98

Анонимен

преди 3 години

най добре е тия пари 29м.арда. да си ги разделим! отколкото да се доверим на някой със хубавите приказки.

97

Алтернатива има

преди 3 години

С коментарите по-долу просто сте сменили темата. Не е точно тук мястото да бистрим дали е било по-добре или по-зле преди 1989г. Въпроса е за бъдещето. Тези млади хора, които са на протестите искат по-добро бъдеще и са прави да го искат. Вече трети мандат на Бойко сме все на опашката на ЕС и изоставаме и от предпоследните. Румъния вече има два пъти по-голяма минимална заплатаот нас. Корупцията и беззаконието ни пречат да се отлепим от дъното. Изходът е: предсрочни избори с машинно гласуване.

96

Анонимен

преди 3 години

Не политически, АНТИПОЛИТИЧЕСКИ. ДС си е пуснало пипалата във всяка голяма формация и си пази козовете да пусне в малките, ако се разрастнат. Тия протести не са в подкрепа на политическа опозиция, а протест срещу разкапаната система като цяло. Мислите ли, че Боко е достатъчно умен да е там където е ? Този клоун. Моля, понеже не ги изпуцахме, като румънците, а им дадохме държавните куфари, за това ще сме така. Едни 2-3 хиляди вампира ни убиват, а вие форумци се пънете с глупости.

95

Анонимен

преди 3 години

До 112Я потърси малко снимки от едно време и разгледай Виж има ли пътища , градинки ,паркинги ...гледай хубавоВиж дали има усмихнати хора , виж дали има дебели хора ...гледай хубаво Хората бяха щастливи , всеки имаше дом , семействата бяха поне с по 2 деца Сега сме загубили човещината си , достойнството си , морала си , щастието си ...заради цветни опаковки , *** идеология и 30 годишни обещания , които не са нищо друго освен лъжи........

94

опетков

преди 3 години

До Анонимен110 За тези, които не знаят и за тези, които са забравили да напомним, че си написал опашата и грозна лъжа. "Хубавият" живот беше за партийната номенклатура, но те сами си го "развалиха" по заповед от Москва и "ония" от Запад нямат нищо общо с това. А живота беше толкова "хубав", че всички се натискаха към "гнилия капитализъм" и как да купят някакъв *** от Кореком. Българите са забравили кога са били "велик народ", а сега са 80% имбесили.

93

Анонимен

преди 3 години

Май е време да освободиш стаята

92

Анонимен

преди 3 години

Абе я да ви питам многонайковци такива Навремето социализма с референдум ли го свалиха Хубав живот и западняците ни завиждаха защото хората живееха без ГМО и простотии и решиха да ни направят демокрация Колелото на историята се върти Българите са били велик народ и пак ще бъдат

91

Анонимен

преди 3 години

Нали искате алтернатива ? Конфискувайте всичко заграбено от олигасите ( и без друго си беше държавно) връщаите социализма и да се свършва тая свинщина Навремето пращахме космонавти в космоса , сега пращаме роби на западните страни за едно парче хлябНие сами не се уважаваме като народ , а искаме другите да ни уважават

90

Анонимен

преди 3 години

Взеха ли ви заводите ? Тока ? Водата ? Взеха ли ви курортите (навсякъде бариери все едно е военна зона)Здраве платено , зъби платени , училища платени , университети платени Да ви п,и,к,а,м на демокрацията Не знаете какво е истински и достоен живот , защото ви промиха мозъците и ви опростачиха и няма връщане назад

89

Анонимен

преди 3 години

Аз пък си искам социализма ! Безработица 0% , пенсионират се хората преди 60год възраст и отварям място за младите , а те самите подържат селските си имоти и копат градините .Безплатно образоване, здравеопазване , стоматологични услуги и др. Обществения транспорт на символични цени .Сметка за ток 2-4лева , вода 20стотинки. Заплати около 200лева .Лева е със златно покритие . Карта за море -една смяна 14дни =40лева всичко включено.Горд народ със добър живот .Сега *** до ***

88

Анонимен

преди 3 години

До баце 105Когато човек е с нисък интелект не е разумно да го демонстрира наляво и надясно.Бъди по-въздържан.Ще ти помага в живота.Просст си.

87

баце

преди 3 години

Ако на избои отидат да гласуват 45% от имащите право на глас е добре. Сметнете си сами колко от всички имащи право на глас са за ГЕРБ (16%) за БСП (14%), после следват оснаналите. В момента 50-55% от негласуващите ви искат оставката , защото не припознават никой в НС, но им е писнало. Те за това протестиращите са разнородни, но единни в искането си за оставки и прочистване от мутри.

86

събитията днес

преди 3 години

ОБОБЩЕНИЕ: диво доупоскване на каквото е останало до края на мандата (вкл. достъп до данни от западняците от летището - GDPR) в полза на чужди интереси + ББ президент (мама Меркел вариянт), ако не Карибите за 10 год. и 1 ден с няколко чекмеджета да изтече давност и завръщане в Европа да харчи пари безнаказано (Херо вариянт) = страхотен Холивудски сценарий

85

Атанас Велмазов

преди 3 години

Какво политическо движение може да роди платен от олигарх-уб.иец протест на който присъстват 15 дрогирани аутсайдера, 3 чер.вени бабички и двама заблудени студента, които са дошли да си направят селфи за Инстаграма. Ще се казва сигурно- ПП БГ Лузъри

84

Писна ми

преди 3 години

До МладияпремиерсхаремаЗдравей, Писна ми да се обвиняват другите че са безработни. Те пак ще са безработни и при други политически сили защото масовият българин чака наготово да му дадат без да се труди, чака да даде някой лев да го уредят с нещо ефтинко и голямо. работих 15 години в сферата на търговията едвам намирах читави гора за работа, аз за 500 лева няма да ви работя че стоя да ми дава мъжа ми/ родителите ми. На сегашната ми работа също за 1500 лева не можем да намерим хора за работа.

83

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49Значи бъдещето се очертава: получаваме си базовия доход и си гласуваме машинно. Въпраки че ако получаваме базов доход и не сме заети, то ще е голямо разноообразие да идем се разходим да гласуваме на место. Или за машинното въпросът е кой ще прави програмката за гласуването, и кой ще докопа компютъра?

82

Анонимен

преди 3 години

Всички знаеха, че оставка на правителството няма да има, просто трябваше да има скандал, за да може едни човечета да изпълзят от дупките си, да получат медийно отразяване и да трупат рейтинг. Нито има конкретни искания, нито конкретни предложения как да се реши даден проблем, всичко се върти на някакви долнопробни личностни нападки, а най-интересното е че ББ реши да им играе по свирката и да се включи в този инфантилен бой с плюнки.

81

Анонимен

преди 3 години

До ЗатоваИдеята, която явно зрее след протестиращите е, че сега има мутренски пари и ако вземат властта, ще ги раздават на калпак и всички ще си живеем живот во веки веков. Базов доход - комунизъм под друга форма. Може би затова и БСП е наоколо?

80

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 89Има разследвания и срещу машинното гласиване, например при избора на Буш-син,. Не значи, че машинното гласуване ще реши всички проблеми.

79

Анонимен

преди 3 години

Тези протести са старт на преизборната кампания на гладници с богати спонсори като Христо Иванов да речем. А пък атака срещу Гешев е защото настъпи доста интереси, на доста хора стана неудобен, Дубай, Белград, Президенството и т.н. са бесни, че някой е дръзнал да ги им разследва престъпленията.