14

До 14

преди 3 години

Това недоразумение наречено хотел е от комплекса Дюни. Там заграденото е някогашно море, което кея на хотела превърна в пустиня, моята маскираха с 60 реда чадъри ползвани от румънски ромеи.

13

Скептик

преди 3 години

И всичко това заради някакво корумпирано чиновниче дето подписало да строят на свлачище комплекса Свети Тома. Няма ли по една го издирват и да го осъдят доживот за назидание

12

гост

преди 3 години

Абе почвам да се съмнявам, че хотелчето-подпорна стена е на Борисов или на Шиши.

11

гост

преди 3 години

Най-много се кефя когато мутри са принудени да го турят на мутра за да се спасят. Също се кефя когато комунисти го слагат на комунисти за да се измъкнат. Това е показателно за *** и герберасти щото са братовчеди - една кръв, една рода, едни и същи ***.

10

Анонимен

преди 3 години

От другия край на плажа на Алепу един 5 звезден хотел е заградил с ограда доста голяма част от плажа на която има платени чадъри и барове. Всичко това много прилича на Росенец. Отново частни интереси и отново сме в 'завладяната' България.

9

Анонимен

преди 3 години

Нека познаем-делото ще се отлага до изтичане на мандата на Тиквата, тъй като ако тръгне, веднага ще стане ясно, че всичко е узаконено от гербаджийската шайка и са замесени влиятелни фигури по върховете на властта

8

1234

преди 3 години

Защо не построиха хотела горе на високото а плажа да си остане? Ето за това е виновен гл архитект на общината. За това, избираеми трябв да са архитекта, шефа на полицията, обл управител и обл прокурор!

7

Анонимен

преди 3 години

Адвокатът двойно се е застраховал, няма ли да се провери болничния лист и съответно да бъде глобен

6

Анонимен

преди 3 години

Тези номера се изтъркаха, но явно все още работят.Не съм наясно с тия неща, но ако се случи подобно нещо - болен адвокат, да има опция веднага да се назначи служебен защитник, така делата няма да се отлагат безкрайно във времето.Да видим тогава колко болнични по време на дела ще си вземат наетите адвокати.

5

.!.

преди 3 години

гешефтара пак не чул пак не разбрал, те построиха подпорния хотел той чак сега разбрал, че май нещо някъде се строяло и май нещо някой от неговата партия бил дал разрешително! Абе тоя гешефтар нещо някога разбирал ли е знаел ли е? Не за друго ми така като го слушам през последните години се оказа, че или не е знаел или не бил разбрал или те го били подвели! Мдам, НЕ става за главен прокурор, по-скоро става за главен прикриватор на престъпления!

4

Анонимен

преди 3 години

Протакат протакат да се забрави и после освен че всичко ще е законно а и ще вдигнат втора постройка от горе! Мафия!

3

Анонимен

преди 3 години

Редовният адвокатски номер за протакане - "нередовно призован".***.

2

Анонимен

преди 3 години

С тия болнични листове ще го карат това дело още една година, за да може после, когато си помислят, че хората са забравили за това, да оправдаят строителите.

1

Интро Верт

преди 3 години

Докато не бъде възобновено делото и взето решение - замразяване на строежа на "подпорната стена". How about that?Пък те да си тупкат топката колкото си искат, при това положение?