158

Т.Танов

преди 3 години

А мен ме е срам ,че имаме такива протестираи ! Чудя се как така им се разрешава да всяват смут в столицата ?! Повече от ясно е,че президента,Нинова и който още стои зад тях целят разстройване на нормалния живот в София ?! Също е много ясно,че това не е протест ,а МНОГО СТАРАТЕЛНО ПОДГОТВЕНА АКЦИЯ ,режисирана кой,къде ,кога и докога за стои - НАПРАЗНО !

157

Анонимен

преди 3 години

Нинова да разкаже на протестиращите как приватизира Техноимпекс. Може да им бъде интересно и поучително.

156

Анонимен

преди 3 години

Пионката Радев насъска тълпата и се скри!

155

Къмпинги

преди 3 години

Глобявайте. Нали трябва да се спазва закон?Глоби и толкова.Да си протестират , кокото искат.

154

Анонимен

преди 3 години

Работещите хора имаме права! не може шепа платени безделници и лузъри да ни учат на морал и да нарушават ритъма ни на живот.

153

Анонимен

преди 3 години

НА ТИЯ МЕКЕРЕТА ИМ Е ПЛАТЕНО ДА ПРЕЧАТ УМИШЛЕНО НА ГРАЖДАНИТЕ,С ЦЕЛ ДА ГИ НАСТРОЯТ СРЕЩУ ВЛАСТА,НО СТАВА ТОЧНО ОБРАТНОТО-НАСТРОЙВАТ НОРМАЛНИТЕ ХОРА СРЕЩУ СЕБЕ СИ.И ДА ЖЕ ВЪРЛИ ПРОТИВНИЦИ НА ГЕРБ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ,ЗА ДА НЯМА ПОДОБНИ ГНУСНИ ИЗПЪЛНЕНИЯ В БЪДЕЩЕ.ВЪПРОСА Е ДО КОГА НЕРВИТЕ НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА ЩЕ ИЗДЪРЖАТ,ДА НЕ ПОЧНАТ ДА ЧУПЯТ КРАТУНИТЕ НА ДРУСАЛКИТЕ

152

Анонимен

преди 3 години

Днес КС ще постанови дали Геша може да раследва фигуранта. Ако да очаквайте да се появят още доказателства за престъпната дейност на фигуранта радеф. Ще става много интересно. Затова радеф и стоящата зад него мафия насъсква "протестиращите", за да сплашат Геша и да се откаже да обвини фигуранта. Да ама не. Очевидно няма да мине номера. радеф го чака затвор!

151

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИ аз го гледах. Хък-мък,хък-мък....Нищо!

150

Анонимен

преди 3 години

Коритаров е висш пилотаж за тези. Нямат шанс и след 48 часа ще се усетят как ги направил смешни. Толкова са бавни

149

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе могат да обяснят.Вчера един от щаба Коритаров го направи смешен.Не можа за обясни нищо.

148

Анонимен

преди 3 години

БСП-то пак се оака.

147

Анонимен

преди 3 години

Егати мижавите протести тази година. Напишете в гугъл "протести сдс" или "протести орешарски" и отворете на изображения.Открийте 200 000-те хиляди разлики.

146

Анонимен

преди 3 години

червената мутра,. няма да даде лесна оставка -знае какво го чака

145

Коце Маца

преди 3 години

До СТИГА АНАРХИЯАнархията е вече 30 години, а ти за един ден не може да си изпозлваш краката....

144

Анонимен

преди 3 години

много герберастки *** са ангажирани, пишат ли пишат еднообразни тъпизми от 20 айпита и си цъкат ли цъкат плюсове - няма по-жалки типове, направо ми се повдига от вас... Искат си толупа да ги ехе с 200 и тва е, прости създания дето и майка си ще продадат за 20 ст .... ОСТАВКА и СЪД бе!!!!

143

Туршиеф

преди 3 години

До АСЕН ИЛИЕВСамо Роско Пръднялиефф трябва да си оъне палатка

142

Анонимен

преди 3 години

Дано протестът да има резултат и тия да се изметат

141

Анонимен

преди 3 години

Пречите на хората да работят, лОумпени

140

Анонимен

преди 3 години

Ако Хр. Иванов е сценаристът или одобрява такъв сценарий смятам, че е в голяма грешка. Ако и ДСБ му прилгласят - също са в голяма грешка. При предстоящи избори, каквито и да са те, резултатите им няма да са по-добри от тези, на предните избори. Губещи са! Разочароваща липса на политически усет. Да се покажат истинските организатори на този фарс, за да се разберат подбудите им. Не вярвам, че са за добро!

139

До протестиращите

преди 3 години

Уважаеми протестиращи, много от вас са честни хора, но явно и наивни.Използват ви криминални обекти, неосъществени политици, БСП, ДПС и другите, които драпат да вземат властта и усвоят парите от ЕС.Спокойно, парите ще дойдат догодина, така, че след редовните избори,който ги спечели, ще оперира с тях. В момента вие работите за тези, които не могат да ги спечелят, но са готови и на метежи, за да се докопат до властта. Казвате - добре дошли рубладжии!