39

До 38

преди 3 години

Не мож им обясни на глупави глезльовци, колкото и да се напъваш ! Такива трябва да идат да поживеят в Северна Корея или Китай, за да проумеят !

38

А

преди 3 години

Тоя чувал ли е, че "страх лозе пази" ! Точно затова прокурорите трябва да вдигат шум - за да се знае, че действат, а не спят !

37

Анонимен

преди 3 години

Тоз скелет от бюрото за специални разузнавателни средства ще оправя бакиите на Радеф

36

До Пенсилвания

преди 3 години

Човек преминал и преживял времената от 80те до днес мисли като теб! Пуберите и милениум поколението не са преживели нищо ,за да могат да имат сравнение .За това тук се говори за ,,тумор" за ,,магаре" за ,,мафиотско правителство" ,ГЕРБЕРИ,И Т.Н. и по това се познават голобрадите критици и нихилисти!!! Ами какво сте видели и преживели вий бе лиг.льовци?!? Насилие на полицията ли ,направо як бой до посиране на Московска 5 и ако продължиш да мрънкаш Белене!!Глезени дечурлига!

35

Анонимен

преди 3 години

На Гешев му е работата да повдига обвинения на престъпниците!Какво лошо има?Нали затова чакахме такъв главен прокурор?!Кой от предишните?Например Борис Велчев с червеното потекло!Спокойствие за червените олигарси!Гарван гарвану око....

34

GURU

преди 3 години

До Пенсилвания Mnogo pravelno kazano

33

До 18 изнервения

преди 3 години

Юрист съм. И съм учил поввче от този милиционер Гешев.Нещо друго да ме питаш?Кажи си ти професията и дали мможеш да гояориш за право с мен.

32

Анонимен

преди 3 години

Всичката помия изплува по време на протестите!

31

Анонимен

преди 3 години

Абе протестъри симпатични сте като всички млади хора,ама малко прочете!Книги като бе четете!Айфоните са на *** ви!Политиците обичат да им забравят миналото!Само с емоции не става!

30

Анонимен

преди 3 години

Само ГЕРБ!

29

Пенсилвания

преди 3 години

На следващите избори пак Бойко ще спечели.Той наистина няма алтернатива в момента,колкото и да ви е неприятно това,което пиша.Това е истината,сигурно краде незнам,не сме крали заедно,ама и направи много неща.Другите само крадяха от 1990г насам,ама българина има къса памет,забравил е,какъв глад беше 90те години.Няма нищо - тя Нинова и Радев ще ви ги припомнят,друг път да не забравяте.

28

Анонимен

преди 3 години

До изнервенПредпочитам да напиша твоите: безработен гербаджия, разнасян като мръсен чувал с рейс срещу скромната сума от 30 лв.

27

Анонимен

преди 3 години

Вие не го помните този Рашков,но ние го помним!Какви огромни далавери се правеха по негово време!Още един скелет от гардероба на комунистите!Радеф?

26

ПЕШО

преди 3 години

До АнонименГЕРБ ЩЕ ГИ СПЕЧЕЛИ НО С 28ПРОЦЕНТА.С ДПС ЛИ ЩЕ ПРАВИ КОАЛИЦИЯ?

25

Анонимен

преди 3 години

Мантрата ,че нямало кой ,освен Бойко да управлява....си я пускайте там като опорна точка в мин. съвет.Па то едно магаре да вържем там по -малко зулуми ще направи!

24

Анонимен

преди 3 години

Този кога влезе в президенството и застана на амбразурата.

23

село майка

преди 3 години

KOГИ, КЕ ВЛЕЗНЕТЕ В на боко спалнята...

22

До 15

преди 3 години

Кои са другите и как точно идват??? Тези се махат и изведнъж идват Нинова ,Манолова,Копейкин,Хр.Иванов,ген Атанасов , Паунов и офицера Радев !!! И........???? А и дане забравим икономиста ГЕЧЕВ !!...Този ,,тумор на държавата" направи повече от всички преди него за тази държава.

21

Анонимен

преди 3 години

Алтернатива има и тя е коалиция от ренегати, криминали, олигарси, адвокати на мафията. Връщане на хазарта, лафките, олигарсите в изгнание като герои.

20

До19

преди 3 години

Не само си гербер,ами и миришеш отдалеч! Подушваммммм те!