625

Анонимен

преди 3 години

Не разбрах кое е престъпното ?

624

Сата НАТО

преди 3 години

След вчерашните "разкрития" на Гешев, когато и на лаиците стана ясно, че в иззетите документи няма нищо секретно, сега пак се е напънал.

623

Анонимен

преди 3 години

А какво стана със снимките и записите на премиера? В опита си да отколонят мерника от себе си те подтвърждават че няма раздаление между властите и че Гешев е играчка на Борисов.

622

Сата НАТО

преди 3 години

Има едно тъпо и бутащо се адвокатче Хаджигенов дето дирижира протестите, много ще му отива 10 години затвор за държавна измяна.-----Държавна измяна върши тьпакът Гешев. Целенасочено нарушава гражданските права на хората в сговор с престъпника Борисов, убиец на 5 човека от вчера.

621

Анонимен

преди 3 години

Прочетете 1984 от Оруел. Там всичко е казано. За допълнение Прекрасният нов свят на Хъксли и Ние на Замятин. После ще говорим.

620

ПроСоТо

преди 3 години

До Интериорен дизайно да!..Много добра вметка!..Поздравления!

619

Анонимен

преди 3 години

16 юли наближава. Гешев и Борисов съвсем се паникьосаха

618

Анонимен

преди 3 години

Има едно тъпо и бутащо се адвокатче Хаджигенов дето дирижира протестите, много ще му отива 10 години затвор за държавна измяна.

617

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименнекой да ти е опрял пищов в главата и ти е казал:-"Търкай билетчета!"..?НЕ!..ТИ ,а другите мераклии за бързо забогатяване ДОБРОВОЛНО сте му давали парите си!!!!..Сега..Божковия бил виновен..Ми що му търка билетчетата бе,шнорхел?!

616

Интериорен дизайн

преди 3 години

България е в чакалнята, а Борисов е в спалнята на еврозоната.

615

ЗЗД

преди 3 години

За пореден път прокуратурата показа различен аршин. През 2016 г. ББ се изпъчи в НС и каза, че като махнал от протестите привържениците на Герб и останали 100 човека. Защо тогава не го арестувахте за организиране на протести за сваляне на законно избрано правителство. За него закони няма ли? Колко пъти бламира депутатите от Герб, колко пъти смени мнението си по значими теми. Да не говорим за парите в шкафчето. Кога ще се провери от къде са? Защо не са декларирани? Наглец

614

Анонимен

преди 3 години

веселия роджър (черепа) дал пари на манолова и дългия от село учиндол да направят политическите си проекти! вероятно и нинова е намазала!

613

Анонимен

преди 3 години

ей, божков ! дължиш ми парите за бутафорните билети които съм изтъркал !!!общо: 3 020 376. 57 лв. с лихвите !!!ако не те докарат!АЗ ЩЕ ТЕ НАМЕРЯ .

612

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБерски троловее не се хабете. Само на вас не ви е ясно че,ГЕРБ са едно цяло с Пеевски и Доган - демек мафиотисе източиха милиарди от еврофондовете - индиректно от всеки един от насПрокуратурата и в частност Гешев е зависим от Пеевски и ББ.Айде , чаи и ОСТАВКА! Излизам навън,

611

ПроСоТо

преди 3 години

а като "подсъдим" човек се определя едва когато съдът ПРИЕМЕ ЧЕ ИМА ОСНОВАНИЯ за насрочване на дело,и го насрочва!И ПАК "подсъдимия" Е НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ВИНАТА МУ!!!!!..но милиционера с полирания мозък ПОЛИРА И ВАШИТЕ МОЗЪЦИ,хора!..ЗАЩОТО ВИ Е СТРАХ!..От какво?..-Не знам,ПРОСТО СТЕ СТРАХЛИВИ..УВИ!

610

Анонимен

преди 3 години

Сийкееее, тотално сте се оак али с единия запис, Сийкеее. Забравили сте да обедините в един общ двата канала с двата отделни гласа- на Божков и неизвестното лице, Сиййкеее ахахаххаЯ питай тьъпоъгълния Каскет какво предвижда наказателния кодекс за подправяне на доказателства, Сийкеее

609

ПроСоТо

преди 3 години

има и нещо друго,изключително ГНУСНО:-И Каскета,и антуража му са си плюли в устите да наричат когото им скимне "обвиняем" и "подсъдим"..Това са ТЕРМИНИ от правораздаването,НЕ СА ИЗРАЗИ,приели някаква ГРАЖДАНСТВЕНОСТ!!!!Според Конституцията:-ВСЕКИ Е НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО!!!!Ако некой е "обвиняем",то той се превръща в такъв НО САМО ПРЕД СЪДА,и то при условие,че Каскета е събрал достатъчно доказателства и е ВНЕСЪЛ ОБВИНИТЕЛЕН АКТ!!!За обществото "обвиняемия" си е ГРАЖДАНИН!!!!

608

Анонимен

преди 3 години

Абе каккто и да го гледам си е опит за преврат. Ердоган за по-малко им разказа играта. Ама ако днес това е борба за справедливосдт утре ще има друг преврат за друга справедливост по-добра от извоюваната днес и така до безкрайност... Само че невинни ще изгорят и то много

607

Сата НАТО

преди 3 години

За да има равнопоставеност, трябва и ние да можем да подслушваме личния телефон на Борисов.

606

Сата НАТО

преди 3 години

Прокуратурата работи като страна в отношенията между Бойко Борисов и протестиращите. Защото те не протестират срещу държавата, а протестират срещу лицето БМБ, който временно се изявява като Премиер. Прокуратурата трябва да защитава интересите на държавата, а не на отделни лица.