91

Анонимен

преди 1 година

Но Борисов е отдавна във власта и на народа му писна от безпардонна олигархия, геноцид над българите и загламушване на бъдещите поколения с милиарди долари и евра заеми! Трябва да се смени избирателната система и умни хора от народа да управляват.

90

бай Тъпчо

преди 1 година

Ами тъй ами...те психолозите са справят най-добре-сберат са в некоя талевизия психолози, антрополози и всекаква друга гад, та и професори биля, и почват да нищят на некой си какво му било в главата бе.Ами то в техната глава некой знае ли какви паяци какви паяжини предат бе? А пък от професорите тук-таме некой с очила...То ако не си изтъркаш очите от учене, професор се не става бе!Аз затуй очила не слагам, щото за една диплома очите си не давам.Тия очи трябва са пазят а не да са хабят.

89

до 101

преди 1 година

По-добре танковете да дойдат!

88

Анонимен

преди 1 година

До До 97Учители,инженери,лекари работеха обща работа в Гърция ,защото закриха всичко работещо в България,после се изхитриха и тръгнаха на запад за по-добро заплащане,това е факт!

87

Анонимен

преди 1 година

Я пак да ви питам боковите червенотиквеничковчета, одобрявате ли съдържанието на чекмеджето на Баце? Това честно спечелени пари ли са ?

86

Анонимен

преди 1 година

Полицията да маха тея навлеци от пътя. Плащаме заплати на службите да поддържат реда в града и държавата. Всички да се пеибиеат или в ареста.

85

До 97

преди 1 година

Определено, ти си един от тези виШисти. Отварям джобса и виждам хиляди обяви за програмисти, заплатите почват от 6000 лева чисто, стигат до 20 хиляди. Успех на виШистите, които работят за 600 евро в Гърция. То и това им е много.

84

Анонимен

преди 1 година

До ЕхВишисти и образовани хора има колкото искаш в България,без значение дали са получили образованието си в България или в чужбина,но НЯМА РАБОТНИ МЕСТА или добре платени работни места и затова потока е непрекъснато от България към чужбина,София не е България,страната е зле и няма добре платени работните места и условия на труд,няма проблем с образованието!В Гърция работеха българи вишисти на полето и друга работа,за да си изкарват хляба.

83

Ех

преди 1 година

Знам, че се засегнахте. Просто учите ненужни специалности, това е положението. Тъй като не искам да ви обяснявам защо това не са науки и защо хората с нисък коефициент на интелигентност се насочват към тях, след като висшето стана токова общодостъпно по цял свят, само ще ви го кажа кратко. От 100 хиляди учили програмиране, всичките 100 хиляди имат доста високо платена работа, от 100 хиляди завършили психология, само 10 си намират работа по спициалността, а само един успява да печели добре :)

82

Анонимен

преди 1 година

Хората очакваха реформи; Върховенство на закона и правова държава вместо туй получиха магистрала. Когато нямаш акъл, не знаеш чужди езици заобикаляш се със прости пекински патици, правиш магистрала и ходиш да я откриваш километър по километър за да се опитваш да блеснеш. Мафията ке падне.

81

Анонимен

преди 1 година

Само да попитам, ако Гергов, Добрев и Станишев вземат властта в БСП, след изборите герберунгелите ще се коалирате ли с тях в името на националното спасение?

80

ист

преди 1 година

анонимен 88 да обясни каква добра бизнес среда трябва правителството да осигури. Може би да няма касови апарати, данъчни проверки и да се премахне ДДС и Акциз.Като писа за мутри, да ти припомня мутрата с вдигнат юмрук към българския народ, който началника му Божков го нарече фигурант.

79

Ех

преди 1 година

Да произвеждахме толкова инженери, математици, програмисти и лекари, колкото социолози, психолози, политолози и прависти, сега щяхме да бъдем доста развита държава и нямаше да има нужда мунчовци да обясняват за психология на тълпата, лидери, дълбока държава, чипизация и тем подобни глупости. Хора, учете точни науки и ще бъдете финансово добре.

78

Анонимен

преди 1 година

Нали ви казах,че Фрогнюз,Бивол и някои други сайтове работят срещу България,а първосигналната офца Томова пише каквото и подадат,без да разбира ,че работи срещу България!Ха сега го яжте и сурав и курав!Двама се карат,а третия печели,но народа е губещия и жертвата на тези игри и който ще страда

77

Анонимен

преди 1 година

До А БСП 77Кой ти е казал, че БСП ще дойде на власт?Или плашиш хората, че ако протестират, ще се върнат комунистите?

76

Анонимен

преди 1 година

До 83 истА за добра бизнес среда отговаря правителството, за да могат бизнесмените да им върви по-добре бизнеса и да дават и по-нормални заплати. Правителството на мутрите осигурява мутренска среда за бизнеса.

75

Добре че е психологъ

преди 1 година

Без психологът да ни каже, ние виждаме как Българските пемсионери бягът на плажа на куба за здраве всеки ден, как графовете са пълни с млафи хора които виждат бъдеще в технически напредналата България, която е център на развитието... За съжеление, не е тъка. България умира от 20 години....вече е на изкуственно дишане с кредити.......но не знам от къде ще прелеят живот тук, защото който има глава - бяга. Докато 20 башибозука дерибействат.

74

Анонимен

преди 1 година

Абе, герберунгели, ако Доган ви накара да се обрежете, за да не оттегля подкрепата си за вас, ще го направите ли?

73

Анонимен

преди 1 година

Тази вечер какво ще има- протести или валежи?!?!?

72

ист

преди 1 година

За добър живот за какъвто протестират трябва добра заплата.За по добра заплата трябва професионален и качествен продукт от работещия.Заплатите ги дават работодателите, а не правителството.Протестират и младежи, които един лев не са изкарали, но искат по добър живот. Много от тях са работили малко на запад, но са се върнали, защото не са издържали на високото работно темпо. Ако са добри професионалисти щяха да ги задържат.Менторите на протеста да кажат най после как ще променят живота.