35

Анонимен

преди 3 години

Дръжки.До 2150 ще сме вече над 50 милиарда.

34

До 35 Анонимен до 29

преди 3 години

Ти кога ги преброи лично, че 3 милиарда живеят в Индия и Китай?! Ако предоставят официални данни за общо 7 милиарда живеещи в двете държави и това ще повярваш!

33

До 31

преди 3 години

Ти не си ходил в Индия, нали? Защото 4-5 имат мюсюлманите, работещити индийци имат между 1 и 2 деца. Ама много обичате да говорите биз да сте живяли някъде и сте гледали само по филмите.

32

Анонимен

преди 3 години

Тия дето нямат вода и ООН реве за тях нали се сещате какви машини за деца са?То не може цял живот само ядене пиене и да се *** където сварят и някой друг само да им дава и всичко да им е безплатно.

31

Зоро

преди 3 години

Само около 3% от водата на планетата е питейна. И сега около 1милярд нямат достатъчно количество питейна вода (нямат достъп). Това ще бъде основната редукция на населението. За да се изхранва населението каква вода ще се ползва? Предприятията ще произвеждат продукти без вода. И баба Ванга го е казала, че водата ще стане по скъпа от златото.

30

Христо Христов

преди 3 години

"... след което заради масовия достъп до висше образование и контрацептиви, то ще започне да намалява." - то всички знаеха, че християндемократическият талибан със 7 деца, гледани от нани, урсула фон дер лайен е плагиат, но сега разбираме, че и цялото и образование е било нисше...Като гледам форумните брюкселски фенове - съвсем нормално за отроче на немско-брюкселски бюрократ.

29

Mystic

преди 3 години

Пълен булшит. Стъкмистика. Официалните цифри за брой население са булшит. Всички преувеличават по политически причини. В момента на земята да има най много 3 милиарда човека тотал .

28

Анонимен

преди 3 години

Няма да се увеличава ако се води политика 1семейство с 1-2 деца .Ако това се беше случило преди 100 години Африка ,Индия и голяма част от Азия където да имат по 20деца е стандарт щяха да са сумарно 2милиарда.Сега са 6 милиарда.300% разлика се нарича от ООН без значение и разлика в цифрите?Е тия са много зле.Най-разумно е да се саморазпусне това е пародия на организация.

27

Анонимен

преди 3 години

Пример: Ако в Индия живеят 1.5 милиарда души както са официалната статистика те би трябвало да са наредени един до друг относно такава не голяма територия.

26

Анонимен

преди 3 години

В момента на Земята живеят не повече от 4.3 милиарда души. Това е манипулация умножена по 2. Колкото в България живеят 7.5 милиона, толкова и човечеството е 7.8 милиарда.

25

Анонимен

преди 3 години

Малее, 50 години ли ще си имаме вирус? Аз толкова време маска не мога да нося. И ръце да мия. А бе на село никой не ме вижда какви ги върша.

24

има и друго

преди 3 години

21 885 човека са починали от глад днес844 746 700 са хората, страдащи от недохранване по света799 245 400 души нямат достъп до чиста питейна вода135 450 000 долара са похарчени само днес-до момента- за програми против затлъстяване в USA

23

муспи

преди 3 години

А евреите са си харесали тази китна територийка между Дунава и Беломорието и Вардара и Черноморието за Обетована земя. Ще си я вземат с задължинелна ваксинация на туземното население. А всяка еврейка (азербайджано-тюрка) ще си има по 8 *** зеца.

22

Анонимен

преди 3 години

това 100 пъти ше го пускате под различни заглавия, и все един и същи извод - спасението ни е да си докараме ядрени физици от сирия, афганистан и конго. Неее, не трябва да стимулираме раждаемостта на местните жители, не е димукратично някак си

21

До 19

преди 3 години

Да, да, или бил гейтс ще ни чипира или тръмп ще победи дълбоката държава. Като чуя тези тъпизми и то идващи от устите на професори, разбира се не по сериозни науки като математика или физика, а измислени въздуха руски глупости като социология, право, политология (три книжки и си готов социолог) и ми ида да се гръмна. Всъщност, и ***.лата правя, смятат всички социални науки да се водят средно образование и скоро проекта ще е одобрен в щатите, а скоро и в останалия свят :)

20

дд

преди 3 години

Поредната глобална измама. Как ще се пренасели земята? Не виждате ли колко е голяма?

19

Анонимен

преди 3 години

Бг ще стане първата евро пустиня в евро зоната.

18

Анонимен

преди 3 години

Споко,рептилите ще измислят нова пандемия или война и хоп редукция на населението!

17

Анонимен

преди 3 години

Само да спечели Тръмп през ноември, хубавичко ще ви отложим, либерлна пасмина.

16

Анонимен

преди 3 години

Турция ще стане 200 милиона,а България 2 милиона.