11

Алф Редхичкок

преди 3 години

Зловещ хорор - трилър! :)))) Сам вкъщи заради коронавирус:))) Има и леко психо- как пациента се сдухва, разсъждава на глас.... ПИЧОВЕ, АКО НЯМА КВО ДА ПИШЕТЕ, ЗАКРИВАЙТЕ ТОЯ САЙТ!!

10

МНЕНИЕ

преди 3 години

Всеки ден ще спада броя на Заразените от Ковид в България . Вече се правят Огромен Брой Тестове и САЩ Посолството не смогва да внесе необходимия Брой зараза в Тестовете .Бас ловя че от Утре ще имаме около 100 заразени - вече има Независими Лаборатории от САЩ - сертифицирани от ЕС и Русия .

9

OK

преди 3 години

"Но там нещата са напълно различни".Колко да са различни, като там издават документ и ти го пращат онлайн, според, който трябва да спазваш карантина. Дори не идват и не ти правят официален тест както е тук. Хората там не можеха да се свържат с тяхното РЗИ от 5-6 опита. Да, готино е да се плюе всичко тук, но е хубаво да се запознае и с реалността в кралството.

8

Някой може ли...

преди 3 години

...да ми обясни как човек, който се е завърнал в страната в "началото на юли" вече е изкарал две 14-дневни карантини, при положение, че днес сме 27.07?

7

Анонимен

преди 3 години

До ДДРОнегТова абсолютно не е вярно! Аз имах познат болен, РЗИто го проверяваше, дори го питаха има ли нужда от неща, защото го изкара в къщи

6

Анонимен

преди 3 години

Последно, къде й е семейството? Тук била под карантина, зажадняла да се види с тях, след това е в УКНещо... хммм...

5

Анонимен

преди 3 години

И аз като пия хапчета и нямам температура. А при дистанция и маска на летището, шанса да се зарази е минимален. По скоро си го е донесла от Англия, или в самолета го е лепнала.

4

ss

преди 3 години

аз като се върнах от разходка до англия дремах 14 дена в нас а куките идваха 5 пъти на ден по различно време всеки път ...

3

ДДРОнег

преди 3 години

Мда, статията показва, че мерките на "правителството" са никакви и целят просто да ни ограничават, не и реално да ни предпазват, контрол никакъв, дори и самите служби не спазват елементарни изисквания за карантиниране !!!Пълна безсмислица, нормална за бойконата, където нищо държавно или общинско не работи без пряка заповед от тик-воча !!!

2

Анонимен

преди 3 години

Гастарбайтерката от Лондон не ме интересува, ама грам. Като нея подобни нули има милиони по цял свят със същата съдба. Какво се казва в статията!? Едно голямо нищо.

1

Протестиращ

преди 3 години

Довечера пак ще се протестира с кану-каяци. Заваля