46

Анонимен

преди 3 години

човека ги изучил жилище и работа им осигурил а други чукат без пари какво лошо е направил.

45

kirasirrav

преди 3 години

към 1/ Ф.С.В - Прочети за Чарлс Менсън, неговата секта и момичета, покрай него ще ти излязат подобни резултати за доста сходни неща и ще ти се изясни

44

Дядо Граматик

преди 3 години

До postradal pasiМайка ти ли ти го е казвала това или споделяш от личен опит ? Само не ми казвай че звездите ти го говорят или че не може да е по друг начин щото във фантазиите ти и ти би правил същото на мястото на "дъртите номенклатурчици" .

43

postradal pasi

преди 3 години

До АнонименПо време на тошо танцовите трупи с млади момичета се нарочваха да спят с дъртите номенклатурчици

42

postradal pasi

преди 3 години

До БогомилТози е слуга на дявола и дано Господ го накаже...

41

Депутат

преди 3 години

Ние можем да им дадем *** с много опит.

40

Анонимен

преди 3 години

До: 41Този район, Ломбардия е най-силно засегнат от коронавируса.

39

Анонимен

преди 3 години

Не че е някакво голямо утешение, но правосъдната система е още по-зле от българската. Там в съда приемат за веществени доказателства омагьосани предмети, тотеми и заклинания.Поне досега. Имаше една книга на италиански разследващ журналист, Марио Специ и един американски писател.

38

Анонимен

преди 3 години

Короната не ги ли хвана? Или са толкова отровни станали,че заразата ги подминава? А може би това доказва,че вирус е ИЗМАМА!

37

харем

преди 3 години

Прилича ми на партийната организация на ГЕРБ

36

Анонимен

преди 3 години

В България не се ли казва Пайнер? :D

35

Шломо Шекелберг

преди 3 години

Миналата година пак в Италия хванаха мрежа от "терапевти" и дори кмета на града, които промиваха мозъка на деца с електрически ток и разигравайки психо-сцени пред тях, за да им имплантират фалшиви спомени че са ги измъчвали родителите им.И после получаваха пари от бездетни семейства към които пренасочваха децата.

34

Богомил

преди 3 години

До OthmanОт трън та на глог Othman..Това което е направил тоя уруд е зловещо ... не по зловещо от ислямското религиозно заробване.Значи,викаш следващите сунната на Пророка намират отговор на всичко...А ТИ следваш ли сунната на Пророка?Ако е да,значи лесно ще ми дадеш отговор на твърде необясними за мен ислямски обичаи - Например убиването с камъни на жени "осквернили религията" ... или ритуалните убийства , а изнасилването и убийството от баща на дъщеря му ако я хване да погледне някого

33

Сомбрерото

преди 3 години

Ширата докато доде,ще сте аут,вървите да се изхождате на метеното

32

Othman

преди 3 години

Не може да е вярно. Това го има само в черният Ислям, нали така, ислямофоби? Ето докъде го е докарало западн(ал)ото ви общество. И извън тази секта са пак същите момичета - психически приключили на 25, минали поне толкова мъже, болни - психически и полово. Обществото ви е болно, докато следвайки сунната на Пророка (сав) може да намерите отговор за всичко - ранен брак, задомяване, жена, гледаща дома и семейството си и мъж, гледаш, жената и децата си. Малко по малко, шериатът ще дойде и в Европа.

31

Анонимен

преди 3 години

Звучи като в БСП/ДПС

30

Мюмюнчо

преди 3 години

Докато има стръв на куката ,ще има и шарени и шаранки!

29

Да го знаете

преди 3 години

Всичко това иде от кой,ами от Дявола превърнал се в образ човешки и то Доктор.Да знаете, Дявола биде и с човешки образ,но по делата им ще ги познаете

28

Анонимен

преди 3 години

коза умря в търговищко

27

DAWEDA

преди 3 години

"която е действала от ТРИЙСЕТ години"