19

Анонимен

преди 3 години

До 15. Ти май изобщо не осъзнаваш, че И СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ БЪДАТ СПЕЧЕЛЕНИ ОТ ГЕРБ.

18

ПЕШО ПЕТРОВ

преди 3 години

ВАШИТЕ РАЗСЪЖДЕНИЯ ЯСНО ГОВОРЯТ,ЧЕ ВИЕ СТЕ ФЕН НА СЕГАШНОТО МАФИОТСКО-МУТРЕНСКО ПРАВИТЕЛСТВО И ИЛИ ИМАТЕ ИНТЕРЕС ОТ НЕГОВОТО ОСТАВАНЕ ИЛИ СЕ СТАХУВАТЕ ОТ ПРОМЕНИ.КАКТО ПРЕДИ 1989ГТАКА И ПОСЛЕДНИТЕ 30ГОДИНИ В БЪЛГАРИЯ УПРАВЛЯВАТ КОРУМПИРАНИ МУТРЕНСКИ ПРАВИТЕЛСТВА ,А ВСИЧКИ КАТО ВАС И МЕНЕ СИ ТРАЙКАТ.ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИЖДАМЕ ЧЕ НЕПОЛИТИЗИРАНИЯ,ИНТЕЛИГЕНТЕН НАРОД СЕ СЪОБУЖДА И ИСКА ДА НАПРАВИ НЕЩО ЗА БЪДЕЩЕТО.ВМЕСТО ДА ГО ПОДКРЕПИМ ВСИЧКИ ТАКИВА КАТО ВАС ИСКАТ ДА ГО РАЗКАНДАРДИСАТ И ОТКАЖАТ. СРАМ.

17

изнервен

преди 3 години

До 9. А ти кой си и какъв си, та знаеш как трябва да работи прокуратурата? Напиши си името и длъжността бе, тарикат.

16

До 11 от 7

преди 3 години

Каква гербава хранилка бе мушморок,аз съм на 72 години и преживях управлението и фалитите отТошо,Луканов,Попов,Беров,Виденов,Костов,Симеон ,Станишев и най-крадливата тройна коалиция.Е няма нужда да си нито гербер,нито мербер за да съпоставиш всички тези и кой какво направи и как е сега....Опашките по границите са за кеф,а не за хляб и свободата на човека не е проблем и се чудите как търсите кусури...Гербер съм бил, д.р.и.с.льо!

15

Гледна точка

преди 3 години

До. Ти ако не си, дррисльо, аз този филм съм го гледал. Като махнахте с подобни протести модела ГЕРБ през 2013, защо хората пак ги избраха след една година. И после пак. Нали са много лоши, бе галошш? Само не ми пиши поредната глу.пост, че си купували изборите, защото ГЕРБ три пъти печелят парламентарни избори, когато не са на власт.

14

До 15

преди 3 години

Винаги има алтернатива, пич.Във всяка ситуация.Моделът ГЕРБ, в момебта е тумора на държавата. Трябва да се отстрани. След това, ще дойдат други.

13

Гледна точка

преди 3 години

До 7 и 11. Никой не е казал, че без Борисов не може и трябва да е вечен. Говорим за ситуацията В МОМЕНТА И ЛИПСАТА НА АЛТЕРНАТИВА. Май не си спомняте историята.

12

До 7

преди 3 години

Леле...ако Бойко си тръгне...15 години лош късмет и черна магия за държавата, така ли?Ми гласувайте го пожизнен бе. Каъо неговия кумир, правешкия.

11

До Пешо Петров

преди 3 години

Пешо ,ти разсъждаваш ли бре хлапак? Това е държава не ТПК да и смениш ръководството и за 24 часа всичко изведнъж да е наред! И тези същите гдето ще ,,сменят системата " колко пъти още ще ни докарват до фалит,. Или си малък ,или си г.упав за да не го проумееш. Прав е 7 , ако падне правителството ,само след няколко месеца посред зима пак ще зъзнем на площада..За хора свикнали на слободия като теб и само да получават нищо и никога няма да е в ред

10

Анонимен

преди 3 години

Тъпата опорка че от хунтата по-добро няма ВЕЧЕ НЕ ВЪРВИ!!!!!

