229

До тези дето ще стач

преди 3 години

И защо ни информирате?! Останалите 4 милиона си имаме други приоритети, обещаваме да не ви пречим. Само моля, без да двете зараза.

228

Анонимен

преди 3 години

И КАКВО СЕ ВИЖДА ПО ФЕЙСО,колко сте нещастни,като в делириум всеки иска нещо различно от другия.Аре МАРШ!!Гадове които нямат деца и не знаят какво е родителска болка,деца им служат за мръсните и гнусни намерения,ДА СЕ ПРОДЪНИТЕ ДАНО БЕ.ЛЪЖЦИ ТАКИВА.ВНУЦИ НА КОМИНЯРИ!!Валяте се по земята и се правите на ранени и после хоп без нито едно петънце,борци,МЪР..ШИ!!

227

Секача

преди 3 години

Радефф ще бъде съден за държавна измяна след мандата му. Той сега затова реве толкова. Винаги си е бил такъв предател - руска слуга шпионин в НАТО ! Американците няма да му простят не друго...

226

Анонимен

преди 3 години

До 270...Жив да си,не искай такова нещо.Почнат ли да предават протеста в порнхъб на живо,няма да те дават тебе.А толкова си добър в гей-сцените.С това розово дупенце и с тия камбанки дето се шляпкат по него...

225

Анонимен

преди 3 години

До ЗакривайСвързани са като свински черва, това е от протеста...Но иначе ще те изкарат ***, неграмотен ( нищо че премиера не може да каже 2 приказки на кръст ), не може да се реализираш, аве уникални *** :)

224

Анонимен

преди 3 години

Черепа заложи на куцо магаре - ФигурантаА от своя страна Фигуранта заложи на тълпата на Черепа.Е, пръсна малко дъжд и тълпата хвана аутобанаТака е, младите бързо разбират, че са манипулирани.Това на са пенсиите, чиито часовници са спряли през 1989 години и могат да слушат заупокойните молитви на Фигуранта с месеци.Да ама ако не беше Короната.Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант

223

до 273

преди 3 години

А сутрин като ходиш до тоалетна искаш ли да го отрзяваме? Цвят, плътност, мирис, консистенция?

222

цк на бсп радеф

преди 3 години

Нещеме лятото банани искаме режим на тока и купонната система с дългите опашки закво ни е емека като не сме чели весник от панти века които иска да се върне младоста да оди на протести под дъжда

221

Анонимен

преди 3 години

БРЕЙ, КАК ТАКА СЕ СЕТИХТЕ ДА ОТРАЗИТЕ ПРОТЕСТА? А ДА, НАЛИ ВИ КАЗАХ, ЧЕ С ВАШИТЕ АЛА БАЛА НОВИНИ МИГРИРАМЕ КЪМ ФЕЙСБУК И СТЕ СИ НАПРАВИЛИИЗВОДИТЕ.ОТ НЕМАЙ КЪДЕ, КАТО БТВ ТРЯБВА ВСЕ ПАК ДА ПОНАПИШЕТЕ НЕЩО, ДА НЕ СТЕ БЕЗ ХИЧ, УЖ СВОБОДА НА СЛОВОТО.

220

Анонимен

преди 3 години

КОЙ ОБЯВИ СТАЧКАТА ЛЕШ..ПЕР ТАКЪВ,вие дето не работите ли?? Да се продъните дано,колко младежи повлякохте заради мръсните ви ***...мале ако ви докопам такива,бесилки ще ми веят,ще разчквали,резидентска република искали, дрогирани изр..оди,ОСТАВЕТЕ ДЕЦАТА НА МИРА!!

219

Закривай

преди 3 години

Каква е тази държава, в която някакъв МутроШиши има такова голямо влияние, без значение от управляващите??? Защо всички признават съществуването му, но никой не го разследва, интервюира и т.н. И очевидно премиерът и президентът смятат това за нормално, та само си го подхвърлят като горещ картоф.

218

Анонимен

преди 3 години

Да почнем да предаваме протеста в порнхъб наживо?

217

Анонимен

преди 3 години

Гешефтев тамън се нанесе - и сега да го разкарат ... ще драпа до край! - като истинска мутреса!

216

Анонимен

преди 3 години

265 той си има медии, цяла група, не малко *** работят и там.

215

Анонимен

преди 3 години

Нормално е превъзбудените гербаджийски тролери да пишат,че протестират 200 души.Те просто не могат да броят до повече.Учете малко аритметика утре,че в понеделник ще се изложите на изпита.Тогава числата ще са 5-6 цифрени.

214

Анонимен

преди 3 години

какво я очаква тая държава, в която главният работодател, народът, уволнява по своя преценка служител, а той се е запънал на изходната врата: "Няма пък да си тръгна"...

213

Мисiрка

преди 3 години

Чудия ви се като "Шиши" е най-големия проблем в държавата, защо журналята не му вземете едно интервю, давайки му право да си изкаже И неговата позиция на фона на всички обвинения от абсолютно всички страни, защото това ще е обективна журналистика.Чудно ми е как освен сатанизирания му имидж , досега никой не се е сетил да опознае човека, който стои зад този образ.

212

Анонимен

преди 3 години

Ми така като те гледам най-хубавите ти години са били преди 40-50 години,питай другарите от БКП деде,младите който има разум сега ще е добре,който не ще го разкарват по арестите за разпространение на дрога както за сЪжаление се случи с мой племенник и от снощи ми е чоглаво.Добро момче ама лесните пари са най-сладки и групата му са антибойковистии на Божков искАли да му земат бизнеса.Сега той ще го отнесе защото не е милионерско чедо а тия дето ги подстрекават пак са невидими.АЙДЕ СИК..ТИР!!

211

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 219При мутродемокрацията е така :) Искаш, стараеш се и накрая знаеш какво получаваш...Добрече съм добре сложен и познавам разни хора, иначе според вас клошар или в добрия смисъл охрана...ха-ха-ха.Тихина трябва да ви плаща повече, много сте кухи!Недейте се огъвайте все пак, от Бойко зависи бъдещето на България, без него потоп :)

210

Анонимен

преди 3 години

При социализма българите живееха добре.