11

Анонимен

преди 3 години

Ако беше за убито куче-със сигурност по-голяма присъда. Такова чудо и през турско време не е било.

10

БАЧКАТОР

преди 3 години

Бойко ,сега разбра ли що има протести? Минимална заплата от 500 лева и безнаказаност за конячената престъпност ? Докога бе , десет години си на власт !

9

"правова държав

преди 3 години

И поради тази причина, догодина евраци няма да има. Съдебната система в тикволандия е под мониторинг от 13 години, а за чувала с евраци договорен от Винету, условието е върховенство на закона.

8

Анонимен

преди 3 години

Кликата на лозан панов покровителства толерастията и пуска на свобода убийци-тоя защитавал хомосексуалисти, австралиецът защитавал роми.

7

House M.D.

преди 3 години

Значи за убийство на пътя в нетрезво състояние - условна и орден "Стара планина", а за спор за цигара - ефективна. Това не е справедливо. Обвиняемият трябва да бъде оправдан!!!

6

Бай Иван

преди 3 години

Радвайте се на демокрацията и хранете маргиналите, насилниците и деградиралите индивиди, само техните права се защитават от ЕС ;) !!!

5

Мда

преди 3 години

Май трябва да има движение "Животът на белите е от значение!"...Какво се получава на практика в БГ!?Белите,които работят и плащат данъци,биват бити,грабени и убивани,не само от цве*тните,но и от властта!От своя страна,тъм*ните са навсякъде с предимство,а по избори получават и бонуси.Какво е това според вас?Не случайно всяка година населението е -50 000 бели!

4

ДДРОнег

преди 3 години

Почти всички, които плащаме ДАНЪЦИ (т.е. плащаме заплатите на съдиите и политиците), работим в частни фирми. Е, представете си, че шефът не доволен от работата Ви и почне да Ви връща за котигиране (ако е поправимо). В повечето случаи поправката е за наша сметка, може да последва и наказание, уволнение и др. .А каква е санкцията за съдиите, допуснали некадърност в работата си?! Май никаква ...Еми да съм учил за съдия ... клиентът никога не е прав ...

3

Анонимен

преди 3 години

Докато не изметем ***, а именно цялата корумпирана съдебна система. нищо никога няма да е наред. Бойко, дори и Пеевски са второстепенен проблем! Такива като тях се сменят, но съдебната изгнила система си остава. Трябва да започне да има жестоко наказани продажни съдии за назидание на останалите!!!

2

Некъф

преди 3 години

В България трябва да почнем първо чистката от съдиите !!!4 години за убийство !!! Няма такъв виц!!!

1

ДДРОнег

преди 3 години

Не смятам за нормално това мотане по съдилища, на един случай, който би трябвало да е много ясен - с много свидетели, факти и прочие !!!Що за институция е Българския съд, където явно всеки си прави ккаквото иска ???!!!