256

Анонимен

преди 3 години

Доста съмнителни записи. Точно сега Божков да говори такива неща по телефоно. Всичко е така удобно за ОПГ ГРОБ, че няма накъде. Щял да удря по Горанов и Борисов!? Кой рита умряло куче бе?В крайна сметка протестите нямат нищо общо с Божков!!!

255

тато

преди 3 години

Каква стана тази. БСП присвои историята на БКП, но се оказа, че съществува БКП, която е в коалиция с БСП. Е обърках се.

254

Анонимен

преди 3 години

До 257. И как ще стане тая работа. Колко сте?

253

бай Ставри

преди 3 години

Божков нарича протестиращите ТЪЛПА. Прочетете "Психология на тълпата" от Густав Льобен и ще разберете как се манипулира тълпа. За много политици тази книга им е настолна. Такива политици "дебелеят" рейтинга си от манипулации на тълпите. Ако Коритаров е пич, може да обсъди тази книга в неговото предаване.

252

Байфидан

преди 3 години

До 250. Пак ли въстания и революции са ви *** червени кратуни? Вие друго не знаете. Още ви кънти залпът на "Аврора".

251

гербер

преди 3 години

Уф, толкова е смешна цялата история, че даже не ми се коментира. Самос е смея.

250

бай Тошо

преди 3 години

А бе БКП не беше ли забранена със закон?

249

Анонимен

преди 3 години

Е добре, че е бил Гешев да им обясни какъв е Сашо Пауня. Те не са се сещали и са се изненадали.

248

Анонимен

преди 3 години

Не човек, не желязо, а просто комунист.

247

Анонимен

преди 3 години

Мая Общата колко й е тарифата? Предложи Прасевски за шеф на ДАНС, беше дясна ръка на Братя ИзбеГалеви, ходи да иска пари от Черепа за кмет да става, сега на хранилката да вика ОСТАВКА. Тая и *** са за Сливенския в отделни килии на строг режим. Няма такава *** и мазгаа като тия двете разпоретинии

246

Анонимен

преди 3 години

А тоя паун ме я ли е питал тя защо е окрала Техноимпекс?

245

До 257

преди 3 години

А ти от къде си сигурен,че това с кюлчетата и парите не е постановка ?Тези неща са детска игра за професионалистите.Ех народе...

244

Тонката

преди 3 години

"Тълпата"днес ше се разхожда ли или ше вика оставка само пред МС?:):):):)Велинградския Али Баба кво мисли по въпроса:):):):)

243

Анонимен

преди 3 години

Аз затова ли шест дни си късам обувките за да подарим власта на Импексова ли. Няма да стане тази дето са я намисли ли. Оня с пачките и кюлчетата ако се поинати още малко ще отидеме и ще го измъкнеме по долни дебели *** от кошарата му.

242

До 230

преди 3 години

Не разсъждаваш правилно.Червпът ги дава на подстрекателите парите,не на всички.Не знаеш ли ,че останалите са само тълпа.Черепът така нарича хората.И тука е прав.

241

Анонимен

преди 3 години

А съд нещо няма ли да има?!? 18 обвинения за заговор?!? Каскет, много скромно

240

Анонимен

преди 3 години

Днешната ситуация е прекрасна. Нека в БСП да разберат най-после, че не може 30 г. да се заиграват с разни комунисти, носталгици и русофили.Корнелата ще продължи да влече БСП надолу докато не я направи европейска социалистическа партия.Младите хора не трябва да отстъпват. Всички на жълтите павета!Долу Мутрата! Долу Каскета!

239

Жалки смешници

преди 3 години

Хахахахаха,не бил чрен на Партията и Партията нищо не знаела едва ли не.Нагли,безочливи,гнусни червени кхмери! Толсова долнопробна *** сте,че не заклужавате никакво внимание и коментар! Да коментира " фигуранта Президент" или неговата ПиАр-ка...

238

Бат Сашо

преди 3 години

Пауновци,паунки,барабар и цялото БСП да се маха от на картата на Бг,от такава опозиция,дето й се дърпат конците от мафиоти,съм мерси!Сметка може да се държи на управляващите от хора,които са достойни да ги заместят с положителна промяна и резулт,а на тия сме им сърбали попарата мн пъти!Трябват ни кадърни и честни хора,които да продължат да развиват държавата,чесно казано в момента такава партия в сегащния и следващ не мисля,че ще има.Като гледам примерно ГЕРБ и БСП е хорото 2 напред 1 назад

237

един тулуп

преди 3 години

Корнелита е чиста като сълза, мамина хубавица.