108

Доктор

преди 3 години

Не е вярно! Фигурантът се справя добре! Постига поръчаната от Кремъл дестабилизация на България и вече я подготвя за излизане от Европейския съюз - основната цел на Путин !!! А Борисов развенча мита за себе си, че е истинския мъж !!! Показа се като страхливец ( дори не защити жените на ГЕРБ ) ! Излиза като страхливец от двубоя с Фигуранта и вече е за подигравка навсякъде ! Вече всеки разсипва държавата пред очите ни !!! Господ ще накаже този,който позволява това !

107

Радев-празнодумец

преди 3 години

Радев е празнодумец храбър. Празни приказки, безмислени пожелания в комунистически стил другари дайте да дадем и след 4 години президенстване (празнодумстване) няма нищо полезно и смислено свършено от него за България. Вместо да вървим напред избрахме най-слаабият президент досега и се връщаме много назад към времената на бай-Тошо. Много жалко...

106

аз пък протестирам

преди 3 години

срещу закона за хазарта = дискриминация на властта е да нямаме възможност да участваме в европейската лотария eurojackpot до която са допуснати да участват: германия, нидерландия, норвегия, швеция, дания, исландия, финландия, испания, италия, чехия, словакия, порша, унгария, словения, хърватия, латвия, естония и литва. явно така се пълнят чекмеджета на властта !!!

105

пияница мистик

преди 3 години

Прав е психолога. Фигуранта подхвана метежа с парите на един престъпник и не го интересува нищо друго, освен да го реабилитира евентуално чрез служебно правителство, както и да угоди на московските си господари. Положението на Народа ни най-малко не го интересува и това дори платените метежници го разбират и виждат, но те са маргинали и са готови за 50лв на ден за пиене и дрога да го приемат проформа уж за водач.А Боко пък е слабо, мекушавo безгръбначнo, нарцистично човече....

104

Анонимен

преди 3 години

Що за из роди има в тази страна? След всички корупционни скандали толкова матросовци на амбразурата да бранят крадливата *** с кюлчетата , пачките и къщата в Барселона! Пфу ! И всичко това заради жалките ви чиновнически заплатки ! Пфу ! Кре тени!

103

Анонимен

преди 3 години

зад звездичките стое думата д--...у...хОбръщам внимание, че тази дума няма пошлото значение, заради което я цензурирате.Д.у.х е част очовешкото състояние, съчетание от качества.Използва се като поетичен образ, но явно ограничението на мисълта е правило.

102

Анонимен

преди 3 години

Чувал съм този "психолог" по телевизора.Мисля, че не се справя добре. Радев няма лидерски намерения, защото е президент.Той каза на глас огромната истина срещу огромната притаена и модифицирана , мазана и украсявана измамническа далавераджийска кр..длива власт на всеослушание, и отпуши бутилката с духа на негодувание!Всичките ви "експерти" и "специалисти" за че..п не стават!

101

Анонимен

преди 3 години

Навремето по литература ни караха да разсъждаваме какво искал да ни каже автора.Сега такива образи вземат пари за тези глупости.

100

Анонимен

преди 3 години

Този психолог ми е толкова смешен,ако му вържеш ръцете и една дума няма да може да каже .Поръчков образ в нова домусчиева- всички са маскари ама глей ме какъв съм секси.

99

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНяли бяха преди млади и образовани от НДСВ и те съсипаха страната. Евродупетатките на ГЕРБ също се провалиха и се видя, че са евро калинки заради еврото.

98

Анонимен

преди 3 години

До АмбразуровГЕРБ и ОП са евро монархо-фашисти.

97

Амбразуров

преди 3 години

Най ми е смешно бивши комунисти да говорят против сегашни "комунисти".Пийте си хапчетата,няма такова нещо.Борбата е кой да гепи парата от тавата.А трябва да е такава,че всеки да може да изкарва парите си с честен труд,а не да му дават трохи и подаяния.

96

Този Росен

преди 3 години

нереализирания полицай не е психолог, а палавата Жени си организира публични свалки.

95

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 92За каква коалиция говориш с комунистите?ГЕРБ и бсп в коалиция-НИКОГА!А националното спасение точно сега комунистите го РУШАТ,на тях не им пука за хората,а за собстенните си за.д.ни.ци!

94

Анонимен

преди 3 години

Предлагам работа за бране на Ябълки и Круши край село Бурковозаплащане по 2 лв на час

93

Анонимен

преди 3 години

Борисов си се справя много добре!!!Офшорките по Ливан са пълни!

92

Анонимен

преди 3 години

Радев е с ДПС, БСП, АБВ.Борисов е с ДПС, ГЕРБ, АБВ, СДС, ОП и Марешки.Борисов е по-корумпиран от Радев, защото освен ДПС е свързан и с повече корумпирани партии, но и Борисов и Радев са корумпирани.

91

5

преди 3 години

Росенчо , не впрягай неадекватно психологически категории в политическите процеси !

90

Анонимен

преди 3 години

Но Борисов е отдавна във власта и на народа му писна от безпардонна олигархия, геноцид над българите и загламушване на бъдещите поколения с милиарди долари и евра заеми! Трябва да се смени избирателната система и умни хора от народа да управляват.

89

бай Тъпчо

преди 3 години

Ами тъй ами...те психолозите са справят най-добре-сберат са в некоя талевизия психолози, антрополози и всекаква друга гад, та и професори биля, и почват да нищят на некой си какво му било в главата бе.Ами то в техната глава некой знае ли какви паяци какви паяжини предат бе? А пък от професорите тук-таме некой с очила...То ако не си изтъркаш очите от учене, професор се не става бе!Аз затуй очила не слагам, щото за една диплома очите си не давам.Тия очи трябва са пазят а не да са хабят.