50

63 до 58

преди 3 години

Но не само за това е Великият град! Град, издържал 900 дни блокада и се е сражавал с немските пълчища! Глад, студ, смърт! Непревзетият Ленинград! Гордостта на тези хора е заслужена като на никой друг град в историята!Културата на тези хора ги отличава от всички големи градове! Огромна! Велики писатели, композитори, художници!Град на науката. Великани в световната наука. Няма друг, увенчан с титлата Принцепс физиологорум,освен Павлов!Страхотна индустрия - кораби, подводници, ядрени реактори,

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58""Великия град" е проектиран и построен от Белгийци и Холандци.".....Оленцето на мама, знаеш ли от кого съществува Белгия? Виж в Уикито!Да, и Петър, и Екатерина са викали велики строители от Европа. И е създаден архитектурен шедьовър, нямащ равен. Но повечето са били италианци и французи, има и шотландец - Росси, Растрелли, Камерон, Монферан и плеяда гениални архитекти! Русия е станала Европа и по-европейска от много други! Руският нарад е назовал с имената на тези хора улици.

48

грух

преди 3 години

слава на Русия ! да живее Путин !

47

Гошо

преди 3 години

До Анонимен 60Е да речем е така, ама е притежание на руснаци и сега тия белгиици и холандци ходят там да гледат

46

Гошо

преди 3 години

До джоДа сериозно В реката пък на всичко отгоре се получава обратна вълна която засяга с различна сила редицата от кораби Изисква се наистина голям майсторлък за се поддържа строя

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60"Този парад се проведе във Великия град! Той е в сърцето ми - красив, горд, непобедим!""Великия град" е проектиран и построен от Белгийци и Холандци.

44

Българин

преди 3 години

Поздравления, братушки, България ви пожелава много успехи в ученията и в боя!

43

Анонимен

преди 3 години

Не бъркай СССР с днешна Русия. Сталин и Путин не са едно и също. СССР не е искал враждебни държави по границите си, затова неутрализира съседите си. Виж за американците глобалното господство им е доктрина още отпреди войната, дори и по време на войната американски фирми работят с хитлерова Германия без проблем.

42

Анонимен

преди 3 години

финландия беше нападната от СССР през 1939та годино и 20% от територията и окупирана. Половиата пола още преди ВСВ - Окупирана, Латвия, Литва, Естония окупирани 1940та година. След вВСВ окупирана е цяла Източна Европа източноеевропейците се съпротивляваха и не желаеха окупацияя. Тяхната съпротива в унгария, Чехия, Полша и ГДР беше окървавена и тези държави бяха окупирани да 1990та година. Афганистан 1980та година - стояха там 10 години.Още доказателства за агресивния характер на Русия искаш ли

41

Анонимен

преди 3 години

Русия никога не е заплашвала Запада. Тя винаги се отбранява. Разширяването на НАТО говори за това. В западните медии Русия е заплаха - за кого по точно?! Или всичко е война за ресурси облечено като борба за демокрация и човешки права. Защо не въведоха санкции срещу нашите мафиоти които управляват тук 30 години. Защото са им удобни.

40

Анонимен

преди 3 години

Русия за сега е единствената държава, която прави филми какви страхотни супер оръжия произвежда. Путин ни ообясняваше с показалка в ръката как това нещо фърчи-фърчи и хоп стига точно да Вашингтон.Да си виждал такъв цирка да прави Тръмп. Путин заплашва света, как щели да измрат, а само руснаците обаче, щели да идат в Рая.Да си чувалзападен държавник така да се излага?

39

джо

преди 3 години

до 44 Съединител

38

джо

преди 3 години

до Анонимен 51 Пак драскаме лежерно. Участващите кораби тренират, поне от месец.Само военноморски офицер може да каже какво е дережето на корабите, но аз гледах репортаж в който обясняваха на каква дистанция ще бъдат корабите и какви маневри ще правят. Нищо лесно няма в цялата тази парадна маневра, изисква се голям професионализъм и майсторство.Пиши си директно ,че руснаците не ти харесват, но не умаловажавай труда на хората.

37

Анонимен

преди 3 години

От тея 219 кораба, сигурно 200 едва са се мръднали. Колхозните допотопи са световноизвестни с некадърността и простотията си.

36

Анонимен

преди 3 години

- Другарю Путин, сигурен ли сте, че не ползвате двойници?- ДА! - в хор долита отговор от шест различни града на страната!

35

джо

преди 3 години

до 41 вехти са шортите на баба ти поне 30% от флота им е подновен. Не го пиша с някаква цел, просто това са фактите. За разлика от нашето въоръжение , където по вероятно е личния състав да умре от тетанус, отколкото в бой.

34

православен патриот

преди 3 години

Мощ, Красота и Сила !!!! Това е ВМФ на Русия !!!!

33

ВКР-ВМФ

преди 3 години

Само човек, носил холандка и барета може да оцени истински красотата на видяното днес

32

До 45

преди 3 години

Кажи го на американците, чийто военен бюджет е колкото на всички държави взети заедно.

31

Анонимен

преди 3 години

А бе тия не разбраха ли че вече стават смешни с техните велики машини за убиване на хора.Една дума характеризира всичко "нещастници".