67

Анонимен

преди 3 години

До 68Тези безсимптоматичните, не може да са вечно заразени. След 3-20 дни ще са изчистили вируса. И така до 70%. Както каза Мангъров.

66

От Плевен

преди 3 години

За неразбралите и отричащите проблема засегнал целият свят пак ще припомня, че Ковид едва сега настъпва по нашата земя и предстои да видим на живо яростта му. Колкото и гневно и яростно да отричате опасността, тя е надвиснала над нас. Дано само пораженията да не са големи. После пак ще оплювате лекарите за препълнените болници, както го правити сега. А виновни ще бъдете вие с вашето нехайно и безумно отношение към Китайската чума!

65

Анонимен

преди 3 години

до 66,закуси чадо, пийни кафенце, направи няколко клякания. И чак тогава почвай с пропагандата. А най-добре изчакай опорките малко по-късно, че комсомолското мозъче скърца и само те излага.

64

Анонимен

преди 3 години

Do 62Само в случайте когато се правят 7 милиона теста всеки ден. Тоест ако всеки един българин е тестван ежедневно то ако има 1000 заразени ще хваната 1000 такива. В момента се правят по 1000- 2000 теста, на хора, които са контактни или самоинициативно ходят да се изследват. 80% от заразените са без никакви симптоми и въобще няма да им хрумне да се тестват. Друга голяма ,част от хората които се почувстват недобре ще си лежат в къщи и само ако много се влошат ще стигнат до болница и тестване

63

Анонимен

преди 3 години

Ами така е - Тиквата си земА Шкафчето у зачезнА у македонско и бройката на заразените съответно спаднА ... бяла магия е това.

62

Анонимен

преди 3 години

Докато ГЕРБ и Борисов са на Власт , никой от Европейските Държави няма да ни пуска на своя Територия ! Освен Финландия , Унгария и Австрия не ни пускат , както каза един Австрийски Политолог , хора от Даржави с Диктатури няма да пускаме , по -добре да си дадат Оставката тези Правителства и тогава ще пускаме ! Борисов давай си Оставката и си събирай парцалите за Затвора !

61

Иван

преди 3 години

Вчера във Великобритания 650 новозаразени при 134890 теста. Процентът е 0.4. Но карантината си остава за всички пристигащи от там. Така че за какви проценти говорим. Всичко е политика. Дори и вирусът явно е цветен.

60

Анонимен

преди 3 години

Къдего бе? Къде е тоя вирус? Протести до дупка! Ха да видим как ще се напълнят болниците и бялата мафия ще страда. Вън продажните лекари от България. Като си върнем България ще почнем само със студенти и студентки, непокварени

59

Анонимен

преди 3 години

Това че един ден има 320 а на следващия 77, значи че 250 човека въобще не разбират, че са го прихванали и го карат абсолютно безсимптомно.

58

Анонимен

преди 3 години

До БожинкатаОпределено не си разбрал. Броя заразени зависи единствено от това колко заразени има там където се проверява. Ако има 500 заразени ,толкова ще намерят. Ако са 5 човека вируса от 1000 проверени, значи 5 ще намерят.

57

Анонимен

преди 3 години

Втория пик на паниката и репресивната атака май заглъхват... щабът дали не е отишъл в гърция на море и там сега сеят отровата си, че май там се увеличават случаите?

56

Анонимен

преди 3 години

Жа са мре

55

Анонимен

преди 3 години

Въобще не ми пука дали ще ходиш в Австрия или Литва.

54

До ужасена

преди 3 години

Теб отдавна трябваше да те затворят! Луда жено!

53

Ужасена

преди 3 години

Веднага трябват мерки и затваряне на всичко.

52

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 42То и в Литва няма да ходя на море, ама на и те направиха същото като австрийците! Защо ли?

51

Анонимен

преди 3 години

До ДОПИТВАНЕкъв вирус? Няма такова нещо.

50

ДОПИТВАНЕ

преди 3 години

Заради опасноста от КОВИД, съгласни ли сте на връщане на всички мерки, както беше март и април- затваряне на търговия, вечерен час, КПП и др ограничения? Да, съгласен съм на пълно затваряне + Против пълно затваряне -

49

Анонимен

преди 3 години

Вирусчето е слаба работа.Без никакви мерки - само 77/1.Дори не си заслужава да се споменава вече.

48

Анонимен

преди 3 години

Да тестват революционерите при Радев. Гаранция, че ше излезат 1000 човека само от там. Пък Радев да го пратят под карантина в Масква, да *** рани с Влади Путин.