55

Аман от кучкари

преди 3 години

Няма по-гнусно и неприятно нещо от кучкарите, които превърнаха градовете в кочини! Забрани и глоби, глоби и пак глоби!

54

Анонимен

преди 3 години

В държава, в която не се спазват законите,няма контрол или го има но с издевателства над невинни и пр.,народът си заслужава участта.Не ни трябва враг,само малък тласък и ще се издавим помежду си.Всички агресивни кучета под забрана,като начало евтаназия,както в соца.Дойде демокрацията и изведнъж избиха комплексите на простака,големи кучета и коли запритежаваха дребни физически и душевно двуноги.Както си играло-го изяло.

53

Анонимен

преди 3 години

Проблема е собственика. И аз имам голямо куче. По цял ден играе с децата и само ги ***, а котките го гонят да го бият, нищо че е 40 килограмов ***.

52

Майка на 2 деца

преди 3 години

ротвайлерът от съседния вход се хвърля на 4 годишното ми момче, като по чудо все го спасявам, стопанинът му е бивш затворник (за справка) не предприема никакви действия, а от общината са безсилни (т.е нищо не искат да предприемат). Страшно е...проблемът е голям! На Запад тези породи са забранени със закон! Тук ги разказват *** с неразделен атрибут -кенче с биричка

51

Ива Ликвидова

преди 3 години

Широко, заточено и островърхо острие, имах идея. Метода е безотказен, а глупостта и нрава на това мизерно същество ви позволява да се прицелите в котпуса му от упор. Съцето ми е точно зад предния крак, малко под сгъвката. Важното е да го приковете за земята и докато се разширява раната и умира от кръвозагуба да няма шанса да се измъкне. Сила и тежест на всяка жена стига за това. Просто зависвате върху тръбата с ножа. Идеално ще е ако под него е земя, не плоча или асфалт. Но раната щего убие бърз

50

Дукйп

преди 3 години

Там живеят най големите патриоти на българия на тях всичко им е позволено те за убийство на човек не се наказват а да не говорим за животно

49

4лапи-100бълхи

преди 3 години

Град Варна отдавна се е превърнал в кучкарник, всеки цъpвyл си помъкнал дpиcливатa мacтия по тротоари и градинки и смята това за много яко.

48

Анонимен

преди 3 години

КАКЪВТО СТОПАНИНА, ТАКАВА Е И СТОКАТА МУ!

47

Анонимен

преди 3 години

крайно време е собствениците на кучета да започнат да плащат задължителна застраховка "гражданска отговорност"! трябва да се гарантира поемането на разходите по лечение и рехабилитация при ухапвания от така наречените "домашни любимци"! и с какво автомобила е по опасен от кучето, което по природа си е убиец?!

46

Анонимен

преди 3 години

Квото и да си говорим, напдне ли ме куче го ритам или бия със сопа и накрая го пребивам. Но само ако е агресивно към мен. Иначе не посягам на куче.

45

Някой

преди 3 години

До BuntarПърво вземи учебник и се научи да пишеш.Второ не всички питбули са злобни.Трето пак някой е направил заграждение за 100лв ,а е взел 5000лв.И не си човека който ще казва кои породи да се забраняват.

44

Buntar

преди 3 години

Нали ви казах. Тези породи да се забраниат и всички да се глобиават а кучетата да се ефтанизират

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45Ако нямаше кучкари и кучепоклонници нямаше да има тези проблеми. А, кучкарите избиват комплексите не само с недресирани, необезопасени агресивни породи, но ходят и с оръжие. Кучето му ти се пуска от 30 метра без никаква видима причина. Не само, че не възпира кучето си, но ти нямаш право и да се защитиш. Ако викнеш"чиба" ти вади в парка пистолет, че си му обидил псето!!!

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49Като си спрял развитието си в пубертета, ще ти се дава тон на безползния ти живот.

41

Анонимен

преди 3 години

Комплексите са страшен бич.

40

Христо

преди 3 години

До Тертип и манталитетБеше нашарен с татуси.

39

Анонимен

преди 3 години

До 48Айде без да ми даваш тон в живота.

38

Анонимен

преди 3 години

Гледайте деца, вместо кучета и котки. Ако толкова не можете без животни, отидете на село и си гледайте каквото искате. Но спрете да застрашавате живота на деца и пенсионери, както и да освинвате с отпадъците на питомците си градската среда.

37

Анонимен

преди 3 години

Аз имам немска овчарка и мога да кажа от опит, че питбули, стафове и техни миксове в главата си нямат нищо.

36

Анонимен

преди 3 години

Тези породи първо трябва да бъдат забранени за отглеждане както е в много страни и второ дори ако са разрешени те имат нужда от специална грижа и тренировка. Проблема е, че такива породи се купуват главно от разни квартални "батки" които си мислят, че като имат бойна порода куче са голямата работа, а в действителност нямат никаква идея как да се грижат правилно за него.