115

Анонимен

преди 4 години

Абе, смотани, я вижте държавата ни на кое място е по БВП, бе. След нас са само държави от третия свят. Не ви ли е срам от чужденците, бе? И ще ми говорите какво Боко бил направил за държавата. Да, направил е да сме на дъното на всички класации.

114

Анонимен

преди 4 години

заедно да изметем недоразумението мухобойко

113

ПроСоТо

преди 4 години

До МммСмешник! За разлика от теб, мен никой не ме е назначавал никъде! Да не забравиш. Събота! Митинг на здравите сили на Партията! Ако си активен, другарите могат и да те забележат, пък току виж те назначили някъде, когато Румен Юмручето състави служебен кабинет!

112

Ммм

преди 4 години

До ПростотоДа си бил там , и да чуеш.Скоро ,скоро , Били е на предстартово броене.Вече е пуснат записа ,в европейска лаборатория ,да се види коя тиква говори.Дните му са преброени.Вие му мислете, скоро ще сте на мястото на безработните.

111

само проучва

преди 4 години

кълве ли рибата - още никой не е подал оставка

110

Анонимен

преди 4 години

Гешев е от герб ,а герб е дпс .Това означава че Гешев се моли на Алах ,а бойко е неговия пророк и само той е над Гешев .Гласуваш за герб получаваш дпс и Гешев

109

Помнещ

преди 4 години

Този индивид Лицемерен.Го виждам вече в ситуацията на д-р Живков когато падна от власт 1989 г ноември 11 сто! Не знае вече къде се намира д-р Борисов диктатора обърнал модела командване на всичко и всички по КОМУНИСТИЧЕСКИ! Това отдавна трябваше да стане! Но разгеле народа се събуди! ОСТАВКА МУТРО от СИК!

108

Гражданин

преди 4 години

ТОВА Е ГРЕШКА НА БОРИСОВ, ПОРЕДНА. РАЗБЪРКА СИ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ТО ТОЧНО МАХНА НАЙ-КАДЪРНИТЕ СИ МИНИСТРИ. А е очевидно че това няма нищо общо с искането ОСТАВКА. Ах, Бойко, защо си трошиш управлението, има работа да се върши. БЪДЕТЕ МЪЖЕ И СЕ ДРЪЖТЕ - РАБОТАТА КОЯТО СТЕ СВЪРШИЛИ Е ФАКТ. КОРУПЦИЯТА СЪЩО Е ФАКТ, С ТОВА СЕ ЗАЕМЕТЕ ПО-РЕШИТЕЛНО.

107

акуд

преди 4 години

БЪЛГАРИТЕ. ние сме нацията която иска ред , законност, справедливост, но ни е страх от електронното правителство , защото няма да можем да крадем. голяма победа не е сменяване на правителството, а електронно правителство!!!

106

Последния

преди 4 години

Ликвидатор тия които дойдат след него тежка участ ги очаква ако станат като шайката.

105

ПроСоТо

преди 4 години

До ПроСоТо-МЕНТЕ:-ся за последно за днес от мен,мрло:-КЪСНО СЕ СЕТИ ДА СЕ ПОБАРАШ!!!!.."ПроСоТо" ИЗПЪЛНИ МИСИЯТА си !.."Духът изкочи от бутилката"..Сега колкото и да дращиш от моя ник е ВСЕ ЕДНО!..ВСЕ ЕДНО!..Полза никаква за теб и мутрочорбаджиите ти!..айде по-добре оприпкай да замераш полицаите с бутилки вода /но да е минерална!..Зер нема да са излагате я!/.Така поне ше дадеш повод да понатупат некои НАПЪЛНО НЕВИННИ....а бакалъм!

104

Анонимен

преди 4 години

Трябват нови лица. А не същите гарги на други клонове. Каква победа? Прах в очите.

103

ПроСоТо

преди 4 години

До МммТи какво чу да казва Румен Шведски товарищ, че на мен ми прозвучава като стара статия от "Работническо дело"!Само дето пропусна да добави :"-Роналд Рейгън, враг номер едно на тутраканската селищна система! "

102

ей

преди 4 години

Народът не иска рокади в правителството. Народът иска правителството да си ходи. Бойко Борисов да си събира багажа, заедно със всичките си министри и да си хваща пътя. Към затвора. Казах.

101

Анонимен

преди 4 години

Преди малко президента слезе да подкрепи хората ,като човек, не като президент.АМИ Само да напомня какво наложило върховния главно командващ да подстрекава като Сидеров. Това ли е блядското разбиране за политика.Кукувица.

100

Анонимен

преди 4 години

Бе ГЕРБ нали нали знаете, че не ва бива в ремонтите, винаги след това правите ремонт на ремонта!

99

Батакa

преди 4 години

Победа е когато се видят резултати в касата на народа с минимална заплата от 1000лв и пенсий от 600лв.Да могат хората да живеят нормално Ремонт на всички болници В ЦЯЛА България не само в софия.Метро В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НЕ само в софия.Още откъм магистралите към ВИДИН,РУСЕ и т.н.Това с смените са ЦИРКОВЕ нищо нема още.

98

Анонимен

преди 4 години

Секретарката на винкела' ау какьв вьзход.

97

Анонимен

преди 4 години

Това не е никаква победа, мислят ни за прости. Победа ще бъде когато правителството и Гешев си подадът оставките.

96

Василев

преди 4 години

Олигарсите са едни бедни бизнесмени, и всеки виси с милиони кредити!!!И оато ги махнете нищо няма да постигнете, защото си мислите, че те са проблема!Дори да се национализира всичко , което имат и се раздаде на всеки, какво мислите, че ще получи еднократно всеки?Мислинето не е за всеки селяни прости, може да мисли, само този ,който има с какво!Казах ви, стягайте си засни.ьите и предниьите, и започнете да работите като истински европейци, не като гастербайтери, не и като шмекери!Ливъридж!ЦРУ