141

Анонимен

преди 3 години

Защо евростедства?????? Какво ни навирате непрекъснато, че уж получаваме от Европа подкрепа! Какво добро е, че цената на всеки проект е остойностена в пъти повече от реалното???? Настрана фактът, че България внася в европейския бюджет, за да и се дава. Въпрос е , първо, на желание; второ, на подготвени кадри; трето, на производствен ресурс, и чак накрая - на пари.Пари се пилеят за шадравани с европейски средства в същите тези обезводнени райони.

140

ddd

преди 3 години

До !Тогава лапай на борисов до гроб и продължавай да му пълниш чекмеджето.

139

!

преди 3 години

Стига с тези анти правителствени статии, истината е че г-н Борисов прави всичко възможно всяко кътче да получи от евросредствата но добруджанци за безпаричието си да благодарят на Орешарски, Станишев и Виденов които изядоха държавните пари.

138

Анонимен

преди 3 години

Черепа да дойде да раздава пари в Добруджа!

137

Анонимен

преди 3 години

Демокрацията е най-добрата система, но липсата на вода и пречи да се развива. И 45 години социализъм. И Путин.

136

Все още не изтрезнял

преди 3 години

Незабавна приватизация на местната ВиК.Държавата е лош стопанин

135

Анонимен

преди 3 години

Баце, дай някой лев на хората бе!Ей, там в чекмедже банк,все ще има още нещо.

134

ДОБРУДЖАНЕЦ

преди 3 години

ВиК---Е ЕДНА ПРЕСТЪПНА И МАФИОТСКА ОРГАНИЗАЦИЯ!ТОВА --Е РАБОТА ЗА ЛЕЖАЧИ И МЪРЗЕЛИ, КЪДЕТО ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ И ТЕЗИ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ПОТЪВАТ , КАТО В ПЯСЪЦИТЕ НА САХАРА!АБОНАТИТЕ ---НЕ ПЛАЩАТ НА ВОДОМЕР...А НА БАЗА!ТАКА СЕ ПРАВЯТ ПАРИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

133

Анонимен

преди 3 години

Разрухата вече е навсякъде. Обаче Ви предлагам да вярваме в обещанията за светлото бъдеще и споделените демократични ценности

132

Анонимен

преди 3 години

Домусчиев, ако е Българин, нека осигури Храна и Вода на хората в Добричко... Нали има милиарди левове..

131

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

АМИ НАЛИ ИМАТЕ АРЕНДАТОРИ В ДОБРУДЖА??!!СТОПАНИСВАТ МИЛИОНИ ДЕКАРИ ЗЕМЯ...И И ВЗИМАТ ПАРИТЕ!АМИ , ТЕ ИМАТА ПАРИ ЗА ДА ВИ ДОКАРАТ ВОДА!ИСКАЙТЕ ОТ ТЯХ ,БЕ ...ЩО ОТ БЮДЖЕТА НА БЪЛГАРИЯ!??ПАРИТЕ НА АРЕНДАТОРИТЕ , ЗА БЕНТЛИТА ЛИ ГИ ПАЗИТЕ...ХА,ХА,ХААААААААА

130

Един от Североизток

преди 3 години

Причината не е в намаляване на количеството на валежите, промени в климата, ала-бала..Причината е в престъпното нехайство, разхищението на средства и поголовните кражби извършвани в родните ВиК, което са целенасочена практика, целяща довеждането им до фалит и придобиването им от чужди компании.

129

до 148

преди 3 години

приятелю селата обезлюдяват защото са без вода и всичко по младо изчезва. Мога доста примери на села на около 50 км от варна посока добруджа които са си с младите хора в тях и се занимавст сериозно със земеделие. Като не си в час с региона мълчи и не спами

128

фо 144

преди 3 години

да те питам за Варна 80 милиона за булевард 4 км с прилежащи съоръжения, кмета на Варна ли ги задели от бюджета на общината или Баце му ги даде . Че и тази година другитв 80. Айде марш на лайцуте неграмотни.

127

Анонимен

преди 3 години

До 146Ти вода нямаш ли та мрънкаш. Ако си говорим истината да си я кажем тогава. Става въпрос за малки изчезващи села с по 50-60 житела най-много,където младите не искат да живеят. И да се оправи водоснабдяването там ще струва милиони което не е рентабилно за изчезващи населени места. Иначе щом Баце краде от всичко,тогава ще има интерес да пусне поръчка и да вземе парите по твоята логика. Що да се дърпа да го оправя щом ще спечели?

126

Един от Северозапада

преди 3 години

Прав беше бай Тошо, че това, което той е построил, сега не могат само да го боядисат.....Но за сметка на това имаме мол до мола,верига до верига, които са пълни все с вносна стока. Въпросът е от къде ще идват парите, да купуваме от тях....

125

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоПрав си. Трябва са върнем на власт хидроинжинера Доган. Той ще изгради всичко срещу скромно възнаграждение под одобрителния поглед на другарката Нинова.

124

до 144

преди 3 години

явно нищо не знаеш, или се правиш на ущипана булка. Помниш ли думите за баницата на Доган, е същото е и с Баце....

123

Анонимен

преди 3 години

абе Баце как не е запалил жипут и да потупа некоя бабичка ,как е как е бабче

122

Анонимен

преди 3 години

До Вие си го направихте.Явно според теб Борисов е отговорен за всичко в тази страна. Аз доколкото знам това е отговорност на местните власти,а не на премиера.