22

Анонимен

преди 1 година

За сметка на това частните болници са яко финансирани да мерят кръвно на бабите.

21

Анонимен

преди 1 година

И стига с тая Корнелия, бе. Бе в тая държава има хора които не виждат по далече от носа си. За тях всичко е синьо или червено, комунисти или десни, Левски или ЦСКА....

20

Анонимен

преди 1 година

Милиардите европейски евро до тук не стигат. Те стигат единствено до нечии шкафчета и каси!

19

Гювеч

преди 1 година

Сменяте Бацето. Идва Корнелийка Нинова. Ще се оправим само за месец. След това старата песен.Сменяме Нинова идва ДПС. Е тогава ще цъфнем!

18

Революция!

преди 1 година

Това не е от днес! Колко пъти се оплакваха лекарите...Ако протеста не успее сега, ще станем свидетели на най-голямата емигрантска вълна в историята на България! Революция!

17

БДЖ София

преди 1 година

Цяла България е така не само този диспансер,ЦК на ГЕРБ финансира и строи само в СОФИЯ.Ако се разходи някой проверяващ ще закрие тези места.Тази хунта която е на власт унищожава всичко,но проблемите са още от Станишев и продължават.Няма решение Фалит ще бъде всичко.Работна сила заминава а бе з нея няма икономика.

16

Bergen

преди 1 година

Руснакът Портних нали трябва да има подържан палат със собствен път построен от фирмата, която прави всички ремонти в общината.

15

Ф.С.В.

преди 1 година

Че то и в Бургас е така--емигранти от Силистра ямбол Шумен Разград Сливен -накрая сринаха всичко с тяхната селяния и простотия -Повечето Бургазлии напуснаха Бургас завинагИ!! Почти не мога да видя бургазлии вече!! Бургас е най отвратителният град за живеене -Дори Кмета с Фес на главата ни предаде- Каза че от както сме се помнили сме били от СТРАНДЖА САКАР- териториятя с най дивите селяни!! Бургас СВЪРШИ!!

14

Хемус

преди 1 година

Варна е абсурден град,понеже се напълни с добруджански колибари,и всякакви марсианци от Разград,Силистра,Ямбол и Сливен!Нормалните варненци избягаха в чужбина или си купиха имоти в селата около града,понеже тия животни не се търпят!Колкото до тубдиспансера,ами да пият една студена вода,сега е модерно пари да се източват през коронавируса!

13

!

преди 1 година

Глупости, поредната анти правителствена пропаганда. Като не им харесва да работят във Варна да одитът да работят в Германия или ВБ, там се търсят лекари и сестри. Но трябва да учат език а те не искат, иска държавата и общината да ги храни.

12

Анонимен

преди 1 година

Крадливата тиквa търсете

11

Аз

преди 1 година

Но шкафчетата са пълни, както и самочувствието на Боко.

10

Тонката

преди 1 година

Е айде сега... Поне не са ги обляли още с фекали. При такъв кмет - толкова. Важното е, че БВП расте и сме свободни да пътуваме

9

Анонимен

преди 1 година

Варна е абсурден град. Не знам как живеят хора още там.

8

Пъдар

преди 1 година

Закривайте я тази държава и ночка

7

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ВИЕ ВЪВ ВАРНА ПЪК ЩО РЕВЕТЕ. КВИ ХОТЕЛИ ВИ НАПРАВИХА.Е ВЯРНОЕ ЧЕ СЕГА ХОДИТЕ НА МОРЕ В ГЪРЦИЯ НО НЕ МОЖЕ ВСИЧКО ДА ВИ Е НАРЕД

6

Няма ли министерство

преди 1 година

На здравеопазването? Кой отговаря??

5

Възмутен

преди 1 година

Затуй пък шахиншаха на Шейхство Доганостансарай -шейх Догань си има приказен дворец направен му от нас робите дето цял живот сме бачкали и сме внасяли данъци и осигуровки че да могат подобни крадливи типове да си живеят царския безгрижен живот!Ами конфискувайте го и направете болница там бе!

4

Боко Тиквата

преди 1 година

НЕЗАБАВНО да бъдат командировани Муфтата, Кантара, Кунката и Бай Киро Пенсионера в Тубдиспансера- Варна!! Тогава ще има заплати и то - високи !!!

3

vlady

преди 1 година

За съжаление във Варна повече от година няма компетентен служител, който да разгледа проблема - работната му виза не беше удължена.