42

ДСБ

преди 3 години

Бг отива към вариант който по-силен ще оцелее.

41

Анонимен

преди 3 години

Според мен мухите и комарите пренасят болестта лятото .Именно от комари и мухички няма как да се предпазите с маски .

40

Анонимен

преди 3 години

Мнгъров ако бше в СЗО щяха да го използват единствено за санитар пренасящ чували с трупове до погребенията в някоя африканска държава след прекарана Ебола.Тоя некадърник заекващ.

39

До парадокъорче

преди 3 години

Втората вълна е по-опасна, защото много амеби като теб не вярват във вируса. Съответно не спазват нищо и ще ги натръшка много повече.

38

Анонимен

преди 3 години

Ясно е че учените трябва да измислят хапчета за лекуване .Америка изкупила всичкият Ремдесивир и за Европа няма ?Очертава се много сложна зима .Европа само сплотена ще може да се пребори с вируса .Един закон трябва за цяла ЕС за блокада на градове с заразени над определена бройка.Без блокада на заразените градове и села заразата ще се развие многократно .За ден един заразен може да зарази и двеста човека.Още не се знае комарите пренасят ли и ковид щото малария и трески пренасят идеа

37

Анонимен

преди 3 години

Футбола спира от 1 август.

36

Анонимен

преди 3 години

Ковит 20 след ковит 19

35

Парадокторче

преди 3 години

Хайде да обядсни някой защо втората вълна ще е по- оюасна от първата? И защо са вълни като това беше на-страшния и заразен вирус. Може ли толкова да се подценява интелекта на четящите тия глупости? Какъв е проблема да се живее нормално, с какво е по-'различно примерно от миналата година? Може ли някой *** да се опита да измисли нещо логочно? Не вярвам!

34

До 34

преди 3 години

Кажи на колегите *** да ти сложат поне 2000 лв плюса. Че с тия 189 сте за никъде в преврата...

33

До 18

преди 3 години

До АнонименКебрич, Кебрич са завършили, бъди сигурен!!! Какво друго да завършат???Жестоко!!!

32

НФСБ

преди 3 години

руските май...муни ЛЪЖАТ както винаги, в София няма протест, а група наркомани чакащи поредната доза от румен- черепаКабинета в други ден излиза в отпуск за добре свършената работа, а народа е доволен затова не е по площадите, а в къщи или на почивка!

31

Хемус

преди 3 години

Обаче много сте ми интересни " чипираните" ! Зимата като има смог над София,Варна и т.н дето е в пъти по-опасен за вашето здраве,не съм ви видял да сте толкова педантични!Или викате въглища,пластмаса и нафта от комините,е с лечебна цел!?Тогава маски не съм видял да носите

30

Анонимен

преди 3 години

До Пи ЛеИмунитет и оздравяване са две различни неща, о ти гений на медицинската мисъл. Спрете с простотиите. Поне прочетете малко, а не повтаряйте глупостите от пейката прад блока.

29

Handel

преди 3 години

Отначало малко се стреснах, но щом СЗО-то го казва, значи няма нищо страшно. Въпреки че бoko вероятно ще командирова как беше оня доктор - шефа на НОЩ... Пънчев, до китай да внесе няколко кораба с вируси.

28

Активен Борец

преди 3 години

срещу Китайска Проказа на Дробовете, Уханска Смъртоносна БелоДробна Чума.Добър Вечер, Уханци! Зимата ще сте с ПротиВогази и БиоЗащитни Костюми!!

27

SS

преди 3 години

Жена ми нали е азиатка ,така се е подплашила,че категорично отказва да си покаже и носа си навън.Не е мръднала от къщи вече месец и половина.Праща ме да пазарувам и като се върна от магазина дезинфекцира всичко до което съм се докосвал.И нея да не пипам докато не си дезинфекцирам ръцете.На терасата излиза или с противогаз защото вируса се разпространявал по въздуха.Ще трябва пак да се евакуираме в ловната ми вила в планината където бяхме когато блокираха държавата.

26

Ешек Сики

преди 3 години

80% ще го изкарат без симптоми. Или с единични, леко висока температура 38 която ще бъде постоянна в продължение на седмица. Не като грипа да удари изведнъж. Други ще имат слаба болка в гърлото, липса на обоняние, умора, парене в очите. Някои ще чувстват задух. Поема въздух но не достига. В продължение на две седмици. Дори да няма антитела има клетъчен имунитет. 15% ще бъдат обдишвани с кислород. 5% ще умрат. Това е биологично оръжие. Тестват хората. После ще се появи по "добър" вирус.

25

фанатотгората

преди 3 години

начи пригответе чувалите и камионите с които ще се извозват труповете .

24

123

преди 3 години

Търпението на хората е на прага. Няма никакъв ковид.

23

Мутафчийски позна

преди 3 години

Все пак стотици хиляди починали са си "много хора", не е пояснявал къде ще измират нали?. За разлика от неговата точна прогноза, вирусолози и други -лози постоянно бъркат, ама ЯКО БЪРКАТ и се въртят като пумпали.