24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18Боклуците са от Монбат. Ти какво го усукваш? Удари едно темане на Бобоков, дай му да ти зарови в двора 10 тона и си живей. Насади домати отгоре и ги яж.

23

Анонимен

преди 3 години

По същия начин Гешев може да открие фирма на името на ром, да вземе и закопае бо клука и после да лае по телевизията. Нека арестува тоя, който е дал лиценз на фирма, без да има нужните инсталации за обработка на отпадъци. Как може още да не е арестувал чиновника, издал фалшив лиценз, а да разбива бизнеса на работеща компания?

22

ист

преди 3 години

ще ти кажа какво общо има МонбатОткриваш фирма на беден ром като му даваш 100 лева за ракия,прехвърляш му опасен *** и си света вода ненапита. А че с този акт е обрекъл жени деца и старци на опасен живот заради голяма печалба, престъпника Боранбоков не го интересува.Такива като теб червен *** го защитават. Но може твое или на близък човек дете да играе над екологична бомба. Ти си като онова заровеното.

21

Сата НАТО

преди 3 години

Отпадъците са били предадени за съхранение от дружество от група "Монбат на търговско дружество, което не притежава нужните инсталации и са били заровени в местността "Лъката .------- Благодаря!От изнесената информация правя извода, че Гешев отново извършва престъпление по служба.

20

Ю кортес

преди 3 години

Гешев и Военна прокуратура здраво удариха мафията и тя си поръча протести и преврат.Няма да им се получи,мислещите и обичащите родината си хора са много повече.

19

Анонимен

преди 3 години

Оня от "Да, България" защо не протестира против това и срещу Бобокови? Или го е еня да се докопа само до властта?

18

Анонимен

преди 3 години

Незаконно заровения *** е открит от "мутрите" според Радев.

17

Делян

преди 3 години

Искам да имам работещ бизнес. Щото като ми направят проверка моите хора, поне да докажа някой друг доход! Д. Пеевски

16

Анонимен

преди 3 години

чеки малко ... от Монабат ли са заровени? или от друго тяхно дружество? или от свъесем трето, нямащо нищо общо с Монбат дружество?щото май излиза, че е третото и тогава пък излиза логичния въпрос: Бобоков какво общо има с това?............А после питаш защо нищо не се правило за лошия въздух? Монбат много добре са знаели на кого си продават ***, ама важна е парата!

15

Диана

преди 3 години

Където има заровен нелегален ***, никак не са добре нещата. Може да има радиация.

14

Анонимен

преди 3 години

Хората около президента Радев и неговиге съветници са света вода ненапита, даже светци с петолъчки на челата.

13

Анонимен

преди 3 години

чеки малко ... от Монабат ли са заровени? или от друго тяхно дружество? или от свъесем трето, нямащо нищо общо с Монбат дружество?щото май излиза, че е третото и тогава пък излиза логичния въпрос: Бобоков какво общо има с това?

12

Анонимен

преди 3 години

До До 10Лъжеш куче! От сутринта се хвърлят някакви числа! Още няма едно официално изявление от МВР за броя на протестиращите!

11

Анонимен

преди 3 години

Най-големия *** е скрит в министерски съвет!

10

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се преразпредели един частен бизнес с държавната прокуратура на България. После още един бизнес, после още един ...

9

Значи

преди 3 години

Аз си плащам такса смет на общината.Тя наема фирма да събира отпадъците и ги изхвърля някъде,обаче замърсява околната среда.Питам и аз ли ще отговарям за това,защото казусът е същият,а и тези 180тона за 1 месец ли се появиха там,което ми се струва невъзможно.Въпрос:на кого не си е платила съответната фирма?

8

До 8

преди 3 години

Нали минах покрай протеста вчера, 150 души макс. Адекватните българи си спомняме какво стана миналите пъти когато Бойко даде оставка. Една шайка неадекватници няма дани набутат пак при БСП и ДПС.

7

До 1

преди 3 години

Да се научим да четем и разграничаваме темите, по които бълваме глупости, евентуално?

6

И?

преди 3 години

И къде тук е вината на монбат?? После ми говорите за независимост! Явно на Пеевски му трябва нов бизнес...

5

До 3

преди 3 години

Хаха Божков ти ли си бе?