249

Анонимен

преди 3 години

Няма значение колко души има на площада. Важно е кой за кого ще гласува. Аз като "герберски ***" както пишат някои безмозъчни австралопитеци ще гласувам за ГЕРБ. До изборите, без значение кога са те, няма да ходя нито на митинги, нито на протести в защита или срещу някоя партия. Ще направя единственото, което мога - а именно, ще гласувам когато му дойде времето.Въпроса е, тези, които са на площада за кой ще гласуват. Че това не става ясно вече 10-и ден.

248

Анонимен

преди 3 години

Тука некакъв гербаджийски *** се кефи,че Баце обещал на Мустафата да спре Балкански поток.Че ако това е вярно,Тулупът е попаднал точно между менгеме и парен чук.Строежът не може да бъде спрян,защото е обезпечен с перфектни договори.Строи го арабски консорциум,а янките няма да се карат със саудитците.И най важното,всичко се контролира от служители на Газпром с доста внушителни фигури,движещи се с едни огромни джипки.Та Баце добре се е наредил.Или янките го шиткат,или рашките му режат зелката.

247

Елдорадо

преди 3 години

България - 311,82 мин заплата в евроСърбия - 228, 00С.Македония- 214,00Русия - 118,00Украйна - 109,00Турция- 369,00 - даже и тях ги гониме ...

246

До 281

преди 3 години

Да наистина имаш ментален проблем, щом не си разбрал за какво пиша. Сега що т ОБЯСНЯ: На протестите се вихрят разни *** ,които лишават болшинството българи като мен от правото им на нормален живот, без зараза и смърт на невинни хора. И моля не ме убеждавай, че сте някое радетели за права. Не не сте ! Вие не цените и пазите ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ!!!

245

Секача

преди 3 години

До 296Най малкото зло е ! Това е положението. Последните години мръдна държавата. Нека не си тролиме само. Всички официални данни говорят за това. Борисов се изчерпа доста и вече започва да минава некви граници, които се изразяват основно в диалога с обществото. Малко остана да пречупим руската окупация...

244

Анонимен

преди 3 години

Днес Барба Ганьос беше като досадна муха за колегите му в Брюксел.Даже се караха заради него.Всеки викаше на другия:"Приказвай си ти с тоя".

243

Анонимен

преди 3 години

До СекачаВинаги така става, щеш не щеш те предават, въпроса е друг - Как бай *** упправлява 10г. или може би го гледат в очите и повтарят - yes sir, no sir....кухи ***...Караянчева е харесвах щото изглежда добре за възраста си, но ето я пекинската патица :)

242

Секача

преди 3 години

Не им издържа вече психиката на протестерките от бг мама...

241

Анонимен

преди 3 години

понеделник от 7 ч се почва

240

azo

преди 3 години

А за какво протестират някой знае ли?

239

Анонимен

преди 3 години

15 гербаджийски пенделчета са налазили всички форуми и пръскат лиги по клавиатурите като изоглави.Постовете са им едни и същи дори със запетаите.Измислете нещо ново бе тъпигьози такива.Дерзайте,че до края на месеца отивате на трудовата борса.А за нищо не ставате,освен за прислужници в градски нужник.

238

Анонимен

преди 3 години

Протестите са пълен провал, събирате се по 20-30 души.

237

Анонимен

преди 3 години

Мен може и да ме освидетелстват,ще се разбере ЧЕ СЪМ НОРМАЛНА МАЙКА,а вие много интерсно КАКВИ СТЕ!!Аз не съм нечия ку..рва да ми плащат,нито съм безработна куку,,мявка на издръжка на някой дърт вампир или проста мутра,нито съм ПСИХОДЯСНАнаследничка на членове на БКП,нито съм екоталибанка ЧЕРВЕНА ОТВЪТРЕ.С една дума НЕ СЪМ НЕОБОЛШЕВИШКА НАЦИСТФАШИСТКА,не знам по-гнусни от вас НЕОЛИБЕРАЛИТЕхомовци от всички полове.Майка съм бе гов..но,сърцето ми плаче за едно добро момче заблудено.

236

Секача

преди 3 години

А и най смешното, ме Фигуранта беше предаден от неговите. Комунист и майка си би продал...

235

истината

преди 3 години

Страх го е радеф да не го осъдят за държавна измяна и единственото му спасение е да вземе власта

234

Анонимен

преди 3 години

По интересно е кой ще замести Баце. Всичко е решено вече, някъде. БСП и ДПС ги видяхме. Онзи, дето не е *** с дръпнатите очи - и него го видяхме. Ама, който и друг да е ще е зле.

233

Анонимен

преди 3 години

Тъкмо се наканих да отида на протеста, да разходя кучето и той пък взе, че се разпадна.Така и не можах да си направя селфи с юмречето на Фигуранта.Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант

232

Анонимен

преди 3 години

Аз също много се надявам тая г..ад Гадев да бъде съден за всичката антибългарска мърсотия.Уро,,д безподобен,мажоретка и марионетка,ще ми се прави на честен,той е и нещо друго но не е политкоректно да го напиша.

231

реалист

преди 3 години

Единственото лошо което Бойко направи е че разби наркоорганизацията и я няма вече веселата безумно смееща се младеж по цели нощи навън

230

Анонимен

преди 3 години

280 теб май трябва да те освидетелства медицинска комисия. И към психото. Цял ден глупости пишеш. На протестите има хора от всякакви възрасти и професии. Има протести в цялата страна.