82

Анонимен

преди 3 години

Добре. Има вирус. Ама много ще ме извинявате, как толкова пари в света се наливат в лаборатории и няма още лекарство? А с тази статия след 2 дни ще има ръст на заболелите. Побъркахте хората. Това е. Пази се и това е.

81

Ъхъ...

преди 3 години

Стигнах до там, че "пише Дойче веле" и нататък не продължих! Това ми стига да не вярвам на нито дума от измислената "статия" и измислените "експерти"!Ай сиктир вече и измисленият вирус, и измислените експерти!

80

Свиня

преди 3 години

давайте давайте наливайте още вода...плашете хората ...само че като изперкат от тъпотиите ви и се превърнат в животни...нито полиция нито правителства нито армия ще спаси световния ред....*** некадърни....

79

Много Скоро

преди 3 години

Втората вълна ще бъдем ние и ще свалим герб и Гешев!

78

До 73

преди 3 години

А на теб каква ти е целта, диверсант.Хората да се разболеят.Чехълче елементарно.От страх ще се ***

77

до 1

преди 3 години

славяните само *** ли сте.

76

Анонимен

преди 3 години

Есента вирусът на грипа ще се бори с корона вируса, а ние пред блока ще пием ракия от едно шише, ще ядем салата от една чиния и ще им гледаме сеира.При това положение и хепатита ни е в кърпа вързан.Вярваме в стадния имунитет.Радев пък ще чака не грип, а грипена.

75

До 22

преди 3 години

Уж си Гневен мъж, пък ти викат Сийка

74

помнещ

преди 3 години

Ковито е по важно от случващото се в България така ли? Платени сте медиите и сте нечия собственост уви! А кога ще дойде и вашето време? Да пишете това което виждате,чувате и усещат сърцата ви за истинска БЕСПРАВЕДЛИВОСТ? -:( За сега още го няма! Пишете това което искат да се чете силните на деня!А ИСТИНАТА КОГА?!

73

До 67

преди 3 години

Не ги делим вече дробовете на бели и черни.Черният*** има значение,ако не знаеш

72

До 73

преди 3 години

По Коледа кой си слага ваксина, амеба

71

Анонимен

преди 3 години

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни

70

Тихина

преди 3 години

Шшшт, тихо, ще им равалиш рахата.

69

Анонимен

преди 3 години

И колко ще е страшно? Колко милиона ще се заразят? Колко от заразените ще умрат? Точно от короната ли ще умрат или от другите си заболявания?Статистиката е ясна и надали ще се промени. От положителните 8о% оздравяват без да стигат до болница. Останалите 20% ги стационират, но от тях малка част умират - О,045 от общият брой на положителните.Омразна ни от плашене. Обръгнахме. Всеки да се пази, да пази и другите, но без психясване и прокоби!

68

До 67

преди 3 години

До АнонименА какво означава дроп?

67

муспи

преди 3 години

"Когато видите всичко това, радвайте се..." - Ленин (и на нас вече се налага цензура).

66

Анонимен

преди 3 години

Втора , трета, четвърта.... да си минават че аман от психясали хора. Един не вярва ,друг се вживява в световни конспирации, маски, метри се изчисляват, ддс се намалява, тестове, декларации.Полудя света.

65

НЕКОЙ

преди 3 години

Голям праз.

64

Манипулация+Спекулац

преди 3 години

Целта на тази статия е манипулация и всяване на страх!Антителата след всяка вирусна инфекция, изчезват след няколко месеца, но имунитета остава в имунокомпетентни клетки,които го помнят и активизират имунната сстема при новата му поява.Оъсъствието на антитела не признак на липса на имунитет.Минаха 6-7 месеца от първите заразени в Италия,ако имаше и един повторно заразен,то снимката му щеше да виси по всички.Има имунитет и няма повторно заразен!Манипулаторите да млъкнат!Ваксината идва по Коледа!

63

Анонимен

преди 3 години

Наистина Българи пазете се! Аз пиша простотии, но болестта е много опасна не я подценявайте! Обичам Ви! Лека нощ.