51

До 50

преди 3 години

Как да няма лечение.То и на рака не му се знае причината, но има много медицински средства за лечение.

50

До 1

преди 3 години

След протест срещу корона вируса, сега ще протестират срещу дъжда?Протести да ставатТрябва да усвоят едни пари, явноЕС ни дава пари да се лекуваме.Русия ни влага пари да се разболяваме( сценария от ПСВ)

49

Анонимен

преди 3 години

"404 лица, които са с леки симптоми или без симптоми, са поставени на домашно лечение."Абе,не ми е ясен този "вселенски" феномен,при който се лекува "болест",не само с "леки симптоми",но и ОШАШАВЯВАЩОТО БЕЗСИМПТОМНО ЛЕЧЕНИЕ,НА "НЕЩО -БОЛЕСТ ЛИ,ВИРУС ЛИ",ЗА КОЕТО НЯМА РАЗРАБОТЕНО ЛЕКАРСТВО????!!!!От една страна НЯМА СЪЗДАДЕНО ЛЕКАРСТВО,от друга страна,има излекувани пациенти,чиито брой при това се увеличава!Мафията съвсем за ненормални ни взема и според поведението ни,С ОСНОВАНИЕ!!!

48

До 30

преди 3 години

Ако си прав , просто тая се е разболяла и е дошла тук да я лекуваме с нашите пари.Но продължава да злослови за България.На летището я заразили.С нея ще се занимават. Какви ги дъвкала на Острова.Защо там да не може да се е заразила. Джонсън как можа да се разболее, тя не можела.Затова на Запад не ГИ уважават.Защото са ***.

47

Служител на РЗИ

преди 3 години

Цялата статия е под съмнение за достоверност, за да не кажа чиста лъжа. Никой не "държи" никого 2 часа на летище София. В самите зали на пристигащи има обособени маси, на които на карантинираните се дава да подпишат декларация и се освобождават. Процедурата отнема от 5 до 15 минути максимум. Карантината за пристигащи от Обединеното Кралство (в това число Англия) е отменена от 0.00 часа на 30.06.2020 със заповед на министър Ананиев.

46

123

преди 3 години

28 дена карантина, 14 дена чиста=42 дотук б..ас.си дългият юли, а сме още 27.... а може би от 2 седмици е и на Острова вече?!

45

Няма смисъл

преди 3 години

Игати статията, някой е седял 2 карантини. Явно е усещала, че е болна, не и минало за 2 седмици и решила да види дали е корона. Добре е направила, ама чак новина да има за това. И какво му е по-различното в Англия? Ако не се оправи и 4 карантини ще изкара.

44

Анонимен

преди 3 години

"...Данни за болен без неговото съгласие е абсолютно забранено да се изнасят и публикуват..." - Това е факт, но защо не се "упоменава" лабораторията и/или клиниката, в която е направен таста? - "Те" това е новина;)"...Изолирах се в отделен апаратемнт от близките си и 14 дни стоях там, напълно сама, без да се виждам с никой..." - Това е малко прекалено:)"...Според мен съм се заразила тук на летището в София..." - Това вече "тъ..по"!!!

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42,не е лесно да си депресиран, хейтър, русофил, който мрази всичко и всички, най-вече Запада и хората, които ходят тама.

42

Анонимен

преди 3 години

И аз пристигнах по същото време от УК в България и никой не ме е държал 2 часа затворен някъде си. Измишльотини, през летището минах за 5 минути, този път за разлика от друг път всички гишета работеха, а няколко души от РЗИ София ни предписваха карантини. Предписанието ми го разписаха за една минута и буквално ме изгониха.

41

Анонимен

преди 3 години

Така и не разбрах защо като сте толкова заможни мигрантите не си викате родата да ви идва на гости, ами вие се прибирате? Не искате ли да им покажете колко е хубаво в чужбина? Колко добре живеете? В какви палати и разкош? Да им натриете едно хубаво носа. Ми се връщате... А, чакай. То на приказки е тооооооолкова лесно да не миеш чинии

40

Останаха ли още

преди 3 години

иддиоти които да вярват в юдо-масонкия вирус от който никой не умира !?

39

Видев

преди 3 години

Казано е ,,само изолация,,Все пишат срещу България

38

Елена Ефремова

преди 3 години

Като гледам снимката на момичето, значи имам поне мъничка надежда да открия истинските родители на Румен Кирилов Ефремов-сърбин

37

Анонимен

преди 3 години

Да и бехте написали на въпросната варненка ако не името и фамилията..поне инициалите..

36

Анонимен

преди 3 години

До ВЪПРОСТи си лъжец.Можеш да провериш - на сайта на летището на франкфурт пише цена на PCR тест.Струва кръгло 200Е=213$.Това, е ако си плащал немски здравни осигуровки по няколкостотин евро месечно, тамошната здравна система го поема е друг въпрос.

35

Анонимен

преди 3 години

За разлика от грипа, инкубационният период тук е по- дълъг .Та няма как от летището веднага да стане симптома.В Англия е имала достатъчно възможности да се инфектира, затова съвсем правилно и й предписана карантина.А иначе разсъжденията й са показателни за новите емигранти.Това не са ,, Хъшовете,,.Тя мрази България дотолкова,че още със стъпването на родна земя започва с манипулации.В Англия бяха в пик на зараза, но пиКлата се ,,заразила,, на наша територия и веднага я заболяло гърлото.?

34

Анонимен

преди 3 години

До АддаТи всеки път ли изпадаш в истерия, когато някой ти напише минус?

33

Анонимен

преди 3 години

До Anonymous 27Извинявай, ама корона19 е нещо ново.Никой няма система за него.По брой умрели на глава продължаваме да сме си повече от добре.

32

Адда

преди 3 години

И минуси да слагате и да триете пак сте с7 бок луци. Про тивен, долен сайт