямат място по кръстовищата.

97

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече блокират толкова повече нарастват гласоподавалите на ГЕРБ. Ефектът е обратен. Около мен много хора вече казват, че ако това е алтернативата ще гласуват за ГЕРБ

96

Чебурашка

преди 3 години

До АнонименЩом народа не може да търпи комунистите в политиката и бизнеса защо не искат и оставката на недоразумението Радев? Да не би той да е демократ? Какво правят комунистите, Мая, Лупи, Татяна Дончева и още много други на площада? А някои като Еленко.Божков и в метрото.

95

Писани яйца

преди 3 години

Изложба "Писани яйца" на жълтите павета - всички се дивят на "красотата", но не смеят да пипнат, да не се счупят, че страшно ще се развони. Все пак Великден мина отдавна и са ***.

94

Българин

преди 3 години

Дори президента има повече избирател, от ГЕРБ Оставка на нещастника Бойко Борисов

93

Анонимен

преди 3 години

До Българин: "С фалшиви избори не се управлява България!"ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ,ЕДИНСТВЕНИТЕ ФАЛШИФИЦИРАНИ ИЗБОРИ БЯХА ЗА ГРИПЕНА ВИ!

92

До 100

преди 3 години

***, къде ги видя тези 150 000 души ?Най вероятно в сънищата на Христо Иванов и Ян Бибиян ?Вие сте едни нагли лъжци и манипулатори .Оставете хората да живеят без да нарушавате правата им.Не си мислете, че толерантността им е безгранична.Не се налагайте с егоистичните си щраусови искания.Просто е - МНОЗИНСТВОТО ОТ НАРОДА НЕ ВИ ВЯРВА И ИСКА !

91

Чебурашка

преди 3 години

До Българин...... Няма как с 20% избирател Бойко Борисов да е легитимен.... Не си ти, който определя легитимността на дадено правителство. Има Народно събрание, което избира премиера и кабинета.

90

Анонимен

преди 3 години

Три мандата КРАДЕ Бойко

89

Българин

преди 3 години

20% избирател за ГЕРБ, не е легитимен престъпника Бойко Борисов Оставка

88

Българин

преди 3 години

С фалшиви избори не се управлява България!Суверена сега иска оставката на престъпниците от ГЕРБ и престъпника Бойко Борисов

87

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен..... Медиите на Престъпника Бойко Борисов нищо не дават за протестите... Заща лъжеш бе приятелю, Канна Рачева дори в ефир каза, че дори да няма протести ще си ги измисли.

86

Анонимен

преди 3 години

Няма ли поне едно водно оръдие да се измият улиците от всякакви , както правят в цивилизованите страни? Ние държава ли сме или джунгла и всеки прави каквото си иска? Ако е джунгла, казвайте навреме. Лично ще помогна в чистенето. И не ме търсете после да ми благодарите.

85

Анонимен

преди 3 години

Това е анархия, къде е държавата? Да идва Макрон у нас-за пет минути ще отвори движението! ББ трябва да разбера, че властта трябва и да се упражнява, за да защити останалите нормални хора.

84

шофьор

преди 3 години

Крайно време е за ШЕСТВИЕ С КАМИОНИ ПО ЦЕНТРАЛНИТЕ КРЪСТОВИЩА.АЗ КАРАМ И СНЕГОРИН!

83

Българин

преди 3 години

Волята на народа не е избрала ГЕРБ и Борисов Няма как с 20% избирател Бойко Борисов да е легитимен!

82

Българин

преди 3 години

150 хиляди снощи на площада!Телевизиите на Бойко Борисов няма да ги дадат!

81

Анонимен

преди 3 години

Защо не протестираха миналата година или тогава беше всичко мед и масло сега ги удари кризата останаха кой без работа кой без кредит и виновника Бойко сега заслужават пак Орешарски и да им спрат кранчето от Европа и тогава ще видят кон боб яде ли! Мафията държавна администрация си остава нямаш ли човек тук и там .

80

Я па ти..

преди 3 години

До Българин 86 На теб какво ти пречи че Бойко е 10 г. на власт ?Такава е волята на народа.Или си мислиш че е задължителна ГЕРБ и БСП да се редуват за властта.

79

Докъде

преди 3 години

Стигнахме,престъпниците разпореждат на полицията,кого да проверява и кого не!Анархия в ход!