20

Мен

преди 3 години

До Зузи:Не обиждай кучетата. Те са доста по-интелигентни от антиваксо-вегано-лгтбистите. Както и от повечето коментиращи.

19

Анонимен

преди 3 години

И какво като е близо вирусът?Още по-добе!Да се заразим всички и да се приключва!

18

Сузи

преди 3 години

Простият човек си мисли, че всичко знае и не знае колко е *** Той и затова е *** и това е до края... О, вие форумни професори! Боже, прости им- те не знаят какво вършат!

17

Анонимен

преди 3 години

Поредната калинка с професорска титла. Чиба!

16

Анонимен

преди 3 години

Какво означава "Очевидно е безвредна"? На какво се базира това заключение? Това е най-безумното и безсмислено изказване, не вярвам, че човек с медицинско образование го е направил, вероятно е някакъв свободен преразказ от "журналиста"?

15

Анонимен

преди 3 години

Професорите от Оксфорд не разбират нищо от вирусология и ваксини!!!

14

Зузи

преди 3 години

Около една кошара дълго обикалял вълк. Набелязал си дупка в оградата, удобна за промушване. Вътре овцете се успокоявали една друга: Няма вълк! Има, ама не е страшен. Спокойно , бре- я вижте повечето не се страхуват! И така цяла вечер. Дупката не запушили..... През нощта вълкът влязъл и ги натръшкал всичките. Който има нещо в главата, ще разбере поуката.

13

Инфо!!

преди 3 години

0ставка за тези ТОЛУПИ , Въобще не мога да ги слушам ... Много бързо се изнервям на плиткоумни иди0ти купили си дипломи с но мама и тати парите и връзките . До кога ще търпите тез *** К0лене трябва един път за винаги !!!Поне умни да ни управляват ама те на ТИКВИ ПРОСТИ 30 години ни крадат. 0КТАВКА !!!!!!!

12

?

преди 3 години

До АнонименСравнението е безумно! Човекът го е страх от ваксината, не от лекарите. И едното няма много общо с другото.

11

Инфо

преди 3 години

това ли разсъди тиквената ти глава за 7 месеца .... 7 месеца заплата взимаш ТОЛУП

10

АБВ

преди 3 години

Освен, че с огромни усилия сте се научили да използвате интернет за да покажете на всички колко неефективна е българската образователна система, какво още сте постигнали в безсмисления си живот, че коментирате и наричате лъжец един професор, опитващ се да спаси живота ви?

9

Стоянката

преди 3 години

До ЗузиСкъпа Зузи не си напъвай мозъчето с размер на аспиринче ,няма да разбереш конспиративните теории.Те не са предназначени за Зузита с мозъчета зализани като прическата на Васил Петров.Недей ..........Остави мисленето за други хора.

8

Анонимен

преди 3 години

"От ефира на Нова"- все едно казано от кабинета на борисов, който има огромен интерес да държи населението в постоянен страх и подчинение

7

Зузи

преди 3 години

Мале, мале, колко " грамотни" хора пишат под статията! И имат смелостта да отстояват налудничавите си конспирации и лъжи, при умствен капацитет близък до този на кучето.

6

Анонимен

преди 3 години

Още една калинка се изказала - ама те изнемогват бе, с 26 болни за цялата страна и има няма 600 фалшиви хоспитализирани, ей не ги е срам. скриха ония менте професори алкохолици и сега ни вадят жени професори, че дано някой поверва. Доскоро точеха касата с 200, сега се уморили

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Никога не ходете на лекар, след като Ви е страх!Маг Фидан Ви очаква! Погребалните агенции - също!Успех!

4

Сат Н

преди 3 години

Всичко е една голяма уйдурма.В момента изказванията им са насочени към подновяване на истерията, за да разгонят протестиращите. Вирус няма, болни няма, тестовете се фалшифицират, видя се, че всичко е една голяма лъжа, подържана от хора, които трябва да бъдат осъдени за престъпление срещу нацията и държавата. Доктор Стамов от Пирогов също е измислица.Изказването на *** Бойко Борисов "Който е по-страхлив, да си слага маска", доказва, че те даже се подиграват с хората, които се плашат.

3

Анонимен

преди 3 години

Повече ме естрах от ваксината отколкото от вируса.

2

Анонимен

преди 3 години

От всичко най ме е страх от български лекариС съмнително придобити дипломи

1

Аха

преди 3 години

Не са разбрали дали е ефективна, но вече знаят, че е безвредна. Вервайте им!