178

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 207Абсолютно не! гадняри , че сега и превратаджии. Поне се опитват. А оня уж президент направо си приготвил ***. При това положение протестите трябва веднага да бъдат спрени и полицията да си свърши работата. Незабавно. Радев - вън от президентската институция. Той отправи директна заплаха и ясно даде да се разбере чия маша е. Президент- друг път, най - обикновена маша на БСП - то.

177

Анонимен

преди 3 години

"Математика на политическата реалност: Борисов 3 е равно на Орешарски 2. Също така Борисов 3 е равно на Станишев 2.Някой ще каже "ама не сме имали Орешарски 2" - имаме си - в момента. В момента си имаме и Станишев 2, а също и тройна коалиция 2. Яко а? ОСТАВКА! "ДА бе....ама и при Станишев 2 и при Орешарски 2 имаше спрени фондове....при Борисов 3 НЯМА....та така....#***

176

Анонимен

преди 3 години

Пак ли ще *** и ще пикаят в центъра на София? А искат да живеят в европейски град. какво е това на снимката ? Тийнейджъри - най - големите громили. Живеете в това в което сами сте си сътворили и ще продължавате така. А Радев вече съставил и кабинет. Че кога бе? Майчице, на това да се каже ужас е малко. Става ли ви ясно че това е нещо като опит за преврат. Човекът вече е готов, сложи тигана. Направо ме побиват тръпки. Не искам дори да мисля за това.

175

Stoedin

преди 3 години

Mun Cho междувременно каза, че бил готов да управлява. Силно ограничен човек. Много е зле, демагогия от всякъде, бягане от отговорност, голямо недоразумение е този човек. Добре, че Борисов е толерантен, иначе такъв митинг може да се спретне при палатките на тия... но Мун Чо е уникално ограничен шапкар. Уникално!

174

ятак

преди 3 години

кои протестират / протестират всъкакви *** мързеливци без един ден трудов стаж , на тия професията име професионален безработен , и вси4ко това за дваисетина лева. нинова , божков и доган алах акбар

173

Паисий

преди 3 години

Деца, прибирайте се, че ще слънчасате!И утре го дават горещо!

172

Поука

преди 3 години

Никога,не нападай всички хиени заедно!Защото се съюзяват и дори лъвът си пати!

171

Анонимен

преди 3 години

Математика на политическата реалност: Борисов 3 е равно на Орешарски 2. Също така Борисов 3 е равно на Станишев 2. Някой ще каже "ама не сме имали Орешарски 2" - имаме си - в момента. В момента си имаме и Станишев 2, а също и тройна коалиция 2. Яко а? ОСТАВКА!

170

Анонимен

преди 3 години

Влезли са пак тук троловете на властта и пляскат ли пляскат - същото беше и при Орешарски. Борисов в момента е същият, ама същият като Орешарски и Станишев.

169

Анонимен

преди 3 години

И по турско е било така - хората са се борели за свобода, а чорбаджии, изедници, предатели, продажници са им правели сечено. Но продажниците идват и си отиват, колкото и дълбоко да са се окопали...

168

@

преди 3 години

С ПАЛАТКИТЕ ДА СИ ОТИВАТ В ГОРАТА!!! ПРЕЧАТ НА НОРМАЛНИ РАБОТЕЩИ ХОРА!90% НЕ ЗНАЯТ ЗАЩО СА ТАМ. АМА НАЛИ Е БЕЗПЛАТНО.....

167

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам защо протестират хората и като свалят това правителство какво очакват ?Ние имаме учудващата способност да забравяме , или може би като не можеш и не искаш да мислиш няма и какво да помниш.3000лв за 1$ , помните ли и празните магазини , на почивка в Гърция тогава ходехте ли ?И като падне правителството тутакси ще ви направят заплатите по 5000лв ! - само че друг път.

166

Анонимен

преди 3 години

Нинова да каже как извади 200хил. долара за образованието на синчето, щото аз съм програмист от почти двайсе години, винаги съм взимал в пъти депутатските им заплати и не мога и половината на тези пари да извадя.

165

Гробище

преди 3 години

До Sbadnata mechtaМинистър на енергтика Митьо Очите :-)

164

СТОЯН МИРЧЕВ

преди 3 години

ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ,ПРИ ПРОЯВЕНА АГРЕСИЯ ОТ СТРАНА НА НОРМАЛНИ ГРАЖДАНИ КЪМ ПРОТЕСТИРАЩИ СВАЛЯЙТЕ БЪРЗО ГАЩИТЕ И СЕ ХВАЩАЙТЕ ЗА ПАЛЦИТЕ,ТАКА ПОНЕ ЩЕ СИ СПЕСТМ БОЯ.АЗ И ДРУГАРКАТА НИНОВА ЩЕ СМЕ В ПЪРВАТА РЕДИЦА,ХММММ ДАНО ЧЕСТО ДА ПРОЯВЯВАТ АГРЕСИЯ

163

antikomynist

преди 3 години

мръсни безкрупулни хмери...отивайте да работите лентяи...Радев от резерва военния ще ви нахрани..

162

emigrant

преди 3 години

На Борисов му се гърбец пука от бачкане,на Фигуранта,на черепа, мустака и цялата пасмина дет я инжектират с накрадени пари им се х,йчеца вири!Да видим кога най после ще им писне на софиянци и ще я подкарат тая пасмина и един път и завинаги в Перловската река??!!Речната вода ще им отрезви пияните чутури,а от там на бачкане,щот вече няма талончета за търкане и илюзии за сладко и безметежно живуркане!!

161

Анонимен

преди 3 години

Време е гащниците наричани полиция и новият им некадърен мистър Бийнн да покажат за какво ги храни държавата и им увеличава живото тегло за да се шляят като гламави.Има няма 200 иб-рикчи-и на Сарумануидната местна фондация от олиго...Да блокираш пътни артерии в пика на Лятото това си е чист тероризъм застрашаваш обществената сигурност здраве и тн.Хиляди хора на диализи минават ежедневно оттам хора с належаща нужда от лекари бебета консумативи храни и напитки на и така съсипания от Ковид бизнес.

160

Баща

преди 3 години

Тия *** трябва да бъдат изринати от кръстовищата ! Като толкова много им се иска да протестират хе-е-е ги градинките,да се разполоагат там,да си развяват знамената,да си въртят хората ,да си викат ко-о-о-олкото си искат,но не и да ни пречат!!! Г-жо Фачндъкова имат ли разрешение за протест и то точно там да се излагат на показ ?! Ако нямат - има си законови положения,спазвайте ги! А червените тролчета нека да знаят,че тия изобщо не ги обичаме и те не ни представляват нас-чупка!!!

159

Sbadnata mechta

преди 3 години

този кабинет май ще се окаже напълно реален. протестирайте и сбъднете мечтите им. Министър - председателВасил Божковминистър на външните работиМаринела Арабаджиеваминистър на вътрешните работиНиколай Баневминистър на финанситеЦветан ВасилевМинистър на образованието и наукатаМария БаневаМинистър на младежта и спортаДесислава ИванчеваМинистър на правосъдиетоВетко Арабаджиевминистър на туризма Мая МаноловаМинистър на земеделието, храните и горите Миньо СтайковМинистър на енергети