9

До7

преди 3 години

За разлика от теб и себеподобните които сте на Гербавата хранилка и се радвате на подхвърлените ви трохи,хората не са слепи,и стига с тая мантра,че виждаш ли ако го няма Борисов ще трябва да закриване държавата!Именно този начин на мислене ни докара до под кривата круша!Най последни във всички възможни топ класации в Европа!

8

До 8

преди 3 години

Ти, май, грам представа си нямаш къде всъщност е проблема с Гешев и неговото т.н. "правосъдие"

7

Bungar

преди 3 години

Така трябва да бъде.Независимо дали е министерство или президентство.Няма недосегаеми,било то и служители в президентството.Как да отидат там...по терлици ли???.До сега все така беше...тихичко и замазване.Най после всичко на показ..да е ясно на всички.

6

До 1

преди 3 години

Браво! Явно си от разузнаването,как всичко знаеш и ти е ясно! Те тия които хвърлят камъни и шишета са от твоя отбор....Не знаят точно какво искат ,ама си е хепънинг и слободия !!! Ако днес правителството подаде оставка ,още през късната есен ще дойде криза и 15 години няма да се оправим,ама кой да мисли....Против кого ще викате тогава през зимата ,мозъчета кухи??!?!?

5

emigrant

преди 3 години

И каква излиза логиката др. Рашков?!Внушаваш ни,че е много лошо да се пипат вашите момчета,милиардерчета,дето ви спонсорират под масата!Ама що сега,ама що така,ама не е ли е по добре късно отколкото по късно или отколкото никога?!Ами то по тая логика би трябвало да почнат направо от теб!И ти си на хранилката в специалните органи повече от 20 години?!И що ти,като си толкоз умен и бдителен не си си задал въпроса кактъй черепа забогатя толкоз и не постави въпроса на гжа Импексова,дето е от боята ти

4

Ретро мода

преди 3 години

Оригиналната стара марка за чадър над мафията отново е шик....

3

ПЕШО ПЕТРОВ

преди 3 години

ТОВА КОРУМПИРАНО ПРАВИТЕЛСТВО СЕ ДЪРЖИ СЪС ЗЪБИ,НОКТИ ,ЛЪЖИ И ИНСИНУАЦИИ ЗА ВЛАСТА.КОГАТО БОЖКОВ ИМ ДАВАШЕ ПАЧКИ МЪЛЧАХА.КОГАТО ТОЙ СПРЯ КРАНЧЕТО.. ПОЧНАХА ДА СТАВАТ ПРИНЦИПНИ.НЯМАТ СРАМА, НЯМАТ МОРАЛ.КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ЩЕ ЗАСТАНЕ ЗАД ТЯХ АКО НЯМА ИЗГОДА.ЗАТОВА САМО ОСТАВКА И НОВИ ИЗБОРИ

2

нормален

преди 3 години

Какъв шум бе другарю Рашков? Да не би с фанфари и тъпани да са влизали Ти през мазето или покрива ли искаш да влязат? .Най нормално си влязоха през широко отворени врати...Шумът го вдигат твоите хора и медии.Кой ще чуе нещо,ако не се разтръби от хората на човекът с вдигнатия юмрук??....Страшно ,нечистоплътно нещо е комуниста-създава проблем и го приписва на опонента си..... Лъжи, инсинуации,саботажи и подмолни действия, това е идеологията на тази отречена от човечеството партия!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Даде ама приципалът(Борисов)размахва секирата(Гешев)само когато не са платени НЕОБХОДИМИТЕ проценти.На това не се вика обслужване на политически интереси, а си е направо жив рекет!