196

Анонимен

преди 3 години

Тогава нека ГЕРБ забранят протестите и може и изборите и ще са постоянно на власт и няма кой да плаща и купува протести и избори. СДС направи Божков милионер и той ще се опитва да търси път към власт ако го подгонят даже и като направи собствена партия защото има много пари.

195

ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТА!!

преди 3 години

НОСЕТЕ ЧЕРВЕНИ ЗНАМЕНА С "ВЕСЕЛИЯ РОДЖЪР"!НАПРАВО ЩЕ Е ХИТ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ!ДА ПОДКРЕПИМ СПОНСОРА СИ , ЗА ПО-НАТАТЪШНА ПОДКРЕПА..!БЪЛГАРИЯ ---ЦЯЛ ЕДИН ИГРАЛЕН И ПУБЛИЧЕН ДОМ!БОЖКОВ --ПРЕЗИДЕНТ...ОЛЕ!!!

194

stiling

преди 3 години

Абе стига глупости нямало престъпление в разговора между ПАУНА И ЧЕРЕПА! Сега какво излиза комунста Паунов заклел се да защитава и брани бедните и онеправдани хора, в качеството си на депутат прокарва депутатско питане към Горанов по заръка на кой, на един от най мастите олигарси в България ЧЕРЕПА. Тоест комуниста защитава интересите на ОЛИГАРХА ЧЕРЕПА! И тук всички си мислим, ме не взел пари за това от ЧЕРЕПА! Хахахах Защитава интереса на клетия беден ОЛИГАРХ,вместо на бедните старци избиратели

193

Веселият Роджър

преди 3 години

Новият символ на БСП.

192

Анонимен

преди 3 години

Борисов и Горанов са хвърлили око на бизнеса на Божков. Паунов е ненужен на Нинова, защото Нинова ще прави коалиция с ДПС и Да Турция. ГЕРБ са платили поне 200 хиляди лева за автобуси и контрапротести.

191

Вечна дружба

преди 3 години

Сега покажете разговорите как Паунов препредава инструкциите за съвместни действия на Божков към други депутати и функционери на БСП. Със сигурност има! Той Божков е играч ка едро и не инструктира Паунов персонално,а цялата БСП. Да видим още колко БСП-ари ще се разделят с постовете за организиране на държавен преврат в сътрудничество с престъпния свят. То не че някога е имало разлика между партия и престъпен свят - просто преливане на хора и пари от едното в другото, двупосочно!

190

Анонимен

преди 3 години

Никога досега не сме били толкова зле. В момента сме 1:1 като "Фермата на животните" на Оруел. И физиономиите на управляващите и на Гл. Прокурор са свински.

189

Mhm

преди 3 години

Направо съм шокоран как Курнелчето не е казала,че тези записи са нагласени и не са истина. Почва да излиза истината за връзката между Божков и Бсп. И после с цялата си наглост вика оставка. За какво да дава оставка Борисов. За да се върне на бял кон Божков ли? Ми не мерси.

188

НИЕ ОТ ЛЮЛИН ..

преди 3 години

ДОВЕЧЕРА ОТИВАМЕ НА ПРОТЕСТА , СЪС ЧЕРВЕНИ И НАЦИОНАЛНИ ЗНАМЕНА , С ЧЕРЕПА И КОСТИТЕ ПО ТЯХ!НЕКА УВАЖИМ СПОНСОРА ,БЕ...!ЕЛАТЕ С НАС ....ЧЕРЕПА ЩЕ Е ПРИ ВАС/.. и у джоба.../

187

млад протестър

преди 3 години

аз не съм левичар,не съм и десничар,АЗ СЪМ ПРИ ЧЕРЕПА НАДНИЧАР!!!!!!!

186

Анонимен

преди 3 години

Нинова срещу коя корупция ще се бори? Мръсни кому не та

185

Анонимен

преди 3 години

Преди герб къде бяхме по корупция..... пак последни но и много по бедни.Сега сме поне по добре финансово

184

Анонимен

преди 3 години

Преди герб къде бяхме по корупция..... пак последни но и много по бедни.Сега сме поне по добре финансово

183

Гуфу

преди 3 години

Курнели обче едно си знае. Той не бил член на БСП. Баси наглостта депутат от БСП обаче не е член. То си е негова работа с кой говори ама го изключваме от партията. Лъсна им *** на всички. Президент, БСП, ДСБ, Да БГ, Не БГ, ДПС и това е. Баси новината имаме за еврозоната. Дето копахме години и сички мишки си мълчат. Безпринципни политици и политики се обединяват само и само да свалят правителството пък после ще му мислят. Това ли искате бе хора полвин година безвремие.

182

Алекс2

преди 3 години

Такъв "разговор" може само да изненада наивниците ! БСП воглаве с Радев са най обикновенни национални предатели ! Срам за всички които им симпатизират !

181

Анонимен

преди 3 години

ПАУНОВ МАУНОВ, БОЖКОВ КОЖКОВ - ЗАЩО СЛЕД 12 ГОДИШНО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ СМЕ НАЙ-КОРУПИРАНАТА И НАЙ-БЕДНАТА СТРАНА В ЕВРОПА?????????????

180

СМЕХ БАКЕ...

преди 3 години

СТЕСНАТОТО ЮМРУЧЕ НА ПРЕЗИДЕНТА , НОСЕЛИ НА ПРОТЕСТА ....2-,000,000- лв, БЕ...ДАРОВЕ ОТ ЧЕРЕПА ОТ ДУБАЙ ПО КУРИЕР...ХА,ХА,ХААААААААА...ПАУНОВ СИ ПРИЗНВА , КАТО ЧЕСТЕН КОМУНИСТ!КОРНЕЛИЯ ГО УВОЛНЯВА ОТ ПГ НА БКП/БСП!СМЕХ....

179

Анонимен

преди 3 години

Как да няма пари като на втория ден ми предложи мой приятел да събера още 20 - 30човека попитах го защо да карам още хора а той каза ще има почерпка...... след 3 часа на протеста ми каза само 30лв на човек и да не се чува.Но не всички са платени .......

178

Анонимен

преди 3 години

Паунов е лидер на Комунистическата партия (БКП)и е коалиционен партньор на БСП.

177

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Довечера на протеста , излизаме със знаме и на него ЧЕРЕПА И КОСТИТЕ!!!Нека знаят хората кой ни финансира бе...!