15

.

преди 4 години

До Анонимен 20Само помисли: тази рисунка е правена през 1977 година, когато ти си плувал свободно в тaшaцитe на баща си! Рисувана е без компютър, без фотошоп, фототашак или всякакъв друг фото-, единствено на платно с палитра в ръка.Тогавашните петокласници не познаваха компютър, таблет или смъртофон, а играеха с топка по улиците. За съжаление, сегашните петокласници са от едно мъртво синтетично поколение, което освен да се ***, да хленчи и да се друса тайно не може друга. Не ми ги хвали.

14

Анонимен

преди 4 години

Миша ОлимпийскийМоже би най-добрия и запомнящ се талисман на олимпиадите40 години по-късно все още се помни!Лека му пръст на художника!

13

Нели

преди 4 години

С ТОВА МЕЧЕ БЪЛГАРИЯ ВЗЕ МНОГО ЗЛАТНИ ОЛИМПИЙСКИ МЕДАЛИ А СЕГА СЪС СУДЖУЦИТЕ НИЩО

12

стар пожарникар

преди 4 години

***и шедьовъра! всяко дете от детска градина го рисува

11

Анонимен

преди 4 години

Свтла му памет!Синът ми имаше доста книжки с негови илюстрации! Прекрасни!

10

Браво на Курни!

преди 4 години

Най-готина беше една карикатура в западен вестник, изобразяваща сладкото мече с преметната през рамо пушка...

9

Анонимен

преди 4 години

В москвича бях сложил на скоростният лост топка с това мече. Бог да го прости талантлив художник беше.

8

Роза

преди 4 години

Винаги съм била поклонничка на руското културно наследство,сред което има безспорно гениални щедьоври.Политиката и политическите режими са преходни и се забравят,а изкуството е вечно!Навярно художникът Чижиков си е отишъл от този свят спокоен,с чувство на добре изпълнен дълг.Мир на праха му!

7

Анонимен

преди 4 години

През 1980та САЩ, Европа и СССР бяха цивилизацията, а другите бяха 3ти свят. Вижте какво стана за 40год от алчност за повече печалби, изнасяне на производство и ноу-хау и под командването на банки и икономисти. Сега ние сме изостаналите и гледаме Миша с влажни очи ..-неумесно е в случая, но се замислих заради годината. Лека му пръст!

6

Добър човек беше

преди 4 години

Не понасях Съветския съюз, който през последните си две десетилетия се беше вмирисал на мухъл и разложение, но това не означава, че и там нямаше талантливи и свестни хора. Чижиков беше един от тях - толкова надарен и добродушен художник, че неговите рисунки просто разведряваха настроението. Мир на праха му.

5

Анонимен

преди 4 години

Номер 2 е патологично мразещ лъжец.Такива са и коментиращите против Русия.Хора с психични отклонения, които за шепа центове сквернят името на Русия ежедневно.Жалки твари, живеещи да пълнят тоалетните.

4

Анонимен

преди 4 години

Номер 2От западните страни Олимпийските игри са бойкотирани само от САЩ ,Канада, ФРГ и Японияне лъжи!

3

Анонимен

преди 4 години

Панелните пaвианипак почнаха да коментират!Смирете се отвъдното и вас ви чака, някой ден!Не всичко е политика- човекът, освен мечето Мишаима страхотни картини!Бог да го прости!Сляпата омраза и политизирането на всичко е присъщо само на примитивните,първосигнални натури!

2

Анонимен

преди 4 години

Приятно прекарване в Ада.

1

Анонимен

преди 4 години

Игри на които си се състезаваха само ушанките.Бяха отлъчени от Света заради бандитското яи нахлуване в Афганистан.39155