176

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Цялата парламентарна група на ГЕРБ е заразена с 👑! В сряда няма да сме в Парламента!!!

175

asd

преди 3 години

Румене, защо ти трябваше да ставаш кукла на конци на БСП? Какъв позор! какво национално предстелство! Нима не видя колко хора БСП използва и изплю като пумия. Жан Виденов, Орешарски...

174

Анонимен

преди 3 години

Няма никакви пари. Паунов му говори, че ГЕРБ са кръвопийци и иска да му помогне да прави партия но му казва че това ще отнеме време, докато чрез протеста ГЕРБ може да паднат по-бързо и тогава ще може да се върне. После му казва че ще внесе питане към Горанов, за да опита да му помогне ако Гешев да свали обвинението и да може да се върне в България. Нинова само се прави на доброто ченге. Всеки избирател има право на помощ от депутат, за да се защити.

173

Анонимен

преди 3 години

Парите се раздават на тарторите на агитката на Левски.Говори се и за пловдивска агитка.Също така и близки бизнес партньори на Божков организират служителите си.Незнам как не го знаете като по кварталите по младите правят списъци и агитират.Няма лошо нека се нахранят по бедните така и така протеста ще мине и замине поне бизнеса да върви.

172

А Деса е в

преди 3 години

Нервна криза... Че е само Фигурантка... А тя се мислеше за първа дама... *** яко ще го отнесе довечера... Очаквайте излияния по късни доби у фейса...

171

Хохохоооо...

преди 3 години

АЙДЕ СЕГА... ТУРЕТЕ НА ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ, ЧЕРЕПА И КОКАЛИТЕ. ХАХАХААА...А ЗНАЯТ ХОРАТА КОЙ ПЛАЩА НА БКП/БСП ЗА ПРОТЕСТИТЕ, БЕ....!!!!УВАЖЕТЕ ЧЕРЕПА.... ХАХАХААА!!!!

170

Анонимен

преди 3 години

Това което изнесе Сийка Милева няма престъпление. Паунов му казва, че го подкрепя, а Божков му говори че иска да прави своя партия и щаб с 20 хиляди лева срещу ГЕРБ и да протестират срещу ГЕРБ. Няма нищо нередно Всеки има право да протестира в България по законния ред. А Паунов и Божков явно са добри приятели, но Божков е приятел и на Софиянски и на Костов и куп други политици и това не ги прави престъпници. Не разбрах за писмен отговор на Горанов в параламента или какво говорят.

169

Дядо Мраз

преди 3 години

Т.е. БСП легализира Гешев и действията му. Как само Корнелка се изработи срещу храненика си Радев, сега щестане още по-цветно и интересно. Отивам за пуканки.

168

бсп и протест

преди 3 години

яхваме говедата веднага и ги подкарваме в нашия обор.Отвратителна партия (опа паасмина) откак се е пръкнала.Днеска викайте на протеста. Вън БСП от България или сте техни слуги!!!!

167

Спомням си

преди 3 години

2013 година ... Мая Манолова, Бареков (разбирай Цветан Василев), автобуси със двойни дъна... и други такива измишльотини.И после ... Орешарски !А всички тези употребени наивници, които и тогава бяха излезли "за нов модел на управление" след няколко месеца хвърляха камъни по същите тези с "новия модел на управление".Писна ми хора без никаква памет, отговорност и грам акъл в главата, да се опитват да се налагат с крясъци и в разрез с всякакви демократични норми и да ми ограничават свободата.

166

Става нещо скрито

преди 3 години

Нинова да си признае веднага и да изхвърли Паунов толкова бързо говори че нещо става в Държавата.Тези разкрития на Прокуратурата тези совалки на Посланичката говорят че залога е голям и в тигана ще бъде хвърлена голяма риба и ще замирише на изгоряло.Всеки панически е тръгнал да се спасява и да минимизира загубите.Да мислим че Гешев е толкова смел и сам ще бори мафията с опасност за живота си и този на близките е малко наивно.Явно момчетата от Лозенец които слушат Азия,Африка и Европа имат нещо

165

BG интелектуалци

преди 3 години

Властта се взима на избори, не на улицата. Никой, дори и президентът на републиката, няма право да зове за метежи и бунтове, да нарича една част от народа мутри и да я противопоставя на друга. Никой, дори и президентът на републиката, няма право да се намесва в работата на независимата съдебна система и да кадрува, искайки оставката на главния прокурор. И то точно в момента, когато главният прокурор води тежка война с ключови участници в разбойническото ограбване на България !"

164

Анонимен

преди 3 години

Довечера сме отново на протест!Пишете си глупости колкото щете.Оставка!

163

Дубайския овчар:

преди 3 години

Шшш ало... Овцете.. 18 часа е... Какво ми блеете пред компютрите.... Рррррр Я всички на Герена пред министерски съвет... И няма да ми се шматкате насам натам безцелно.... Ррррр... Опа.. Че пари съм дал... Ти къде *** овцооооо... Рррррр... Сега ще пусна и верния овчарски ПЕС Фигурантчо да ви води.... Ррррр *** омразна гад такава... .кат се върна само бой и стригане.. С билтчетата...

162

Хахаха

преди 3 години

Хахахаха,късно, късно либе за китка ...Всички вече разбраха, че това не е протест, а опит за държавен преврат.Изборите са само след 9 месеца!!!Защо така наречените умни искат да дадат цялата васт на пРезидента Радев ?Или не са умни, или са русофили ...., за първото си има дума и тя е ***, но за второто си е чисто национално предателство!Който отиде на протеста, директно тика властта в ръцете на пРезидента Радев - чорап и комунист.Турболибералите са си чисти комунисти, та баш са се гуш

161

по темата

преди 3 години

той не е член на партията, а е гьз на същата.

160

Ха ха ха,

преди 3 години

До Анонимен 151 Пак ли мислите за национализация,най-после изплю камъчето.Ама, това всички го знаят отдавна и не желаят да се случва за пореден път.

159

Червен

преди 3 години

Опитват се да ни разединят, но няма да успеят. Трябва да сме единни и да не се поддаваме на провокации. Стоим плътно зад Др. Нинова, тя е нашият водач.

158

до 169

преди 3 години

ти верно си овца хахахаах то масово са като теб

157

Анонимен

преди 3 години

Дори Паунов да е платен което е съмнително, Няма как толкова много хора на протеста да са платени. И какво ще направи дядото Паунов сам който е сам и от опозицията срещу ГЕРБ. нито може да приеме закони нито може да точи пари от НАП.