34

Христо Христов

преди 4 години

До РеалистНекадърните и мъреливите чакат пак да получат наготово пари... робската психика на отpепките.

33

Хайде по-спокойно !

преди 4 години

Защо Правителството да подава оставка ?! Защото прокуратурата разследва съветниците на Радев за корупция и изнасяне на класифицирана информация ?

32

Хайде по-спокойно !

преди 4 години

И защо Правителството да подава оставка ?! Защото прокуратурата разследва съветниците на Радев за корупция и изнасяне на квалифицирана информация ?

31

Реалист

преди 4 години

Какво следва, ако правителството падне?"Ролетката се завърта" и ГЕРБ назначава ново правителство- Протестите продължават.Нова "Ролетка" - БСП и ДПС нямат шанс да съставят правителство.Политическа криза - оставка на Парламента - ориентировъчно октомври-ноември.Президента определя Служебен кабинет - минимум един месец ще се съставят министерските кабинети-край на 2020. През това време е изтекъл перида за договаряне на новия програмен период на ЕС 2021-2027-ПИЕМ СТУДЕНА ВОДА вместо 20 милиарда!

30

Анонимен

преди 4 години

Какви оставки,ГЕРБ хунтата заяви ясно че нема.Силата е полицията произхода на Пажарникаря е от МВР.Власта се държи от тях въпроса е преключил.Историята на българите е била кървава,бъдещето също.Телевизия и средстава за информация се държи от ГЕРБ.Лъжата продължава и илюзията също.

29

Анонимен

преди 4 години

Кои са левите бе,милионерите в БКП ли,кои са десните,наследниците на активисти на БКП и директори на заводи по време на бай ви тошо??Егави и леви и десните,кой от кой по отк..чен.Какъв пРезидент бе,той на парламентарни избори ли ще се явява,нали е говорителка на психодесните,не може две роли.Айде да изчезва от президенството ,да прави партия и да види колко струва,колкото Първанов,а Първанов все пак нямаше такова истерично *** поведение.

28

Голям инат

преди 4 години

Не ми се вярва да подаде оставка.Залогът е много висок и ще стискат кокала яко.Ще организират провокации по протестите, ще вадят вода от девет кладенеца.Ама ние сме *** - упорити....

27

Анонимен

преди 4 години

Когато г-н Христо Иванов беше правосъден министър, целия Висш съдебен съвет беше срещу него. Това означава, че е искал промяна в положителна за България посока. Ясно???

26

на оружие братя

преди 4 години

гербераската *** ни докара до просешка тояга , а они си живуркат као бурнейки махараджи! Долу мутрата премиер!

25

ognyanz

преди 4 години

Бойко е в много неизгодна ситуация. На следващите избори ще воюва едновременно на три фронта - срещу леви, срещу десни и срещу президента Радев. Затова първо ще опита с процедура за импийчмънт на президента. Няма да мине, но той още не го знае. След това вече ще трябва да си даде оставката. И колкото повече се бави, толкова повече ще затъва.

24

Анонимен

преди 4 години

А къде са казионните профсъюзи!?

23

Кабинетът

преди 4 години

Ми, няма да подам оставка.....да подадат оставка протестиращите и пРезидента.

22

Анонимен

преди 4 години

Ало Божков забравил да сложиш камата до револвера на нощното шкафче!Може ли толкова наивен народ!Ама какво се чудя след телефонните измамници?!

21

Анонимен

преди 4 години

Йоло Денев обаче разбива=бял панталон и черна фланела с надпис системата ни убивахахахахаха,отново същите мутри вечните протестъри по всичкология и отново черни ислямистки знамена веят майки от мъжки пол.Другите пък обичайните заподозрени,Копейкин,Маяма,Корнела и бандата около нея,дебелог..ъзата Татяна Дончева=всичките лица от БКП и синът на активистка от БКП психодеснияРисто кривоносия и необолшевиките от ДБ, и екоталибанската пасм..ина.

20

Златото? Пачките?

преди 4 години

Защо мълчите, че на най-високо място в държавата има безпрецедентна корупция! Че премиерът е корумпиран! Че спи с пистолет до главата сред купища евро и злато!! Че се опита да обърне всичко на смях, без да се защити по убедителен начин, като изпрати снимките в няколко реномирани лаборатории да се произнесат за автентичността им и след като излязат със становище, че са манипулирани, да размаже със съдебни дела всеки дръзнал да публикува дoлнoпpoбни фалшификати, уронващи авторитета му!?

19

Vip

преди 4 години

Че чма недоволство има ама смяната на властта става с избори, а следващите са след има няма 6-7 месеца.. Нека оставим сегашните хубаво да се сварят в икономическите проблеми, които се задават и ще си изберем други тъпани на пролет, че ако Бойко подаде оставка сега има огромна вероятност да се върне с по-голяма подкрепа от преди да не забравяме, че на президентските избори почти на пък избраха неизвестния летец за да видят дали Бойко ще подаде оставка, а след това си го избраха пак....

18

Реалист

преди 4 години

Не позна Тачев, Борисов няма да подаде оставка, защото протестърите не знаят какво искат и ще спихнат.

17

изнервен

преди 4 години

Христо Иванов за законност правов ред????? Я пак.

16

Винету

преди 4 години

До 10. Да, точно така е, ти си го следил с дрон. И сега с Ердоган ще почиват на гръцкия Му остров.

15

Анонимен

преди 4 години

Специално за възмутените от прокурорските действия протестиращи - новият щатен юридически съветник на президента Радев е соросоидката Иванка Иванова, чийто единствен професионален опит е като шефка на Правната програма на соросовата фондация Отворено общество------И какво лошо има?ГЕРБ "затворено общество ли искат?Като в Северна Корея?