645

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименаз мразя Толупа от десет години..СЪВСЕМ БЕЗПЛАТНО!..За разлика от теб,ЗА КОЕТО НЕ ТЕ УКОРЯВАМ!,аз не бих приел и една стотинка за да го мразя!Просто само като мерна сиганската му *** и богтолумното му шкембе,като чуя ПРОСТАШКИТЕ му напъни да са праи на "човек от народа",а всъщност народа Е ДАЛЕЧЕ НАД ПОМИЙНИТЕ МУ ИЗЯВИ,и изпадам в депресия.НЕ ЩА некой да ми "плаща" да мразя тоя БОГТОЛУМ!..Правя го безплатно!Знам,че моята омраза към него е НИЩО,но ако ХИЛЯДИ го намразят,ще бъде

644

Нуке

преди 3 години

мен много ми харесва говорителката, някой има ли и случайно тел-а?

643

o/o

преди 3 години

Сойка при-сме -хулка Милева-русо и пр-осто гладно не остава

642

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен/685/-ОТ КАКВО да "спаси жалката си кожичка" бе,***?!"От пачките и златните кюлчета в чекмеджето си?..-Опа,извинявай,това беше бориссофф.Та от какво викаш?..

641

Анонимен

преди 3 години

За Радев е от жизнено значение падането на правителството и разбиването на прокуратурата. За него това е единственият начин да си спаси жалката кожичка.

640

Анонимен

преди 3 години

От недомлъвките на говоретелката на прокуратурата се разбра, че пРезидента е сгазил лука много яко. Даже извикаха Херо Мустафа за да се съветват с американските партньори как да постъпят с натовския генерал Радев, тъй като подобен прецедент все още не е имало в рамките на НАТО.

639

Анонимен

преди 3 години

Четете, бре! Ние дето можем да четем ще управляваме ония дето не могат! И така ще ви прочетем нещо, че ще си останете роби. Аз не искам роби, а свободни начетени хора около мен - по- интересен е живота . Глух за наука - глух за смобода!

638

Анонимен

преди 3 години

А кога ще публикувате разговорите на Божков със съветниците на президента? И по-точно какво е предал президента на Божков чрез съветниците си и какво Божков е предал на президента.

637

Анти протестър

преди 3 години

Питах Божков за пари. Малко плаща. ГЕРБ дават повече. От днес съм срещу протестите.

636

Българин

преди 3 години

Имат доказателства че Радев следи премиера с дрон. Лично и редовно. Говорили са негови хора и с Бобоков и с Радев. Само един полезен ход остана на Гешев за да разследва докрай държавната измяна и така да спре протестите. Арест и хората ще разберат колко са заблудени.

635

Анонимен

преди 3 години

Но ме изкефи как се управлява тълпата по т'ва, по мрежите......цитат не виждам да е давал пари на обикновени хора оня боклюк на ефбет дължи извинение на хората

634

Анонимен

преди 3 години

Не ми било Сийка,най ми било,убава Гешева У'роспийка!

633

Анонимен

преди 3 години

Радев е свръх интелигентен, направо цепи мрака - имал бил подкрепата на адвокатските колегии!?! Този човек знае ли какво е адвокат, а като разбере ще се разграничи или ще се слее с адвокатите на олигархията?

632

Анонимен

преди 3 години

Не виждам нищо престъпно в тия разговори. ГЕРБ и Гешев декларират, че никой не е над закона, но трябваше да го декларират преди десет години, когато дойдоха на власт и когато давностните срокове за приватизацията още не бяха изтекли. Много закъсняла и селективна ми се струва тая "борба" с тези, които са над закона, а президентът им е цел не случайно. За съжаление, компрометират се политически противници с цел да се запази статуквото. Всичко е много съмнително

631

Анонимен

преди 3 години

Преди малко погледнах кадри от протеста, видях два типа хора:* поддръжници на Тръмп - нямало ковид, вън от СЗО, мерси за подкрепата (загубени в превода явно)* анархистите с черни знамена - тези който и да управлява не са окА президента къде се скри, май се разкайва вече?

630

Анонимен

преди 3 години

Никой не ви вярва на скалъпените "доказателства" мутри уродливи! Каскет, прибирай си магистралната труженичка да не го изяде и тя покрай тебе!

629

Анонимен

преди 3 години

В хоримака същите приказки си ги блещим

628

баце

преди 3 години

До АнонименМи и аз незнам къде е престъплението, да си докараш сивпатизантите на митинг. Обаче ми харесва как удрят дъното и продължават да копаят - поучително е за наблюдаващите отстрани.

627

Анонимен

преди 3 години

Абе Черепа може и да е платил някой лев,ама как не ви увряха Тиквите,че повечето хора ви мразят и ненавиждат абсолютно БЕЗПЛАТНО!За "гешефтурата" без коментар,довечера и утре като излязат двойно повече хора да очакваме СРС и"разкрития"за водени разговори и с Путин, Ким Чен Ун,Си Дзи Пин,пълна идиотия за *** шарани!

626

баце

преди 3 години

Искам да чета на Гешев и на тази тази госпожа разговорите. Щом подобни изцепки се случват след посещение на Херо при Мутрата Боко, защо да не ви се случи и на вас, например след посещение на някой други посланници на други места. Мани, мани. Сами се направихте за посмешище, били над партийни и Пеевски немал нищо общо с избора на прокурор. Явно в тази демократична държава се подслушва всичко и всекиго . Хе хе хе