430

Анонимен

преди 1 година

Ох,вече ми писна,избирайте си който искате да управлява,само не се карайте,бийте и избивайте помежду си!

429

Тарильома

преди 1 година

А аз си задавам въпроса защо чехлю плювналиев не се изправи и с авторитета си пудел на мафията да реши нещата.

428

Анонимен

преди 1 година

До 1908На ДБ целта им е друга,а тя е, да не съдят олигарха им ,това искат и им стига.Те вече си постигнаха целта,ако махнат и Гешев,за тях и за други подсъдими,ще е празник.

427

Анонимен

преди 1 година

От няколко години Гълъбов копае дъното. Моя позната учителка по история ми каза, че ги обучвал как да предават уроците за комунизма в 10 клас. Жената каза, че направо се е занимавал с политпросвета, подобна на онази от епохата на соца.Първо Гълъбов не е историк, нито пък разбира от педагогика и методика. Станал е гербав политпропагандатор и е безспорно, че захлебва здраво с политически и социологически манипулации.Президент си е Радев, а Гълъбов е един герберски слуга!

426

1908

преди 1 година

За голямо съжаление на ДБ, няма да ѝ достигнат гласовете на костовистите от ДСБ, защото те никога няма да гласуват в полза на БСП. Чисто и просто ще бъдат употеребени, а властта ще се вземе от турци, комунисти и Славчо.

425

Анонимен

преди 1 година

До края на Януари,не трябва да има избори,заради еврозоната,освен това е по-добре да има избори след края на годината,защото след изборите в САЩ,може би ще дадат нова насока на управление,ако евентуално победят демократите.

424

izh

преди 1 година

Тя комунолакомията е безкрайна. В момента в който, слрд 30 години, се посегна на милионерите на прехода и веднага се инвестираха пари в бунтове и медийни циркаджилъци. Естествено Марионетката реши, че ако после има баница и той трябва да лапне по голям залък, а ако няма никой не може да го бутне от текущата софра. Да му имам стратезите и гавазите. Българинът вярва на приказки, мисленето не му е от най силните черти. Така че - хак му е !!!

423

Бау

преди 1 година

Констатацията на Политолога за грешния тласък е сериозна! Веднъж бях пийнал и като тласнах, жената се развика - Не в тази дупка бе, некадърник! Голям срам брах!

422

Шломо Шекелберг

преди 1 година

Помня кога Гълъбов беше адекватен и проницателен, не само преди 10 години, но и дори преди 5-6.Ама нещо изглежда му е изтекъл срока на годност. Дано е временно състояние.

421

джо

преди 1 година

до Анонимен 413 Няма неудобен момент, то ние сме постоянно в криза. Колкото за олигарсите и тези които са обвинени никъде не съм чул протест в тяхна защита. Колкото повече изчакват да си подадът оставките Борисов и Гешев, толкова по-лоша ще е ситуацията за тях. Нашите управляващи политици не се научиха да си правят изводи от предишни ситуации. На народа просто му писна.........

420

Анонимен

преди 1 година

С тия платени тролове се обезсмисля всякаква дискусия,дневник, почистете си ***!

419

Чебурашка

преди 1 година

Радев защо не вземе отношение за бесилкити издигнати вчера от неговите поддръжници пред министерския съвет? По негова идея ли са издигнати, одобрява ли ги, той ли ще чете присъдите......

418

Анонимен

преди 1 година

Дори Бойко разбра,че притискането на Радев е грешка и не трябваше да започват тази кавга помежду си,защото сега завършва зле и за двамата!Голяма грешка! Белите бусове и цецомобилите не трябваше да преследват жена му!

417

Спеца

преди 1 година

Инциаторите на протеста не са от среди близки до Радев !Тоя Гълъбов лъже най-арогантно!Диалог с мутри не може да има , за мутрите Радев точно каза - "Мутрите вън от политиката"А това че Главния прокурор застава зад мутрите е голям проблем , но...ще се върне върху него!Ясно ли ти е Гълъбов!

416

Анонимен

преди 1 година

До КметътМашинно или електронно гласуване,означава манипулация!А избори не искаме,защото момента не е подходящ ,а и тези хора са твърде агресивни,както се вижда!

415

Кметът

преди 1 година

Точно сега е моментът за предсрочни избори, за да може служебния кабинет да подготви честни избори и задължително МАШИННО гласуване.Ако останат тези ще ги фалшифицира отново.

414

Анонимен

преди 1 година

Сега е точния момент за сваляне на мафиотското правителство и не бива да се изпуска...те са в нокдаун...

413

Митоди Андреев

преди 1 година

Прав е Антони Гълъбов, Путин е главният виновник

412

Професионалист

преди 1 година

От КОКАЛА!

411

Анонимен

преди 1 година

До джоПроблема не е Плевналиев или Радев,проблема е,че точно сега е най-неподходящия момент да се сваля правителството,а също е проблем и компанията на Радев и олигарсите,които го подкокоросват.Радев е объркан,неопитен в политиката,притиснат,уплашен и в уплахата си върши грешки,аз дори не го обвинявам толкова много,колкото тези около него.