40

Анонимен

преди 3 години

Комшия отиде за рутинна операция на таза, да си оправи куцането и облекчи малко живота, уж щеше за 5 дена да го оперират и изпишат. Седя в болницата месец и половина, понеже некадърните касапи не са си свършили работата, и развива кръвна инфекция. И накрая го изписаха, не защото го бяха излекували, а защото не са искали да умре в болницата, че да не им развали статистиката.Не само че убиха човека, ами роднините му платиха 1000 лв за операцията и 2000 за престоя.Да живее медицината!

39

Анонимен

преди 3 години

Аз имам противогаз и не го свалям. Чакам вируса..

38

Анонимен

преди 3 години

стига плашихте хората.който го е страх да си строи противоядрен бункер и да влиза в него за няколко години.

37

До 39

преди 3 години

Някаква друга статистика гледаш. Пък и хората са доста зле, но не ги приемат. От сайта на МЗ информацията е следната:В София броят на леглата за пациенти с Ковид 19 е 311, като 85 от тях са реанимационни.

36

Анонимен

преди 3 години

Всички мангъри ще преминат през вируса. Неизбежно е. Трябва да чакаме.

35

Германска пивоварна

преди 3 години

До Анонимен 28:600+ по болнците, повечето в София - колко легла мислиш, че имаме? Пълнят се - макар и сравнително бавно. Освен това август 50% от лекарите ще излезат в отпуска - та легло, не легло, ако няма кой да те погледне... Поне по интензивните отделения горе-долу го закрепваме. Дано го закрепим на сегашното ниво...

34

Анонимен

преди 3 години

Лошото е,че не само мангърите ще преминат през ковида

33

Анонимен

преди 3 години

Човечество ще си плати справедливата цена за това в което се е превърнало.Рано или късно всичко ще се оправи.Може да не е така,както на нас ни се иска.

32

Анонимен

преди 3 години

И паричките идват - 12 милиарда евро. Златни са ни мангърите. Медали и ордени за героите. Вечна слава и вечна памет.

31

Анонимен

преди 3 години

Толкова не им вярвам, че, и под микроскоп да ми го покажат, пак няма да им повярвам. А те дали са го видяли под микроскоп?

30

Анонимен

преди 3 години

Всеки мангър ще премине през вируса. Даже трябва да се направи разписание и план за преминаване, всеки мангър да си знае датата, карантината и масовия имунитет.

29

Анонимен

преди 3 години

Едва спасихме вирусчето да не изчезне, за да вземем 12 милиарда.12 милиарда ще спечелим от мангърите. Защо да не използваме полезните *** мангъри. Те ще боледуват, държавата ще печели 12 милиарда.

28

До 28

преди 3 години

А защо няма А?! Заради признатите дето се влачат по улици и площади!

27

Анонимен

преди 3 години

Нека мангърите да придобиват масов имунитет.За мангърите нека да има мангърско лечение.

26

Анонимен

преди 3 години

Да знаете, че в София вече няма свободни места по болниците, колото и баце да говореше, че сме подготвени.На позната леля и чичо и са вече над 10 дни с положителен тест, силно изразени симптоми и доста тежки оплаквания, но ги лекуват по телефона, понеже нямало места.

25

Стоянката

преди 3 години

До СузиСузи отиди Илон Мъск да ти чипира мозъка ,виждам модерна жена си и приемаш нововеденията от правителството и важните на деня .лично аз ще даря 5 лв за тази кауза.

24

Сузи=Зузи

преди 3 години

Трябва да се доверяваме на специалистите, а не да си мислим, че всичко знаем. Проблем с Ковид има и той ще става все по- голям с напредване на времето. Но нашенеца все някой го краде, лъже, чипира и т.н. Тук доста неграмотни и всезнайковци се изказват, без да имат грам понятие от вируси, болести и т.н. Хубаво, но и в живота си те не спазват никакви правила- било то за движение по пътищата, било противоепидемиологични и др. Може би ни предстоят тежки времена- и здравни, и икономически проблеми..

23

Младите са

преди 3 години

Най-голямото наказание за тая държава нахални неуки злобни безпардонни груби неуважителни пиещи пушещи викащи справка: протестите този месец. Дори и учещите в Хага нападат полицията. Пълни диваци. Оборете ме хайде, ни с факти?

22

Анонимен

преди 3 години

В много ваксини има живак и алуминий................оттам Паркинсон и Алцхаймер!!!

21

Анонимен

преди 3 години

Английска ваксина...........................хаха......................голям смях.......................дори франсетата са по-добри във създаването на ваксини!!!!