20

Анонимен

преди 3 години

Всички на барикадата! Не защитим ли ГЕРБ, няма и многомилионни кухи проекти!проф. Антоанета Христова

19

Няма ли най-после

преди 3 години

някой да започне редовно да припомня на българина колко струват едни избори?ДОСТА МИЛИОНА СТРУВАТ!За тази година в бюджета няма запланувана такава сума, значи трябва да се откъсне от други запланувани разходи - от парите за здравеопазване, за построяване на детски градини и т.н.Това трябва да се повтаря поне по 20 пъти на ден по новините, за да се запита *** струва ли си да отгладува тези пари само за да могат фирмите на едни комунисти да изместят други комунисти от обществените поръчки?

18

До П Славова

преди 3 години

Славова, аз не виждам разделение на обществото.Иска се оставката на Гешев и на доказания мафиот и крадец Борисов. Само платените медии омаловажават всички записи снимки и документи как герб, начело с Борисов краде. И то яко.Плюс това краде и от Европейските пари.Не видях някакъв протест в защита на Борисов. Имаше два контрапротеста организирани и платени от герб, единия с цел разпалване на етническа война.Единствено чуваме оправдания как всичко е манипулирано.Моля ви за поне малко обективност

17

уж ремонтират за

преди 3 години

милиони и като прережат лентата требва да се преработва отново - тия европейски пари да не са бездънна яма

16

стига сте точили

преди 3 години

хазната безнаказано в чекмеджета

15

баце

преди 3 години

По добре разпилян кабинет.

14

Анонимен

преди 3 години

Последните поствания по скоро са на хора с комплекси.... каква била жената... абе вие глупави ли сте да разберете че тези като паднат или се махнат бяма да дойдст по свестни а по овълчени и тогава глада ще е още по голям.... все още няма сериозна алтернатива на това правителство.... всичко ще стане още по голям батак и пак ще излезете на протести но ще е по лошо.... Радев пък само насъсква наивните хора които чакат някой да им даде по големи заплати .... няма големи заплати ако няма икономика

13

Freeman

преди 3 години

Начи "многоуважаваната" професорка предлага протестиращите да отстъпят, за да запазят достойнството на управляващите мутри? Да изчакат, за да се успокоят и да седнат на маса да преговарят. С мутрите? Тея хора, уж се имат за някакви специалисти, а още не разбират какво се случва в момента.

12

Май няма кой

преди 3 години

Добре де дайте имена, хайде наредете вашия дрийм тийм .. като толкова лаете чакам ...

11

Анонимен

преди 3 години

Тази *** е една от наемните гробаджийски измислени плямпала. Политически психолог била хахаха, а шефа и май е за психиатър или за затвора.

10

Анонимен

преди 3 години

Щото сегашния е подреден и разумен кабинет....

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Сериозно ??? Брех ,незаменими ,а ? Тези клишета ,българина ги знае отпреди 140 години ......Ако не е султана ,кой ще управлява ,кой ....? Можело и без султана .

8

Срам

преди 3 години

Главата и е празна като кънтяща тиква.

7

Анонимен

преди 3 години

guska!

6

антоанетини

преди 3 години

Крайно неприятна госпожа. Нафукана, с диво самочувствие, струва ми се, че в името на едни облаги губи компетентност и искреност. От материята си не знам доколко разбира, но като човек... ако се е продала, е жалка картинка.

5

Анонимен

преди 3 години

Откакто почнаха протестите един се покри бе медиина звезда голяма.Къде си бе генерален седни ден те няма

4

Анонимен

преди 3 години

Тежко му на следващия кабинет. И то не защото нямало кой да управлява, както се опитват да внушат платените медии и самия мин председател крадец.Държавата е тотално окрадена и в огромни дългове. Мини ще изкочат на 1001 места. Въпреки това е по добре народа да избере нов модел, отколкото да продължават да го крадат най нагло.

3

Анонимен

преди 3 години

Тя тая като Танева. Дайте да крием че крадем че ще ни спрат кранчето.Та нека Тиквата пълни шкафчето че може и по лошо да стане.

2

Анонимен

преди 3 години

Подло=га на Герб,по=отвратителна от самите тях!

1

Дънят глупости

преди 3 години

Колко професори лаладжии има в тази България?