68

Анонимен

преди 3 години

Който и да дойде и който и да остане и каквито и коалиции да има - ще става все по-зле, това не го ли разбрахте за 30 години. Ако трябва още 50 години мизерия ще има, даже и 100 години, докато накрая не ви просветне. Времето е наше.

67

А БСП

преди 3 години

До МдаАко дойде БСП на власт, според вас с кой ще е в коалиция! Исторически това винаги е ДПС! Значи гоним ГЕРБ, за да изгоним ДПС, но ще гласуваме за БСП, за да дойде и ДПС!

66

Алекс2

преди 3 години

Ей проституиращи от площада що скрихте многоцветното знаме на геьовете ? Срам ли ви е

65

ivailo

преди 3 години

До Калеко АлекоКомпроматите, който и да ги е пуснал, се е справил отлично... Защото, има какво да се чуе и види за начина на "работа" на бос Барба Ганьос, и шайката му.

64

Мда

преди 3 години

Коалицията ГЕРБ-ДПС трябва да бъде свалена на всяка цена,дори с гражданска война!Тия са завладели всички институции и без бой няма да се предадат!След нормализацията на държавата вече ще се избира пътя,според народната воля.Но при сегашното статукво честни избори НЕ може да има!

63

Анонимен

преди 3 години

Най-голям враг на българите са самите българи.Затова сме обречени като народ.

62

Анонимен

преди 3 години

Протестите спихнаха. Разпиляха се натам- насам. Боец дърпа на някъде, Хр. Иванов дърпа на другаде, Триото говори от триъгълника... Това беше.

61

Анонимен

преди 3 години

"Общинските данъци тръгват рязко нагоре през 2020 г. Общият брой увеличения на местни данъци в периода 2013-2020 г. достига 357 на фона на едва 90 намалявания за същия период."Хора събудете се - подготвят ново всигане на данъци и не само ... най-бедната държава в ЕС!

60

Алекс2

преди 3 години

Дерзайте млади наперени дипломирани Българчета отворили очички на Запад. То и на коча /ако знаете какво е коч-справка в гуглето / се клатят мъдурките ама не падат ! Я вместо да си губите времето ходете да дръпнете едно бело и да се понаклецкате че има демографска криза ! Така ще помогнете повече на Родината а не с пачи яйца и хартия ! Младите магаренца винаги има кой да ги яхне

59

Анонимен

преди 3 години

Придворен психолог

58

Анонимен

преди 3 години

от кое друго?

57

Анонимен

преди 3 години

Естествено за тоя психолог със седесарски уклон най-печеливш е бившият министър на Борисов Хр. Иванов.

56

защото

преди 3 години

хазната се пълни от всичко друго, и най-малко от бизнеса - няма контрол и никнат гейт след гейт ...

55

Хубавите работи

преди 3 години

Стават с търпение и устойчивост. Единствения начин народа да бие олигархията в собствената и игра е да ги насъсква един срещу друг, а не да скача да ги защитава. Само осветляването на зависимости и интереси може да спре корупцията но то не става с промени а с държане на главата под вода защото иначе имаме още от същото

54

за да гълта всичко

преди 3 години

министерство на спорта и да се запълват дупките на хазната

53

Анонимен

преди 3 години

Всички герберасти с маски доживот!

52

дискриминация

преди 3 години

защо страната ни не е включена като участник в eurojackpot ?!?!?

51

Калеко Алеко

преди 3 години

До ivailo ... Компроматите за "Барба Ганиос" са на нивото на тези които ги пуснаха в употреба, които не се посвениха да надничат в спални и тоалетни ... Подобни на "чекмеджетата" бяха и компроматите за апартаменти, тераси и барбекюта, купени на пазарни цени и отразени в данъчни декларации, за разлика от едни Външнотърговски предприятия и заводи, като Техноимпекс, Полимери АД, Завод Мраз, Черноморските солници и так далее, "купени" за жълти стотинки и компенсаторки ... !!!

50

Анонимен

преди 3 години

Няма вика алтернатива - тия ще ги търпим доживот - идоти, тая мантра кой я написа?

49

Развитие

преди 3 години

Едно време са държали жълтиците в гърне,сега народния фолклор борави с евро,понеже не разбира от биткойните !Затова трябва чекмедже,ако е в дюшека не се вижда!