236

Анонимен

преди 3 години

Най-смешното е, че ГЕРБ са толко зле вече, че даже и комунисти и богаташи, които обикновено са врагове, почнаха да се прегръщат и обединяват за всенародно въстание срещу ГЕРБ. Явно кризата става все по-сериозна и все повече хора разбират, че ГЕРБ са антибългарска партия и обслужват само някакви колониални интереси на САЩ и ЕС и се гаврят с българите..

235

ПОЗНАВАЧ

преди 3 години

Пауне..., Кауне...

234

Алекс2

преди 3 години

Еееее другари пак ли се наакахме бре ? Май е по добре Нинова е да гаси лампата !

233

Анабел

преди 3 години

Защо да е позор Гешев? Щото разкрива една по една схемите на Божков и Радев ли?

232

Анонимен

преди 3 години

Абе на Нинова хич не и хареса слоганите на Фигуранта Радев "при мене няма да се краде" и "мутри вън", защото явно Радев не знае, че точно нейните мутри са финансирали неговото избиране за Prezident. А той си мисли, че това е казармата и са го назначили ей така, за главнокомандващ на целокупния Зайчарник !

231

Анонимен

преди 3 години

Гешев е ПОЗОР!

230

Анонимен

преди 3 години

ДПС и ГЕРБ се тресат от страх. Ще бъдат изметени.

229

тая за какви ни мисл

преди 3 години

Корнела за какви ни мисли? Може би за ид****Та те тия от БСП нарочно са избрали непартиен член на групата та ако се провалят да кажат че той е не партиен и не нямат пръст в тая работа. Тая мисли че народа е *** ли? Мислите ли че Паунов много го интересува и му трябва да преговаря с Божков? Не. Той просто е бушона. Долна игра с долни участници.

228

анонимен

преди 3 години

България никога повече с бсп и дпс

227

Анонимен

преди 3 години

ся Хироу Мустафа ша упрай проблема.от ВАШингтон ша изпратят факС с инструктаж.а, от Рашша ша пратят по факсу инструктаж до президентсвото.....и след три дни, никой няма да помни какво е ''произошло'' .И ТАКА ОЩЕ 30 ГОДИНИ...!

226

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПаунов какво е виновен, че Черепа му звъни. Той си действа законно и внася питане към Горанов както и за всеки друг избирател. Това му е задължеие. Черепа има пари и си ги харчи за партия и партията му излиза да протестира. Ама не било морално но морала на ГЕРБ къде е като платиха контра автобусите. Всеки може да протестира.

225

Анонимен

преди 3 години

ее пак пробутвате неистинитой е шеф на бкп и е част от коалиция за българияминистрите дето им взеха оставките от герб ли са -не от коалиционните партньорезащ отогава не качзате че са от гербтоя паунов си е като банкянския комунисти той си остана член на бкп при това демонстративно ама много бързо забравяте- напусна службата банкянския за да не си предаде партийната книжкатова за сведение на борците срещу бкп

224

Анонимен

преди 3 години

я, веселия роджър (черепа) се обажда от дубай! ха!

223

Анонимен

преди 3 години

Ей, страшен си, Гешев! Хвана в издънка някакъв лидер на партия, за която никой не е чувал! Голям успех, бе.

222

билетчето

преди 3 години

тръкни ме тук и тук и тук! Навсякъде тръкни ме, тръкни ме тук и тук и тук! пък може и да спечелиш екскурзия до дубай! оппа, грешка! екскурзията е спечелена от божков!

221

Анонимен

преди 3 години

Протести на позитано няма ли да има а да те са от нашите

220

Анонимен

преди 3 години

ЦЯЛАТА ОПГ НА БСП В ЗАТВОРА !!!

219

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 226ГЕРП умишлено гонят населението от страната и няма как да гласуват против ГЕРП, защото в чужбина няма сексции навсякъде. Тук остават олигарси и ГЕРП избиратели. За Паунов няма нищо незаконно. Утре Черепа примерно дарява 500 милиона на Паунов и Паунов става олигарх, а Божков комунист. Това са законите на ГЕРП мутрите за кокошка няма прошка, а за милион няма закон.

218

НАПРЕД , ДРУГАРИИИИ

преди 3 години

ЮМРУЧЕТО НА РАДЕВ , ДЪРЖИ 2,000,000-лв ....ДАДЕНИ ОТ ЧЕРЕПА ЗА ПРОТЕСТИТЕ!НОСЕТЕ И ЗНАМЕНАТА С ЧЕРЕПА И КОСТИТЕ!/..с уважение към СПОНСОРА.../

217

Анонимен

преди 3 години

Начи...Божков бил организирал протести.. досега 5 дни по 10 000 човека да речем досега 50 хиляди.. и бил дал 15 хил лв , аййй лошо..средно по 30 стотинки на протесто- човекоден!! Гад няр??А на едни трима дал 67 милиона!!!....на трима 67 милиона!!--- еее там не се брои!!А гербавият протест.х 50 лв на калпак+ рейсовете !!..Ама Божков.. 15 хил дал( няма за по едни семки )..