410

Тарильома

преди 3 години

А аз си задавам въпроса защо чехлю плювналиев не се изправи и с авторитета си пудел на мафията да реши нещата.

409

Анонимен

преди 3 години

До 1908На ДБ целта им е друга,а тя е, да не съдят олигарха им ,това искат и им стига.Те вече си постигнаха целта,ако махнат и Гешев,за тях и за други подсъдими,ще е празник.

408

Анонимен

преди 3 години

От няколко години Гълъбов копае дъното. Моя позната учителка по история ми каза, че ги обучвал как да предават уроците за комунизма в 10 клас. Жената каза, че направо се е занимавал с политпросвета, подобна на онази от епохата на соца.Първо Гълъбов не е историк, нито пък разбира от педагогика и методика. Станал е гербав политпропагандатор и е безспорно, че захлебва здраво с политически и социологически манипулации.Президент си е Радев, а Гълъбов е един герберски слуга!

407

1908

преди 3 години

За голямо съжаление на ДБ, няма да ѝ достигнат гласовете на костовистите от ДСБ, защото те никога няма да гласуват в полза на БСП. Чисто и просто ще бъдат употеребени, а властта ще се вземе от турци, комунисти и Славчо.

406

Анонимен

преди 3 години

До края на Януари,не трябва да има избори,заради еврозоната,освен това е по-добре да има избори след края на годината,защото след изборите в САЩ,може би ще дадат нова насока на управление,ако евентуално победят демократите.

405

izh

преди 3 години

Тя комунолакомията е безкрайна. В момента в който, слрд 30 години, се посегна на милионерите на прехода и веднага се инвестираха пари в бунтове и медийни циркаджилъци. Естествено Марионетката реши, че ако после има баница и той трябва да лапне по голям залък, а ако няма никой не може да го бутне от текущата софра. Да му имам стратезите и гавазите. Българинът вярва на приказки, мисленето не му е от най силните черти. Така че - хак му е !!!

404

Бау

преди 3 години

Констатацията на Политолога за грешния тласък е сериозна! Веднъж бях пийнал и като тласнах, жената се развика - Не в тази дупка бе, некадърник! Голям срам брах!

403

Шломо Шекелберг

преди 3 години

Помня кога Гълъбов беше адекватен и проницателен, не само преди 10 години, но и дори преди 5-6.Ама нещо изглежда му е изтекъл срока на годност. Дано е временно състояние.

402

джо

преди 3 години

до Анонимен 413 Няма неудобен момент, то ние сме постоянно в криза. Колкото за олигарсите и тези които са обвинени никъде не съм чул протест в тяхна защита. Колкото повече изчакват да си подадът оставките Борисов и Гешев, толкова по-лоша ще е ситуацията за тях. Нашите управляващи политици не се научиха да си правят изводи от предишни ситуации. На народа просто му писна.........

401

Анонимен

преди 3 години

С тия платени *** се обезсмисля всякаква дискусия,дневник, почистете си ***!

400

Чебурашка

преди 3 години

Радев защо не вземе отношение за бесилкити издигнати вчера от неговите поддръжници пред министерския съвет? По негова идея ли са издигнати, одобрява ли ги, той ли ще чете присъдите......

399

Анонимен

преди 3 години

Дори Бойко разбра,че притискането на Радев е грешка и не трябваше да започват тази кавга помежду си,защото сега завършва зле и за двамата!Голяма грешка! Белите бусове и цецомобилите не трябваше да преследват жена му!

398

Спеца

преди 3 години

Инциаторите на протеста не са от среди близки до Радев !Тоя Гълъбов лъже най-арогантно!Диалог с мутри не може да има , за мутрите Радев точно каза - "Мутрите вън от политиката"А това че Главния прокурор застава зад мутрите е голям проблем , но...ще се върне върху него!Ясно ли ти е Гълъбов!

397

Анонимен

преди 3 години

До КметътМашинно или електронно гласуване,означава манипулация!А избори не искаме,защото момента не е подходящ ,а и тези хора са твърде агресивни,както се вижда!

396

Кметът

преди 3 години

Точно сега е моментът за предсрочни избори, за да може служебния кабинет да подготви честни избори и задължително МАШИННО гласуване.Ако останат тези ще ги фалшифицира отново.

395

Митоди Андреев

преди 3 години

Прав е Антони Гълъбов, Путин е главният виновник

394

Професионалист

преди 3 години

От КОКАЛА!

393

Анонимен

преди 3 години

До джоПроблема не е Плевналиев или Радев,проблема е,че точно сега е най-неподходящия момент да се сваля правителството,а също е проблем и компанията на Радев и олигарсите,които го подкокоросват.Радев е объркан,неопитен в политиката,притиснат,уплашен и в уплахата си върши грешки,аз дори не го обвинявам толкова много,колкото тези около него.

392

Професионалист

преди 3 години

Уважавайте суверена,а той не иска да го лъжат,крадат и обиждат.Ето защо се оттеглете от колела,който гризете вече 11г.Оставка !

391

лъжеца Радев

преди 3 години

Днес Радев излъга медиите в Бургас, че бърза за среща с американския посланик. Това беше опровергано официално от посолството на Америка. Този е лъжлив и страхлив. Достраша го от протестиращите, че му искат оставката. Пък и не иска да се срещне с журналисти, защото е *** и не може да отговори на въпросите им.