151

И без дасъм психолог

преди 1 година

Можех да ви го кажа реагират сходно, защото са твърде еднакви. Не стават и двамата за лидери. Опасни са. Психопатски черти. Даже и зодията им е еднаква.

150

Анонимен

преди 1 година

Борисов и Радев са несравними по смисъла на длъжностите, които заемат.Първият управлява милиарди лв, а вторият освен кабинетен бюджет друго няма.Е, някой милион за лобираране може и да падне, но все тая...

149

ни са знай

преди 1 година

Крадецът най-силно вика, дръжте крадеца!А пък ЦРУ постоянно сочи с пръст Решетников!

148

Курнелия е ку-ку

преди 1 година

На *** и хлопа чекмеджето, защото е празно.

147

Handel

преди 1 година

Много печеливша политическа позиция - ще седна с едната кълка на твойто столче, а с другата - на другото столче, пък ще изчакам да видя кой ще победи.

146

Анонимен

преди 1 година

Последно младите ли са на протеста, нали някъв дядо четеше детски книжки на площадаХристо Иванов към младите ли е Той и 2013 не беше младА машиниста от метрото - съветник на Президента по НеСигурността и той ли е младТой от 30 години не е млад

145

-

преди 1 година

От "психолог" дето е гербопсихясъл акъл не ща!Ай, спрете се с гербелсовата пропаганда!!! Ай да не слугувате на егото на нарциса! Ай, да не повличате и единствения читав политик Радев в калта, само защото неможе оня да преглътне нараненото си его! Хората ВИЖДАТ И ЗНАЯТ! Мълчанието им свърши! "Преди разсъмване е най тъмно!"

144

Анонимен

преди 1 година

Учени от Калифорнийския университет са установили, че един вик "Оставка" може да зарази с Covid 19 до 5 човека!

143

Анонимен

преди 1 година

Мазохизъм се нарича да продължаваш да гласуваш и защитаваш герб след всичките неща които сториха.

142

Анонимен

преди 1 година

Правя списък на хората,които желаят да получат евро от крадените пачки на Боко след тяхното конфискуване и връщане на народа...

141

Анонимен

преди 1 година

Явно парите за протестиращите намаляват. Ами, когато на 30 юли империята отвърне на удара, може на скайокър да не му се размине да избяга от снежната планета

140

Анонимен

преди 1 година

До Бсп-жалкиБСП са използвани като трамплин,щото тези,които искат да вземат властта имат смешни проценти,няма как да я вземат без подкрепата на някоя от големи партии - БСП,ДПС или ГЕРБ,но понеже са срещу ГЕРБ и ДПС,им остава само БСП като вариант,които ще бъдат вероятно прелъстени и изоставени,затова не искат Нинова,а Гергов беше прав.

139

Анонимен

преди 1 година

Борисов се насира напикава от страх какво го чака и ходи с памперс...това е достоверна информация от ПИК

138

Анонимен

преди 1 година

В Благоевград протестите се водят от много интересни за медиите лица. Ако искате, проучете и пишете

137

Анонимен

преди 1 година

Предатели къде избягахте събота и неделя от площада върнахте се по селата си да си копате градините Не можем да събереме хора и за един волейболен отбор така нема да можем да изринем мафията ПРЕДАТЕЛИИИИИ

136

Анонимен

преди 1 година

До Руски маашиВ ПИК пишат друго,пише,че Прокопиев,Кристалина и Шоросоидите организират протеста,тя по принцип и оФцата В.Томова от Афера със статтиите си,през цялото време работеше за тях,надали и се е усетила ,че и подлагат информация целенасочено и умишлено я водят за носа!А Фрогнюз винаги си е бил антибългарски сайт и винаги са работили срещу България.

135

Руски мааши

преди 1 година

Поредната покупка на Путин от България след Болен Сидеров, К.Нинова е и льотчика президент...Какво се чудите на глупостите на Радеф. Да е жив и здрав ген. Решетников, добра работа е свършил.

134

Протестиращи,

преди 1 година

защо не се иска оставката и на г-н Радев?

133

Анонимен

преди 1 година

Гражданите в демократична държава могат да искат всичко от площада, но между искане и постигане на нещо има екзекутивни умения, които изискват разум, владеене на познания, умения, контрол над подтиците и вниманието-все характеристики на висша интелектуална дейност, на каквато българският гражданин рядко е способен.

132

Бсп-жалки

преди 1 година

Бойко бил такъв и онакъв... А какво да кажем за БСП, дето не могат да победят на избори един пожарникар и охранител вече дванайсет поредни години? Кой ще им има доверие ?