58

Решетников

преди 3 години

Русия не се интересува от България, не се взимайте толкова насериозно.

57

Анонимен

преди 3 години

Ако се спрат кражбите пари ще и.а за всичко. Оставка крадци ненаситни. Оставка.

56

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Протеста може да не...роди движение,но ще...събори хунтата от...власт.Всички видяха че управленеца -цар е...интелектуално гол,но за сметка на това...крадлив и нагъл,кат градска...мутра от силните им години.Мъчи се да си реже...опашката,ама то да е една.На хората и това им стига;да видят...този проснат и...обезвластен.Ееейй,туй...жълтите павета замайват всеки без...акъл,ама нашият на власт отдавна е загубил опорните си точки със...земята.

55

Калеко Алеко

преди 3 години

Една механична смес от компрометирани стари муцуни и маргинали, платени от черепа момчета с черни тенески и "Умни и красиви" граждани приглясащи на пъвите две категории под вдигнатия юмрук на фигуранта, няма до какво да доведе освен до разстройване ритъма на обществото и демонстрация на недоволство, което се изчепва с 2-3 думи - Мафия, Корупция, Оставка, като в търсене на четвъртата рченика на протестиращите вече се изчерпва ... !!!

54

Анонимен

преди 3 години

До ЗатоваТака е, колкото по-умно и самодисциплинирано е населението, толкова по-малко "държава" е нужна. Липса на престъпления - по-малък щат и бюджет на правоохранителните органи, висок морал - по-малък брой съдилища и чиновници, по-отговорни към здравето си - по-малък брой болници и т.н. Държавата е просто легитимния насилник който е нужен когато имаш природонаселение, а не осъзнати човеци.

53

Анонимен

преди 3 години

Здравейте африканци! Свещенни кокошки казали премиер-мамун ви метне само трохите от торта. Ако искате ядете цяла торта, трябва клъвнете премиер-мамун по човка и той изпусне чиния.

52

До 60

преди 3 години

Мен Божков не ме е окрал,щото не съм му търкал билетите.Мен ме окрадоха Борисов и Горанов,щото не са взели от Божков 700 милиона данъци,а са си затваряли очите,получавайки такса спокойствие-67 милиона/за поне толкова знаем/.

51

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха-ха.............тия "политолози" ги слушам отдавна...............НИЩО ОБЩО С ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА НЯМА тяхната "оценка"!!!! Особенно тая "умница", тя въобще ги плещи такива недомислици, че се чудя ОТКЪДЕ Е ПАДНАЛА, от Марс или от някоя черна дупка!

50

Анонимен

преди 3 години

Заслужихте ли си грантовете?Еваларка.

49

Затова

преди 3 години

няма да станем Швейцария на балканите - Защото швейцарците гласуваха ПРОТИВ минимален базов доход, а тук все напираме държавата да ни дава. Така и не разбрахме , че държавата - това сме ние. И това което вземам днес го вземам от съседа си, а той утре ще вземе от мен. Трябва да се научим да бъдем по-големи реалисти по отношение на парите - те не растат по дърветата - трябва да ги изкараш с труд, разум и постоянство. Иначе коквото откраднеш днес - утре ще го откраднат от теб. Пример - Божков.

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53Как и откъде ще дойдат средствата за базовия доход за всички? Кой и как ще пълни хазната, и ще го осигурява? Какви ще са условията да го получаваи? Ще трябва ли да си послушен и да хвалиш държавата, за да си го получаваш или ше могат да ти го секват ако не си? Ще може ли да работиш и да го получаваш? Ще плащаш ли данъци?

47

Анонимен

преди 3 години

Засега е родил само тримата *** от "Отровното трио"

46

anti bkp-gerb

преди 3 години

Пътят е само един - оставка на бкп-герб, нито крачка назад! всички пред парламента докато наглеците не бъдат свалени и подсъдими, антибългарска пасмина. Оставка!!!

45

Анонимен

преди 3 години

До 53 Не става въпрос за известно време Не за известно време ти затвориха заводите и съсипаха икономиката , не за известно време ти затвориха АЕЦ а Безусловния базов доход е дори малка частица за реабилитиране на хората , заради съсипания им живот

44

сминдух енд чесън

преди 3 години

По важно е какво не може управлението и по специално главния прокурор

43

Анонимен

преди 3 години

До Младияпремиерсхарема 13А някой като свикне "известно време" да получава наготово, как ще му секнеш кранчето после? И откъде ще ти дойде базовият доход? Кой ще го изкарва, за да има за всички през тоя неопределен период? Кой ще гарантира дали и кога ще има "стъпване на краката"?

42

Уонко Нормалият

преди 3 години

Диктатурата не се нуждае от протести. Просто от съмишленици злетаци, които да пълнят Чекмеджето! Бивш народец, който Пак е РОБ. Навик.

41

Ковид-19, вирус

преди 3 години

Тази вечер отново съм на протеста! Оставка!

40

До 39

преди 3 години

Като изключим липсата на икономически растеж, чужди инвестиции, доста високата реална безработица манипулирана успешно със законодателни промени, прокуратурата със съдействието на хора от съда, която краде бизнеси и ако не им бъдат дадени ги съсипва, остават тежките нива на очевидна корупция. Ако искаш искаш пример пиши - мога да изредя поне 30 случая, които в крайна сметка рефлектират върху българските граждани.

39

Анонимен

преди 3 години

Продавам дини от Любимец .6лв/кгГарантирано качество.Ако някой не е доволен има насрочен протест за утре в 20.00ч. пред министерството на земеделието под надслов ОСТАВКА на министъра,заради загубените свойства на почвата в южна България през неговото управление !