410

Професионалист

преди 1 година

Уважавайте суверена,а той не иска да го лъжат,крадат и обиждат.Ето защо се оттеглете от колела,който гризете вече 11г.Оставка !

409

лъжеца Радев

преди 1 година

Днес Радев излъга медиите в Бургас, че бърза за среща с американския посланик. Това беше опровергано официално от посолството на Америка. Този е лъжлив и страхлив. Достраша го от протестиращите, че му искат оставката. Пък и не иска да се срещне с журналисти, защото е *** и не може да отговори на въпросите им.

408

джо

преди 1 година

До анонимен 401 Много е просто... Без борисов ще се краде по-малко , а без Гешев няма да се замазват следите.

407

Анонимен

преди 1 година

Има една малка подробност с голямо значение,която четох,понеже Прокопиев явно е искал да се измъкне от ситуиацията с правосъдието и Гешев,се е обръщал на различни места в чужбина да плюе България и партиите,включително и към приятелката на албанския бос Тачи - Мадлин Олбрайт и вече е тяхна марионетка,на ислямистите. И Прокопиеви си смениха посоката от дясно на ляво към демократите и Клинтън.А в момента ГЕРБ и ОП управляват с десни.Помислете си добре,кой избирате!

406

джо

преди 1 година

Този то гледах по телевизията , много е зле завалията. Щом дава Плевньо за пример, просто не е за коментар. Такива защитници на Бойко направо му действат с обратна тяга.

405

Анонимен

преди 1 година

Вие искате Боко да подаде оставка и в условията на наближаващата криза,държаватада хвърли ей така едни пари за вашия кеф на вятъра?И да има правителство на реваншиста Радев,който се вълнува да върне жеста на спонсорите и кукловодите си, ще бъде Фигурант и *** на Божков,Нинова и Рашистан и да прикрие злоупотребите в администрацията си? Та той не каза едно пазете се на протестиращите,толкова му пука за бълг. народ! Аман от заблудени овце! Като искате-има си редовен вот скоро.

404

Анонимен

преди 1 година

До 404Навсякъде може да намериш изявлението на Херо Мустафа, в което тя казва,че не е имала среща с Радев днес. Това беше много удобна лъжа,за да избяга той днес от народната любов.

403

до 401

преди 1 година

Така се започва! Сетне ще има и други! Диктатура за фашагите!

402

Анонимен

преди 1 година

вместо тия платени ртулупи да ни облъчват, дайте подробности за визитата на радев в юс посолстваото -това е новината! ако не дадете, отиваме в други сайтове с истински новини!

401

Анонимен

преди 1 година

Мутрите вън !Гониш Черепа, а хващаш Радев !!!

400

Анонимен

преди 1 година

Предлагам нов лозунг за протестите:Да пратим Радев в Латинска Америка! да вдига революции колкото си иска!

399

Анонимен

преди 1 година

Нека някой ми обясни как оставката на Борисов и Гешев ще реши проблемите му и тези на държавата магическа пръчица? Особено в настоящата криза. Има си избори скоро. Нека се излъчат лидери,да се състави платформа,да се запознае нарофа с нея и чо демократичния ред. Всичко останало няма да доведе добро. Искате рестарт на държавата,искате нормална държава и държавност, смятате ли,че това минава през бесилки, метежи и гражданска война?

398

Анонимен

преди 1 година

До АнонименНе,прочетох вече в два сайта,бесилката била за Гешев,сложена от хората на Прокопиев,други участници са Радев,Василев(ограбеното КТБ),Божков,адвоката на Десислава Иванчева,Боец(също платени от Василев) и други платени.

397

Анонимен

преди 1 година

Тук виждам само обиди на лична основа. Защо никой не коментора факта,че радев има личен мотив за призивите си и просто разчиства лични сметки,на гърба на бълг. народ, както и че се държи като латиноамерикански диктатор с вдигнат юмрук,който призовава към гражданска война?Това зряло поведение на политик,загрижен за народа ли е? Верно? И очаквате нещо хубаво от подобно нещо?!

396

Dinosaurus

преди 1 година

Който клати лодката, по ереме на буря (пандемия и икономическа криза) е чудовище.А който безмозъчно го акламира е самоубиец, но и убиец - на всички в лодката.Ако си мисли, че ще плува до брега от средата на океана е луд, но всички ще удави.Протестъри, събудете се, не сте само вие! И Радев не е Исус, че да ходи по водата.И даже да може, вас няма да ви измъкне на брега!!!

395

Истината

преди 1 година

От сбъркано, злобно и комплексирано същество, които иска единствено да си отмъсти друго не може да се очаква.

394

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христовей такива като теб са по тези глупави тийнеджърски и изкуфели протестъри, мечтаят за евразия...

393

Анонимен

преди 1 година

Има редовни избори след 7-8 месеца. Това отчаяно призоваване към оставки говори единствено за страха на Радев,който трябва да оправдава парите,инвестирани в него от олигарсите и Русия и нарушенията в президентската институция. Идва зима,криза и точно сега България едва ли има нужда от хвърляне на ненужни средства в едни предсрочни избори.

392

Анонимен

преди 1 година

До Народен съдти ли си народния съд?... знаеш ли че има и други хора освен теб?...

391

Анонимен

преди 1 година

Не мога да повярвам как може да има толкова заблудени хора,които не виждат,че радев иска оставката на Гешев,само защото започнаха да разравят далаверите около него?Това достоен човек ли е наистина според вас?Та той просто разчиства лични сметки в опит да откшони вниманието. Още човече,че откровено призовава към метеж и не му пука за опазването на здравето на хората по площадите. Това отговорен към нацията политик ли е?