78

АБЕ, ПАК ГЛУПОСТИ..

преди 3 години

КВО ШЕ РАЖДА ТОЯ ПРОТЕСТ БЕ.... ХАХАХАААТОЙ, АБОРТИРА ВЕЧЕ....ОТРОЧЕТО НА ГРИПЕНЧО!

77

На вниманието

преди 3 години

На несведущите:Хунта е власт от военни!Обикновенно начело с виш офицер!Да не правите никаква асоциация!Абсурт!

76

апо

преди 3 години

До Анонимен 81Очевидно "капацитета" Ви е огромен :))) също както и отклоненията от нормата за здрав разсъдък :)))) Бих Ви посъветвал да отидете на преглед при специалист , който да предпише подходящото лечение :))) но във Вашия случай се съмнявам че е твърде късно за каквото и да било , щетите са необратими и положението е безнадеждно :)))) .

75

Alex2

преди 3 години

100 % ти си от протестърите ама дали си читав бе мушморок? Какво си дал на тая държава?

74

Анонимен

преди 3 години

бла-бла-бла

73

Хм !?

преди 3 години

До момента не е имало протест с по-ясно изразени искания - ОСТАВКА! За Борисов и Гешев! Какво по-лесно от това? И ако след това има опорочени избори и фалшификации по ГЕРБ-ерски, отново протести! До момента, когато читави хора ще са в управлението.

72

Анонимен

преди 3 години

Протестите от 89 година до сега не доведоха до абсолютно нищо. Единственото важно нещо е да се приеме машинното гласуване, за да има поне честен изборен процес и Бойковите хора по места да не могат да фалшифицират изборите, както правеха винаги. Помните Костинброд, помните заа Арена, където трябваше да има разследване - няколко дни държаха комисиите на хляб и вода, че и заключени бяха. На това трябва да се сложи край. И тогава вече народът да избере. Ако пак е Бойко, тогава пито платено.

71

Заслужил гражданин

преди 3 години

Така наречените " политолози" страх ги тресе,от създаване на политическа партия " Младежта срещу мафията",родена от протестите!! Създава се и друга партия с 2 милиона членове,а именно: Политическа партия "Заслужили граждани"!! В нея членуват мъжете над 65 години и жените над 62г .!! Заедно с ПП "Младежта срещу мафията", тези две ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ в бъдещия Парламент ще имат АБСОЛЮТНО мнозинство!! Разбрахте ли, " политолози" на държавна ясла???!

70

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ФИГУРАНТА НА 30.07....Е ПЪТНИК !!!КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД ЩЕ КАЖЕ , КОЙ И КАК ДА МУ СВАЛИ ИМУНИТЕТА И ГАЩИТЕ....ПАК ШЕ ИМА "КОМУНИСТИЧЕСКА ИСТЕРИЯ" ...ХА,ХА,ХАААААААААА...ТОЗИ ПЪТ--НА ГОЛО ЧЕРВЕНО Д.У.П.Е!

69

Анонимен

преди 3 години

Протестират 200-300 човека!Това дори не е протест бе!Смешници

68

Анонимен

преди 3 години

Демокрацията е най-добрата система. Яжте банани!

67

.!.

преди 3 години

За жалост тия протести няма да родят и РАБОТЕЩА НЕ ПОДКУПНА ПРОКУРАТУРА! ЗА ЖАЛОСТ ТИЯ ПРОТЕСТИ НЯМА ДА РОДЯТ И РАБОТЕЩА НЕ ПОДКУПНА СЪДЕБНА СИСТЕМА, ЗА ЖАЛОСТ ТИЯ ПРОТЕСТИ НЯМА ДА РОДЯТ И ЕДНИ РАБОТЕЩ И НЕ ПОДКУПЕН ПАРЛАМЕНТ! А това, че една мутра ДОКАЗАНА МУТРА СЪС УЧАСРТИЯ ВЪВ СИК И ВИС, това е ясно! Мутрите не се свалят те се убиват! Имаме над 350 не разкрити убииства на мутри, същъте като бойко борисов! Да се надяваме, че и за неговия случай прокуратурата пак ще е такава както до сега!

66

Анонимен

преди 3 години

Румен Радев е умен човек той ще оправи България 1-во трябва правителството да си подаде оставката после искам съд и затрор и заличаване на партия ГРОБ2-ро референдум за президенската република!3-то бих посъветвал Румен Радев да направи референдум за излизане от ЕС и НАТО4-то България трябва да се ориентира към изток към братска РусияРумен Радев е умен човек той ще оправи България само трябва да се махнат мутритеСАМО на Румен Радев вярвам дано ни направи президенска република и еднопартийна

65

Koko

преди 3 години

Не знам за протеста, но Вие всички сте заченали от ББ. Толкова много ви е тъпкал, че след 9 месеца вие ще родите.

64

Калеко Алеко

преди 3 години

До Четете ХУНТА ... Именнно хунтите на военните диктатори идвайки на Власт, премахват партиите и разделението на властите установявайки военна диктатура по призивите на тези от улицата, другия аналог е диктатурата на пролетарията ... Европа към която пренадлежим е отрекла тези ворми на управление, но едни наши "умни и красиви" гражадани, изтиквани към палките на полицаите от момчетата на Божков, май са решили да пренапишат историята ни, връщайки ни към времената на "Народния съд" ... !!!

63

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да се пънете да пишете нищо няма да постигнете. Нито правителството ще падне, нито системата ще се смени. В момента всичките протести са в услуга на ГЕРБ, но селяците на площада не го разбират. Ще им стане обаче ясно на следващите избори...

62

Анонимен

преди 3 години

До Социолог"Младите" не са някакво извънземно явление, а са продукт и отгледани от същата обществена система. Кое гарантира, че "младите" също нямат мутренски разбирания за живота и за организацията на обществото? Кое гарантира, че новите "млади" няма да са внуци и правнуци на генерали от ДС и висша БКП номенклатура?

61

апо

преди 3 години

"Протестът няма да роди политическо движение"Всеки трезвомислещ човек знае за какво иде реч - този протест , нито има намерение , нито капацитет да РОДИ каквото и да било , този протест е контрапродуктивен и ретрограден целящ преминаване на цялата власт в ръцете на Радефф ( БСП-БКП ) , който освен реваншизъм и връщане на БГ към мракобесието на соца нищо друго не може да произведе.Червените барони и фамилиите им ще са единствените спечелили !

60

asd

преди 3 години

Естествено ,че няма да роди нищо хубаво. Направо абортира едно престъпно заченато политическо движение - Възраждане на Костя КопейкинПолитическите инженери да продъжават с мръсните жалки опити.

59

Анонимен

преди 3 години

Това са деца на 20-25 които идея си нямат от истинските проблеми на БГ политическата и и институционална система, а само разбират от хештагове и хепънинги. Искат оставка, но не могат да формулират сегашните проблеми, още по-малко пък да предложат концепция за бъдещето. Някой пак ще ги употреби, и нищо съществено няма да се промени. Дано да греша.